MÁJ
04
2015

Nyaralás az Adrián 3. rész

hetero, tini, szűz

Hosszú volt a nap, a tenger, az élmények, a meztelen testek látványa mind bennünk hagyta a nyomát. Estére dög fáradtan estünk be a nyaralóba, mi Andival immár kézen fogva. Valósággal ragyogott, amúgy is mosolygós arca kész tanulmány volt. Egész délután beszélgettünk, ha épp nem a vízben pancsoltunk és a többiek hagyták formálódni kis románcunkat. Iza elfoglalta magát Attilával, a felnőttek meg néha kekec módon be-beszólogattak és ezen mind jókat derültünk.
A házban aztán csend lett, valahogy senki sem akart a nappaliban leülni és elfoglalni magát, mind gyorsan elvonultunk a szobáinkba.
Persze én valamit kinthagytam a kocsiban és mikor visszafelé jöttem, az öregek ajtaja előtt meghallottam, hogy a történtekről beszélnek.
- De azért valld be, hogy neked is tetszett. Tudod, hogy nincs harag, megbeszéltük.

*  *  *

Közted és a nővéred között

családi, játék, testvérek

– Szóval, van egy őrült kérdésem hozzád – mondta Kristen.
Brad felhúzta a szemöldökét.
– Uhh.
Az ágyban feküdtek, meztelenül és izzadtan, körbevéve az ágynemű rakoncátlan halmával. Felettük a ventilátor forgott, hűtötte testüket a szeretkezés utáni eufóriában.
Kristen kuncogott.
– Ne gondolj semmi rosszra – tűrte hátra sötét tincseit a szeme elől. – Semmilyen házassággal vagy gyerekkel kapcsolatos dologról nincs szó.
– Köszi, most már sokkal jobb – karolta át Brad a sápadt vállát és közelebb húzta. Kintről halványan beszűrődött a lenti utcai forgalom és a dudák tülkölésének kórusa. – Lökjed.
Kristen még egy pillanatig mozdulatlanul feküdt, mintha gondolkodna valamin. A kezét a levegőbe emelte, a hüvelyk- és mutatóujjával egy fordított L-betűt formálva, mintha gyakorlatilag zárójelbe tenné a kérdést.

*  *  *
MÁJ
01
2015

A munka ünnepe alkalmából ajánlanánk most három remek történetet és két képregényt, amelyek mind egy nem átlagos munkanapról szólnak. :)

Törlesztés

hetero
Egy gátlástalan munkatárs ajánlatáról szól ez a történet.

Irodai pillangók 8. rész - Előléptetés

gruppen, anal
Pavlov remek sorozatának egyik része egy nem mindennapi munkahelyről.

Az első igaz szerelem

leszbi
Ennél jobb első munkahelyet kevesen kívánhatnak. :)

Kalimastro

Egy bűvész munkájába tekinthetünk be Daryoon szokás szerint remek fordításában.

Szexi titkárnő

A cím mindent elmond, a főnök és titkárnője kerülnek közel egymáshoz. :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)

ÁPR
30
2015

Kovács család - Uncsitesó

családi, unokatestvérek

A fenébe! Elbarmolta az anyám az egész nyaramból EGY EGÉSZ HÓNAPOT! Egy hónapig bébicsősz leszek. Persze Anya szerint ez is a javamra fog válni. Na persze! Egy hónap egy 4 évessel! Itt a király 1997-es év, és én pisis felvigyázó leszek!
Szóval: az unokatesóm már olyan 25-26 éves és van egy 4 éves fia. A férje külföldön dolgozik mint szerződéses katona, és fél évig IFOR katonaként a Jugóknál veri a farkát. A rohadék óvoda meg bezárt 1 hónapra, persze az uncsitesó nem jöhet szabira. Az én „drága” anyám, meg a nagynéném ügyesen megbeszélték, hogy én pont ráérek. Vége lett az első évemnek a fősuliban (hálisten mindennek görbült a vége), úgysincs semmi dolgom... Ok, tényleg nincs, de akkor is! A haverok az ország minden csücskében, én meg pesztonka leszek.

*  *  *

Életem legnagyobb szemétsége - Balatoni hangulat

hetero, nyaralás, szűz, tini

- Ezt most ugye nem mondod komolyan?! – kerekedtek el a szemeim. - De szabin vagyunk, vagy mi?!
- Mindössze két napról van szó...
- De ez szabadság! A te MEG-ÉR-DE-MELT szabadságod!...
- És utána még marad másfél hetünk egymásra!
- Eeeezt nem hiszem el! Ha valakinek hirtelen sürgős dolga akad, te mindig beugrasz helyette. Hát nem veszed észre, hogy hülyét csinálnak belőled?! – emeltem fel a hangom.
- Kicsim, ez nem igazán az a háttér, ami teljes mellszélességgel támogat engem... - szólt Peti hunyorogva –... Pedig van mivel! – kacsintott és próbált békítőleg magához húzni.
- Cseszd meg a hátteredet! – löktem el magamtól.
- Nana...
- Tudod mit?.... Felőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz!
- Köszi..., most aztán megnyugodtam – közölte párom elkomorodó hangon. - Tudod jól, hogy a megélhetésünk még nagyban függ attól, mit vállalunk be és mit nem. De ezt már többször is megbeszéltük...

*  *  *
ÁPR
29
2015

Plátói fantáziálgatás

hetero, tini, diák

Nem a legjobb kor a tizenhat, már csak a hormonokra nézve is. Lány létemre is naponta többször eszembe jutnak bizonyos intim témák. Napról napra érettebb lesz a testem, a régebben lapos, vékony dolgok teltebbé, kerekdeddé változnak, csakhogy én nem vagyok az a típus, aki csak úgy kirakná ország-világ elé a dolgait. Nem tudom, szerintem van abban valami vonzó, ha hagyunk magunkban egy kis titkot, és ha majd egy nap odaadom magam egy férfinek, akkor ő tudni fogja, hogy csak ő láthatott még meztelen valómban.
Azt látom, hogy mindenki elsieti a dolgokat, de én ezt nem akarom. Nagy álmom, hogy egész életemben csak egy férfivel legyek együtt, azzal, aki igazán szeret, és magának akar. Nem is nagyon vonzódom a korombeli fiúcskákhoz, bár már közeledett hozzám néhány bieber-frizkós cukiság, engem nem vonz a lányos külső, a gebe tagok és a mutáláson még át nem esett hang.

*  *  *

Unalmas tanóra

hetero, diák

Egyetemi éveim alatt azt hiszem megőrültem volna a sok tanulás és unalmas óra közepette, ha nincs az a lány, aki következő történetem főszereplője lesz. Már korán összebarátkoztunk, de egy év után, amikor önfeledten és rendszeresen buliztunk együtt, kezdett egyre jobban megbízni bennem. Tudtam nagyon jól, hogy barát kategóriában vagyok, de ahogy láttam, ő is szereti a jó szexet és falta a pasikat. Annak ellenére, hogy volt állandó barátja, mégis folyton megcsalta. Egy napon elbeszélgettem vele erről, és végül kiderült, hogy sokkal inkább egy állandó szexpartnerként tekint a barátjára, mint valódi párkapcsolat. Gondoltam, itt az én időm és bevetem magamat. Feltettem a kérdést, költői formában, hogy mi lenne, ha én lennék a szexpartnere a továbbiakban. Ugyan olyan szabad maradhatna és még félnie sem kellene, hogy lebukik. Nincs kötöttség se semmi, de annál több a kaland.

ÁPR
28
2015

Kételyek között

hetero, szűz

1. rész
Egyre idegesebb vagyok, ahogy a házhoz közeledek. Nem szóltam Tominak, hogy jövök. Felsétálok az ajtó előtti pár lépcsőfokon, magassarkú cipőm kopog a betonon. Tudom, hogy nincs sok időm, hiszen csak egy rövid ebédszünetem van. Mély levegőt veszek, hátha enyhíteni tudom a görcsöt a gyomromban. Úgy érzem nincs más választásom: bekopogok.
Az anyjuk nyit ajtót, rögtön rám mosolyog. Örül nekem. Pedig ha tudná azt, amit én... De jobb, hogy nem tudja. Udvarias vagyok vele, mint mindig, megkérdezem hogy van, majd megmondom neki, hogy a fiához jöttem. Megtudom tőle, hogy Tomi és Nelli a szobájukban vannak. Mosolyt erőltetek az arcomra, megköszönöm neki, és felmegyek a lépcsőn. Megállok Tomi ajtaja előtt, újabb mély levegő. Újabb kopogás. Aztán csönd. Teszek egy próbát, benyitok és bedugom a fejem.