MÁR
17
2015

Anna történetei 1. rész – Különös meglepetés

hetero

Anna nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen szituációban találja magát egy cukrászdában. Anyaszült meztelenül feküdt egy fóliával letakart asztalon a hátsó helyiségben. Hallotta a cukrászda nyitott részéből beszűrődő zajokat. Volt, aki tortát rendelt, valaki kávét ivott, néhány gyerek fagylaltot vett. Még csak néhány perc telt el azóta, hogy a megbeszéltek szerint délután négy órára megérkezett és ledobta könnyű nyári ruháját. Mégis, a kellemes kíváncsiság és a feszült várakozás keveréke miatt egy örökkévalóságnak tűnt. Tegnap járt itt először, amikor a cukrászlány méreteket vett róla és megbeszélték a mai időpontot.
Az egészet Attila találta ki barátja, Gábor harmincadik születésnapi meglepetéseként. Attila többször igénybe vette Anna szolgáltatásait. Anna ugyanis escort lányként dolgozott, ügynökség nélkül. Mivel önálló volt nem sokan ismerték. Ezzel viszont elérte, hogy csak a tehetősebbek vehessék fel vele a kapcsolatot....

*  *  *

Legénybúcsú 3. rész - A reggeli menü

homo

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.

MÁR
16
2015

Kedves Olvasóink!

Megújítottuk a bankkártyás csomagjainkat, a legkisebb, eddig 90 napos VIP csomag mától 120 napra érvényes, a 180 napos pedig 195 napra változatlan áron! A legjobb ár-érték arányú csomagjaink továbbra is a bankkártyás fizetéssel elérhetőek, remélhetőleg így még vonzóbbá sikerült őket tenni!
És ezt az akciót kiterjesztettük a múlt hét re is, hogy ne érezze senki úgy, hogy hátrány érte, mert hamarabb vsárolt, és épp lecsúszott. :)
Emellett tovább gyorsítottunk az oldal működésén, illetve pár okostelefonokat érintő hibát is javítottunk.

További jó olvasgatást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A háború gyümölcse 2. rész

családi, anál, anya-fia

- Miért nem húztad ki?
- Rajtam ültél.
- Igaz.
- Méh soha életemben nem éltem át ilyen élményt. Anya én ezt még nagyon sokszor át akarom élni veled! Teljesen más volt beléd élvezni, mint a hasadra, vagy a hátadra. Az is fantasztikus, de ez leírhatatlan.
- Teherbe eshetek. Tudod, ezért nem engedem, hogy belém élvezz. Max a fenekembe engedheted. Esetleg amikor menstruálok, belém élvezhetsz, akkor nem esek teherbe.

*  *  *

Passivity

gruppen, bilincs, férj-feleség

Párommal, már sok év óta együtt vagyunk, és lassan már egymás minden titkos vágyát is ismerjük, sőt, talán ki is elégítettük. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, szexuális életünk igen változatos, és minden szinten kielégítő. Amikor közeledni kezdtünk az ötödik évfordulóhoz, mindketten azon gondolkoztunk, mivel lehetne meglepni a másikat. Az évforduló különlegességét csak fokozta, hogy éppen összeesett az én harmincadik születésnapommal, hiszen a negyedszázadoson ismerkedtünk össze egy nagy buliban. Így aztán nem meglepő, hogy ő úgy gondolta, a nagy alkalmat ünnepeljük inkább kettesben. Mindent ő szervez, nekem csak ott lennem kell. Benne voltam, hiszen, minden férfiasságom ellenére – erre a párom is tanú – néha szeretem, ha nem nekem kell kezdeményeznem, hanem csak úgy alul maradok. Furdalt ugyan a kíváncsiság, hogy mit találhatott ki, de saját meglepetésem mégsem akartam elrontani. Legyen hát az édes kettes, és azt gondoltam, hogy...

*  *  *
MÁR
14
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
13
2015

Áramszünet

hetero, tini

A szüleimmel átmentünk a szomszédba, ugyanis meghívtak vacsorára. Egyáltalán nem bántam, mert a srác, Dániel már nagyon régóta tetszik.
Az asztalnál ültünk, mellettem Dani, amikor hirtelen elment az áram. A konyhában korom sötét lett, kintről csak a Hold fénye világított be.
- A francba - hallottam Dani anyjának Kingának a hangját, majd az alakját láttam kimenni a helyiségből.
- Király - nevetett fel mellettem Dani, és a kezét a combomra tette. Nyilván véletlen volt, így megfogtam és elhúztam onnan, de ő visszatette. Furcsán ránéztem, és a kezét egyre feljebb csúsztatta, mire fészkelődni kezdtem. Megköszörültem a torkomat, majd kicsit felemelkedtem a székről, ahogy a combom belső felét kezdte simogatni.
- Hagyd abba - súgtam neki. Nem láttam, de el tudtam képzelni az önelégült vigyort a képén.

*  *  *

Leszbikus fantáziálgatás

maszturbáció

Nem gyakran járok el bulizni, de ha igen, akkor is én vagyok a csapat legrendesebb tagja. Még egyszer sem kavartam senkivel, alkoholból is maximum pár kortyot iszok, és ha valaki elveti a sulykot, akkor megpróbálom észhez téríteni, de ha ő nagyon nem akarja ezt, akkor persze nem vagyok erőszakos.
Elég messze lakok a barátnőimtől, mind koleszosak vagyunk, szóval ez érthető. De az évzáró után elmentünk fagyizni, és megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik frissen érettségiző srác házibulijába, mert a legtöbbünk már nagyon rég vett részt effélén. Öten vagyunk úgymond a „csapatban”, de két lány sokban kitűnik közülünk. A., K., és én csendesebb, nyugodtabb karakterek vagyunk, míg V. és F. gyakran eljárnak bulizni és sokkal több emberrel vannak jóban, mint mi.

*  *  *