A+ A-

Az igazi én

- A feleséged vagyok, tehát tisztelned kell! - ért hisztijének végére Michelle. Szemeibe könnyek gyűltek, melyeket egy zsebkendővel óvatosan letörölt. Eztán sietve a tükör elé ült, hogy rendbe szedje sminkjét. Arca teljesen kipirult, szemfestéke elmosódott. Aprókat zihált. A düh egész testét emésztette. Összeveszett a nemrég munkából hazatért férjével, és ezt alkalmasnak vélte arra, hogy a több hónapja gyűlő feszültséget kiadja.
Férje nem törődött vele, és ez igencsak bántotta. Két éve voltak házasok, de a kapcsolatuk már romlani látszott. Már nem kapott annyi pénzt, mint házasságuk elején. Nem kényeztette ékszerekkel, ruhákkal, nem vitte el minden héten puccos étterembe. Igazság szerint, már több időt töltött az irodájában, vagy üzleti úton, mint otthon, vele. Ezt persze Michelle még meg is tudta volna érteni, hiszen valamiből meg kell élni, és a férje nagyon sokat keresett. Ehhez pedig sokat kell dolgoznia. Ám a megértés csak addig tartott, míg el nem kezdett csökkenni az ő havi pénze. Kezdetben csak pár ezerrel lett kevesebb az apanázs, de mára már feleannyit kap csak, mint házasságuk elején. És ez felháborította. Először nem szólt, úgy volt vele, hogy férjének jó oka van rá. Ő kezeli a számlát, és majd elmondja. De nem tette. Egy szóval sem szólt neki, nem adott magyarázatot. Ez tovább dühítette, mígnem ma végre megmondta a magáét. Mi az, hogy szó nélkül elveszi a pénzét? Hogy le se szarja újabban? Elvégre ő a felesége, joga van ahhoz a pénzhez, és pláne joga van tudni, miért nem kapja meg.
Szipogva helyrehozta a sminkjét. Gyorsan, talán gyorsabban, mint ahogy az autóversenyeken a szerelők a kerekeket cserélik. Belenézett a tükörbe. Az arca továbbra is piroskás, de amúgy nem látszott, hogy sírt volna. Kibontotta eddig hátrafogott hátközépig érő, egyenes szálú szőke haját. Így jobban festett. A férje is jobban szereti így. Lejjebb húzta feszes toppja - amit csak otthon mert viselni, annyira hétköznapi - zipzárját, hogy dús kebleit jobban lehessen látni. A férje ezeket is imádta, különösen mióta megnöveltette egy számmal. Nem voltak túl nagyok, de az átlagból azért kiemelkedtek. Így még Michelle is jobban szerette magát. Sokkal nőiesebbnek látta önmagát, nem mellesleg, jobban tudott hatni a férfiakra. És most ez kellett, hatni a férjére. Úgy tervezte, hogy a hiszti után, mellyel kivívja férjura sajnálatát, beveti női fortélyait és ágyba bújik vele. Egy kiadós szex után pedig szinte biztos, hogy újra annyit fog kapni az urától, mint régen. Sőt, többet is, ha mindent belead. Először a hálóban tesz a kedvére, aztán, ha úgy látja, hogy nem volt elég, még a nap folyamán beveti magát a zuhany alatt, és esetleg a ház egyéb részein is. Többek között azt szerette a férjében, hogy vele bárhol lehetett kefélni, nem csak az ágyban. És jó szerető is volt, tudta mi kell a nőnek. Bár pillanatnyilag Michelle-nek nem volt hangulata egynél több menetre, mert a bevásárlás alatt kicsit elfáradt - új alsóneműt kellett vennie, hogy ezzel is nagyobb hatást gyakorolhasson pénzszerző akciója alatt, ám a kívánt terméket csak a harmadik plázában lelte meg -, de hát a cél érdekében hajlandó lesz fáradtsága ellenére többször is lefeküdni imádott férfijával.
Igazított még valamit miniszoknyáján - odavolt ezért a darabért, mert minden helyzetben látatni engedte tökéletes, hosszú, bársonyos combjait. E testrészével volt a legelégedettebb. Nagyon dögös lába volt, és szép hosszú. Amúgy magas nő volt, majdnem két méter. A férje ezt is szerette benne, maga mondta, hogy imádja a colos nőket - ami nem csoda, felülről verte a két métert, egy alacsony nő nem illett volna hozzá. Michelle pedig szeretett nyulánk lenni, hiszen így kitűnhetett az átlagból. Apropó, kicsit megmozgatta a lábát a magasított talpú tűsarkú cipőben. Ezt utálta, kényelmetlen volt, de így még magasabbnak tűnt, ami további ütőkártya volt a férjével szemben.
Megfordult a székkel. Jobb lábát keresztbe tette a balon, hogy férje tökéletesen láthassa gyönyörű combjait, formás fenekének ívét. Kihúzta magát és nekidőlt a háttámlának, hogy mellei jobb rálátást kaphassanak. Állát felszegte. Kész is, már látta lelki szemei előtt, hogy férje végignéz rajta, aztán sajnálatából ébredve beindulnak ösztönei. Azonnal rá fogja vetni magát. Szinte már érezte a győzelmet.
- Tiszteljelek? - kérdezte a férje. A hangjában nem volt se sajnálat, se vágy. Inkább düh és megvetés. Michelle felnézett rá. A szemében olyasmit látott, amit még soha. Ennek a mindig kedves, kedélyes, jámbor embernek a szemében gyilkos indulat csillant. Michelle egy pillanatra megrettent. Mi lelte? Lehet, hogy a hisztizés előtt meg kellett volna tudnia, hogy férjének egyáltalán milyen napja volt? Igen, lehet, hogy itt hibázott. Ha férjura eleve rosszkedvű, akkor nagyon elcseszett irányból fogott neki a terveinek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:20
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2012. 02. 18. szombat 21:13
ez igazán jó volt, szinte láttam magam előtt az egészet....grt az írónak smile
#1 Törté-Net 2009. 08. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?