Az igazi én

Szavazás átlaga: 8.12 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 25.
Hossz: 20 113 karakter
Elolvasva: 1 009 alkalommal
– A feleséged vagyok, tehát tisztelned kell! – ért hisztijének végére Michelle. Szemeibe könnyek gyűltek, melyeket egy zsebkendővel óvatosan letörölt. Eztán sietve a tükör elé ült, hogy rendbe szedje sminkjét. Arca teljesen kipirult, szemfestéke elmosódott. Aprókat zihált. A düh egész testét emésztette. Összeveszett a nemrég munkából hazatért férjével, és ezt alkalmasnak vélte arra, hogy a több hónapja gyűlő feszültséget kiadja.
Férje nem törődött vele, és ez igencsak bántotta. Két éve voltak házasok, de a kapcsolatuk már romlani látszott. Már nem kapott annyi pénzt, mint házasságuk elején. Nem kényeztette ékszerekkel, ruhákkal, nem vitte el minden héten puccos étterembe. Igazság szerint, már több időt töltött az irodájában, vagy üzleti úton, mint otthon, vele. Ezt persze Michelle még meg is tudta volna érteni, hiszen valamiből meg kell élni, és a férje nagyon sokat keresett. Ehhez pedig sokat kell dolgoznia. Ám a megértés csak addig tartott, míg el nem kezdett csökkenni az ő havi pénze. Kezdetben csak pár ezerrel lett kevesebb az apanázs, de mára már feleannyit kap csak, mint házasságuk elején. És ez felháborította. Először nem szólt, úgy volt vele, hogy férjének jó oka van rá. Ő kezeli a számlát, és majd elmondja. De nem tette. Egy szóval sem szólt neki, nem adott magyarázatot. Ez tovább dühítette, mígnem ma végre megmondta a magáét. Mi az, hogy szó nélkül elveszi a pénzét? Hogy le se szarja újabban? Elvégre ő a felesége, joga van ahhoz a pénzhez, és pláne joga van tudni, miért nem kapja meg.
Szipogva helyrehozta a sminkjét. Gyorsan, talán gyorsabban, mint ahogy az autóversenyeken a szerelők a kerekeket cserélik. Belenézett a tükörbe. Az arca továbbra is piroskás, de amúgy nem látszott, hogy sírt volna. Kibontotta eddig hátrafogott hátközépig érő, egyenes szálú szőke haját. Így jobban festett. A férje is jobban szereti így. Lejjebb húzta feszes toppja – amit csak otthon mert viselni, annyira hétköznapi – zipzárját, hogy dús kebleit jobban lehessen látni. A férje ezeket is imádta, különösen mióta megnöveltette egy számmal. Nem voltak túl nagyok, de az átlagból azért kiemelkedtek. Így még Michelle is jobban szerette magát. Sokkal nőiesebbnek látta önmagát, nem mellesleg, jobban tudott hatni a férfiakra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.12 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 8. 12:57
#5
Mégis egymásra találtak.
1
a
A57L
2019. május 14. 03:48
#4
Jó kis írás lett belőle.
1
zsuzsika
2014. december 12. 07:20
#3
Nem rossz.
1
v-ir-a
2012. február 18. 21:13
#2
ez igazán jó volt, szinte láttam magam előtt az egészet....grt az írónak🙂
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1