Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Gaiai
2024. május 6. 15:45
#1173
Most láttam, hogy váltott a karaktertáblám. Az E-mail címem jó: zsp9974@gmail.com
1
Gaiai
2024. május 6. 15:02
#1171
Most, olyen embert barmoztál le, aki több ízben is volt szexuális abózusok alanya. Ám, én még sem barmozlak le téged, pedig lehet, hogy kellene...
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 6. 01:57-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 6. 08:37
#1168
Akkor tudunk emailt írni, ha kapunk címet. Aki nem író az oldalon, annak nem látható az email címe.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 00:04-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 6. 04:43
#1167
Jól gondolja, de egy időben megpróbáltam ezt kiírni magamból és bár nem biztos, hogy mindenkinek erotikusnak fog tűnni, azért beküldöm, hátha közzéteszik, amit anno írtam. Számítok a lepontozására, mert bár végig az erotika körül forgott a gondolat, a történetből az akciójelenet mégis kimaradt. Arra a végén inkább csak utaltam és mindenkinek a fantáziájára bíztam, bár a közepébe csepegtettem némi pettinges nyali-falit, de olyan címke meg nincs itt. Mármint petting, mert az nem azonos a maszturbációval, sem mással amit itt felsoroltak, vagy csak én vagyok figyelmetlen így kora reggel.
 Úgy emlékszem blogban egyszer már volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ha volt is, ott maradt-e, vagy sem.  Ez amúgy is aktuális lenne, mert érintőlegesen kapcsolódna  egy olyan történethez, amit nemsokára beküldök, vagy legalábbis tervezem beküldeni, az meg ennek az előzményei közé sorolható, bár anélkül is érthető lenne az „újabb" is.
Mail is talán írnék, mert szeretek sok mindenről beszélgetni, vitatkozni is, ha jó a partner, bár akad téma amiről nem szívesen vitáznék, mondjuk úgy, hogy akkor sem, ha fizetnének érte. 😇😉 A meddő vitáknak ugyanis nem vagyok híve.
Sajnos azonban ismert email cím nélkül nem tehetem meg, mert úgyis eltévedne helytelen címzéssel az interneten.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 5. 23:28-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 6. 01:57
#1166
a pedofíliát egy szempontból szabadna csak megismerni: ahogy a pedofil üvölt, mert hosszan és tartósan szenved. bocsáss meg, hogy ilyen Rejtői-módon letegezlek, te barom.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 00:04-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 6. 00:04
#1165
Közérdekű kérés!
Mivel én a pedofíliáról írok egy terjedelmes könyvet, ezért a privát e-mail címemre szívesen várom azokat a tapasztalásokat, amelyek valóban megtörténtek az olvasókkal ebben a témában. Én meghallgatom mindkét oldalt is. Tehát, nemcsak azok levelét várom, akik megosztanák velem a gyerekkori tapasztalásaikat, hanem azokét is, akik gyerekekkel követtek el bármilyen szexuális eseményt.
Bár, a legtöbb eseménykiváltó okot és folyamatot már ismerem, ám nem szeretném, ha a könyvből bármilyen fontos információ kimaradna, mert arról nem tudok. A leveleket diszkréten kezelem, mert a nyitottság alapja a bizalom. A leveleket ezért egyszeri elolvasás után törölni fogom. Egyébként sem volna értelme azokkal a rendőrökhöz rohanni, mert az még nem konkrét bizonyték, mert lehet az hazugság is.
A pedofília csak így lehet monden szempontból megismerhető.
1
Gaiai
2024. május 5. 23:56
#1164
Hoppá! Valami kimaradt! A nő szerrepe a társadalomban.
Rengeteg könyv foglalkozik ezzel a témával, ezért most summázom az infókat.
Nos a legtöbb problémát az okozza, hogy tetszik-nem tetszik, elsődlegesen a nő feladata egy magzat kihordása és egy gyerek nevelése. A férfiaké pedig az, hogy jó esetben csak egy földbe szórják szorgalmasan a magvaikat. Nem én találom ezt ki és azt sem állítom, hogy ez helyes. De, ez van. Ilyen a társadalmi berenndezkedés, amely csak csigalassúsággal változik. A társadalom osztja ki a szerepeket a nő és a férfi között. És annak megfelelően az ember teste is változott az évtízezredek során. Tehát, okkal nincs a férfiaknak is csöcsük, pedig elméletileg lehetne és akkor közösen etethetnék a gyerekeket az anyával.
A nő és a férfi elméje is nagy különbségeket mutat. Míg a nők nagy része képes egyszerre több dologra is koncentrálni, mint a Windows oprendszer, addig a férfiak nagy része egyszerre csak egyre, de arra nagyon, mint a régi DOS. Tehát, sok férfi eleinte képtelen ellátni rendesen egy csecsemőt, ha a helyzet úgy hozza, mert az agya nem képes több dologra figyelni és mindent észben tartani. Az ilyen férfiaknak ezt külön meg kell tanulnia, amely nem két nap alatt fog megtörténni.
A nők mit csinálnak? Állandóan beszélnek és fecsegnek. Sok férfi meg szűkszavú és csendes, csak akkor beszél, ha muszáj. Ám ahhoz, hogy egy gyerek megtanuljon beszélni és megértse a beszédet bizon sok neki történő beszédre van szükség. Ki erre az alkalmas? Hát persze, hogy a nő!
Kimutatták, hogy egy csecsemő az első három hónapban az alacsonyabb frekvenciákra, tehát a mélyebb férfi hangra figyel jobban, majd aután a magasabbakra, vagyis a nő hangjára. Ezért feltételezem, hogy a nyelvtanulási folyamat is ettől a ponttól kezdődik el. Feltételezem, hogy a nők hangja sokkal alkalmasabb a nyelvtanításra, mint a férfiaké.
Éppen ezen és hasonló okok miatt osztja ki a szerepeket a társadalom. 
A nőre hárul a gyereknevelés jelentős része még most is a legtöbb családnál. Sajnos, bár már örömteli, hogy egyre gyakrabban látok babakocsit toló és a gyerekükkel játszó apákat.
A társadalom által kiosztott szerep pedig meghatározza az erkölcsöket is. Ha, egy nős megcsalja a férjét, mert akár éveken át nem elégítette ki őt, akkor kurvának nevezik az emberek. Ha, elhagyja a családját és a gyerekeit, akkor is. Ha, egy férfi teszi meg ugyanazt és ugyanazon ok miatt, akkor rá legfeljebb annyit mondanak, hogy felelőtlen. De, nincs a kurvához hasonló, férfiakra illő szó egy szótárban sem!
Oda akarok kilyukadni, hogy mivel jelenleg szinte az összes ország családmodellje erre a rendszerre alapul, ezért sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy érdemben változás álljon be.
Erre bizonyíték, hogy szinte az összes országban akkor, ha egy házaspár elválik és egy gyerekük van, akkor a bíróság szinte mindig az anya javára dönt a gyerkmek elhelyezését illetően. Csak akkor dönt az apa javára, ha az anya képességei, életvitele és lehetőségei nem teszik lehetővé számára a gyerek felnevelését.
Kiosztott szerepek. Ezért van az, hogy sok családban ma is az "asszonynak hallgass a neve!"
Ismerek egy családot, ahol egy fiú gyerek nevelkedett. Hét éves volt, amikor :az udvarom megfogott egy seprűt, hogy utánozza az anya sepregető mozdulatait. A nagyapja rá kiáltott:
"Dobod el! Az nem férfi ember kezébe való!"
Náluk a nő dolga a nőé, a férfi dolga pedig a férfié és nincs közöttük átjárás!
1
Gaiai
2024. május 5. 23:28
#1163
Majdnem elfelejtettem, kedvess Titti!
Gondolom, a "Jégkirájnő" gúnynevet önre aggatták valamikor. Szívesen olvasnék erről, hogy tanuljak az Ön példájából is. Vannak sejtéseim ezzel kapcsolatban, de azok nem biztos infók. Ha, kényelmetlennek érzi, hogy mindenki megismerje a sztorit itt, akkor írjon nekem privátban az e-mail címemre.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 4. 19:04-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 5. 23:22
#1162
Jéghercegnő? Arra akar utalni, ha valaki megközelíthetetlen? Legyen ez a téma.
Ha, valaki ilyen, akkor annak akár nő, akár férfi, komoly okai lehetnek. Rengeteg okot tudnék felsorolni. Most csak szemezgetek azokból néhányat.
Az előző témában említettem az aggodalmat. Amikor egy szép nő aggódik, hogy nem az egész lényét akarják megkapni, hanem csak a teste a fontos.
A másik a bizalom képességének a hiánya, vagy sérülése. Amikor valaki nagyot csalódott és emiatt lett távolságtartó. Valójában, ez is félelem éppen a következő csalódástól.
Azután ott van az a lehetőség, amikor korábban valamilyen szexuális trauma történt és az gerjeszt félelmet.
De, okozhatja ezt az is, ha valaki elveszítettte a szexuális partnerét (Mert mondjuk meghalt.) és nem hiszi, hogy lehet még olyan ember a földön, aki képes pótolni őt. Itt dominálhat az elengedés képességének a hiánya is, amikor nem képes túl jutni a veszteségen, ahogy mondani szokás: Új életet és párkapcsolatot kezdeni.
Lehet az is ok, hogy gyerekkorban elmaradtak azok a fontos élmények és stimulációk, amelyek fontosak lettek volna ahhoz, hogy egy ember vágyat érezzen a szex iránt. Sok esetben vallási közösségek erős hitű és maximálisan prűd szülők gyerekeinél fordul ez elő. Az ilyen módon felnövekvő felnőtt akár abba az állapotba is kerülhet, hogy sem érzelmileg, sem szexuálisan nem képes egy másik embert megkívánni.
Végül, amit érdemes most megismerni az, amikor valaki egész gyerekkorában nem mer ismerkedni és szexuális kapcsoltaba kerülni más emberrel például azárt, mert attól fél, hogy valamilyen ok miatt úgysem jön neki össze. Ekkor, megszokja a magányos életvitelt és egy idő után már nem is érzi szükségét annak, hogy bárkivel intim, akár párkapcsolatba kerüljön. Ezzel össze kapcsolódhat a korábban említett tapasztalási hiány is.
Látható, hogy a fagyos személyiségnek számos oka lehet ám nem lehetetlen az ilyen embereket is a szex és a párkapcsolat útjára terelni, caak az roppant nehéz lehet és komoly kitartást igényel.
Emlékezzünk Makrancos Kata esetére. Ő is beadta a derekát, csak meg kellett találni a módját.
1
Gaiai
2024. május 5. 23:04
#1161
Ejnye-bejnye! Soha ne kérjen elnézést a véleménye miatt! Legfeljebb, csak annak kommunikálja, akiről tudja, hogy ha nem is képes befogadni és magáévá, de el  tudja azt fogadni.
Elnézést a sokára írt válaszért, de a könyvem németre fordítása minden szabadidőm felzabálja. Most is csak "pihenek" kicsit. A mostani témánk: A szépség!
Valójában téved, ha azt gondolja, hogy a szépség megítélése relatív, éppen ellenkezőleg: Társadalmilag meghatározott és szinte belénk nevelik! Látott már nyakgyűrűs afrikai nőket? Na, ott az a társadalmi elvárás, hogy rengeteg fémgyűrűvel nyújtsák a nők a nyakukat, ami nem mellékesen életveszélyes is lehet. Ott az a szépségideál olyannyira, hogy a férfiak rövid (vagyis normális) nyakú nőt el sem tudnak képzelni maguk mellett társnak.
A modern világban pedig a divattal, a filmekkel és a modellekkel igyekeznek meghatározni azt, hogy mi a szép. Ennek tehát semmi köze a relativizmushoz. Meglepődött? Én is, amikor minderre rájöttem!
Írok néhány példát.
Én nagyon kiváncsi ember vagyok és a leggyakoribb szó, amely az agyamban felötlik, a: Miért? Ezt egyébként útálom magamban, mert ez maga a pokol! Mindegy, nem ez a téma. Régen nagyon sokáig társkeresőztem. Találkoztam egy nővel, aki szóvá tette, hogy nem vagyok mackós alkat. Most lényegtelen, hogy nem tudott elképzelni az adatlapom paraméterei alapján, mert 178 cm-hez és 70 kg-joz nem mackós testalkat való. Ez is mindegy.
Megkérdeztem őt, mert egyébként egy egész délutánt eltöltöttünk úgy, hogy mindketten tudtuk, ebből legfeljebb barátság lehet. De, ez is mindegy. Bocsi, de szokásom elkalandozni és úgy kell vissza rugdosnom magam az eredeti témához.
Megkérdeztem tőle:
"Mondd csak! Miért csak a macika pasik tetszenek neked?" Elmondta az okait:
"Azért, mert többet lehet fogni rajtuk és a szexben komfortosabbak is!"
"Komfortosabbak? Ezt nem értem!"
"Például, amikor egy ilyen férfin lovagolok, akkor nem a medencecsontján, hanem puha zsírpárnákon teszem azt!"
Asztaaaa! Erre nem is gondoltam azelőtt! Ilyen volt az a kérdésem is, amikor megkérdeztem az akkor aktuális párom:
"Te figyelj! MIért nézitek a pasik seggét állandóan? MIért fontos nektek az, hogy milyen a segge?"
"Te nem nézed meg a nők seggét?"
"Dehogynem! De sok nőt ismerek, akiknek az az egyetlen fontos dolog, amg egy férfi ruhában van."
"Ez férfiaknál is ugyanígy lehet."
"Ne kerüld ki a kérdést, érted, mit akarok!"
"Nos, egy férfi seggéből rengeteg minden kikövetkeztethető! A formája, a becsült keménysége például megmutatja, hogy egy férfi mennyire lehet intenzív és hosszan tartó szerető. Ha, egy férfinak izmos és kemény segge van, akkor feltételezhető, hogy az ágyban is sokkal tuvább tudja ki-be mozgatni a répát anélkül, hogy elfáradna. És az sem mindegy ,hogy milyen férfi segget szorongatok, amikor rajtam fekszik és éppen kefél engem."
Emlékezzen mindenki vissza a tini korára, amikor egymás között beszélték ki, hogy kinek milyen segge van!
"Nézzétek, annak a csajnak milyen formás a segge!" Egy ilyen kijelentés a többi fiút is arra készteti, hogy azután az olyan formájú segget részestse előnyben. A csajok is ugyanezt mondhatják egy férfi seggéről egymásnak. Egymást befolyásolhatják így az emberek, tehát már itt sem áll meg a relativizmus. Én inkább etalonizmusnak nevezném ezt.
Emellett a tapasztalásaink is befolyásolják azt, hogy kinek mi szép. Most jön a meglepetéééés!
Ugyanis, a szépségideál már gyerekkorban alakul ki! Hogyan?
Képzeljünk el egy nőt C kosaras mellekkel. Van egy kisfia, akit öt éves koráig szoptat. Most, ne menjünk bele abba, hogy ez miért történik meg ebben a korban is. A gyerek tehát gyakran szophatja az anyja mellét és tapinthatja azokat csecsemőkorától. Pici a szája és az anya mellbimbója a száját sokkal jobban kitölti. Pici a keze, amelyekhez képest a mell óriásinak tűnhet.
Ahogy idősödik, úgy lesz egyre nagyobb a teste minden része. Már nem tűnik olyan nagynak az anyja melle, mint amikor két éves volt. VÁltozik az arányérzékelése, ahogy növekszik. Mi következik ebből?
Az, hogy mire felnőtt lesz, rajongani fog a D kosaras, vagy annál nagyobb kebelcsodákért, mert számára a C méretű mr kicsinek tűnik. Tehát, akár így is meghatrozható egy férfi mellideálja.
Arra is célzott, hogy sokszor a szépség még nehezebbé teszi az ismerkedést, mint ahogy egy túl nagy pénisz is. Ez teljes mértékben igaz, de ezért is a társadalom szépségideálja okolható.
Ismerjük azt, hogy egy túl szépnek tartott lány gyakran ismerkedési nehézségekkel küzdhet. Amikor, a fiúk távolságtartók lesznek vele. Valójában, a legtöbb fiú nem mer közeledni egy gyönyörűszépnek tartott lányhoz, mert attól tartanak, hogy úgyis kosár lesz a vége. Esélytelennek látják magukat a meghódításában. Ez a lányt is jelentős mértékben flusztrálhatja.
A lány oldaláról tekintve: A lány azért tarthat a fiúktól, mert azt hiszi, hogy számukra csak a teste szépsége a fontos, az az oka, hogy vele kapcsolatba akarnak kerülni és nem azért, amilyen emberileg, érzelmileg és lelkileg. Egy szépnek tartott nő valójában soha nem tud biztos lenni abban, hogy önmagáért szereeetik őt.
Péniszméret-krízis? Túl kicsi? Túl nagy? Túl vékony? Túl vastag? Esetleg görbe? Valójában, a méret a lényeg! Mindenkinek megvan a számára ideális péniszmérete, amelyet kedvel és mnnél inkább eltér attól a pénisz, annál kevésbé lesz vonzó.
Közösüléskor az a legjobb, ha a pénisz ütközésig be tud hatolni. Egy túl hosszú és vastag pénisznek viszont egy része kint marathat a jóból! Például, egy harminc centi szörnyetegnek nincs helye, hiszen a nő sem tágulhat a torkáig! A nagy péniszú férfiak valójában mindig olyan nőt keresnek, akiknél koppanni tud a szegycsontjuk. de eseélytelen, hogy találjanak ilyen nőt, merthogy nincs.
A túl nagy pénisz egyébként anatómiai gondokkal is jár! Egy harminc centis szürnyeteg soha nem lehet olyan kemény, mint egy tizenot centis. Sok pronőfilmben lehet látni, ahogy a férfi valósággal köszködik legalább olyan merevedést produkálni, hogy nagy nehezen képes legyen behatolni. Néha csak nyeklik-nyaklik az, mert azzal a behatolás is sokkal nehezebb, nagyobb az ellenállás.
Emlékszem a Szex és Newyork egy epizódjára, ahol az egyik né elmesélte egy élményét. A férfit azért nevezte Big-nek, mert ott lent valóban az volt, nagyon is. Amikor a férfi elkezdte betolni, amivel az élet megáldotta, majd annyit mondott, hogy:
"Kopp-kopp!" azzal utalt arra, hogy a kupak mér bent van, de a nőnek már annyi is elég volt! Tehát, a férfi éppen csak bekopogtatott!
A görbe pöcsű férfiak pedig olvassák el figselmesen az alábbiakat!
Nem kell azt szégyellni és bánni se, ha olyan! Ugyanis, a nők G-pontja nem csak tizenkét óra irányban található meg a hüvely falán! Van, akinek két óránál, van, akinek tít óránál van. Tehát, oldalra görbülő pénisz éppen számukra lehet ideális és az egyenes pedig azért nem, mert csak egy görbe pénisz képes azt megfelelően stimulálni! Szóval, az ilyen szerszámmal megáldott férfiak felejtsék el az aggodalmaikat és keressenek maguknak alkalmas partnert, mert van!
Kispöcsű férfiak! Ti se aggódjatok! Sok nő a kisebb péniszt azért kedveli, mert sokkal jobban lehet azt szopni. Eleve, azt nem nyomhatják fuldoklásig a torkára és nem tülti ki a szájüregét annyira, hogy nem bír azzal a nyelvével játszani odabent.
Emellett, a kisebb pénisz attraktívabb is, tartósabb és keményebb merevedésre képes és van olyan barlangos testű, amely lankadt állapotban is olyan, hogy betolható ide-oda. Sok nő képes a hüvelyét akár kis péniszre is összehúzni. Ám, ajánlok gy trükköt!
Váltsanak nőideált! Egy alacsonyabb nőn minden kisebb, a hüvelye méretei is! Egy alacsony nőnek ilyen szempontból egy átlagos, vagy kicsi pénisz is megfelelő lehet! Szóval, nem kell aggódni, lehet megfelelő partnert találni, csak ahhoz lehet, hogy ideált kell váltani.
Ebbe a részbe ennyi fért bele. Folytatom később.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 4. 19:04-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 4. 19:04
#1160
Vagy 5 percig gondolkodtam, és eldöntöttem mit akarok írni. Nem is eldöntöttem, csupán tudtam.  Most mégsem merem leírni. Gyáva vagyok? Talán. De valamit mégis. A nem vagyunk egyformák... Igaz. Erről eszembe jutott az, amikor valaki azt mondta nekem, hogy a nők nem ennyire cserfesek. Ok, tudtam, hogy ő hogyan is értelmezi és szégyellem is magam érte, hogy direkt félreértettem őt. Azóta is sokszor jut ez eszembe. Arra emlékeztetett, amikor még tini voltam és egy férfi nagyjából ugyanezt mondta, hozzátéve, hogy: fogd be a szád, mert egy nő nem ilyen!  Szerinte az volt a nőies, ha a nő meghúzódott a háttérben és csak akkor beszélt, ha kérdezték, és a két kérdés között csendben csodálta a férfit. Igen. Csodáljuk azt, ha van miért. Nem a kinézetére gondolok esősorban mert egy férfi csak biológiailag lesz a kinézetétől az. Egy férfi jelleme és gondolatai azok, amik igazán férfiassá teszik. Ezen az oldalon ritkán olvasunk ilyenről. Talán inkább csak a negatív tulajdonságait domborítjuk ki, meg amit a nadrágja rejt. Hiszen a szexhez az kell, igaz?  Az is elengedhetetlen, ám szerintem sok minden más fontosabb annál. Persze ez is butaság, mint az, hogy lehet a sorok között is olvasni. Nem mindenki érti egyiket sem. 
Régebben én is ugyanezt tettem: leültem egy padra, lehetőleg távol mindenkitől és csendben figyeltem mások boldogságát. Nem hittem, hogy valaha részem lehet ebben. Ez persze természetes egy tini lány gondolkodásában. Főleg ha elmerül az önsajnálatban és nincs aki kirángassa onnan. Nem a szépséggel volt a gond, bár az is mindig relatív. Írhatna erről is akár. Biztosan élvezettel olvasnám. De a szépség sem minden, akárcsak egy nagyobb méretű férfiszépség. Önmagában nem ér semmit. Néha káros is. Nemrég írt Éva és Lola egy sztorit, ahol kimondják azt, milyen nehéz lehet egy nagyfa-szú férfinak. Egy gyönyörűnek mondott nőnél is előfordulhat ilyesmi. Sokszor előjön emlékeim közül az a kifejezés, hogy: jéghercegnő. Nem a kellemesebb emlékeim közül. 
Bocs a sok butaságért mindenkitől.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 16:03-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 16:03
#1159
Mindenki fura... másokhoz képest. Hála az égnek, hogy nem vagyunk egyformák se kívül, se belül. Szerethető elvek? Minden bizonnyal... Azért vagyok magányos. Lehet, hogy lehet, csak legalább egyszer az életben találjam meg azt, aki szereti azokat... és talán engem is. Még nem botlottam bele. Néha, csak leülök egy park füvére, vagy egy padra és nézem az embereket és a boldogságukat... Én tudok örülni annak is irigység nélkül. És gondolkozom rajtuk. Vannak mély érzési képességeim, de azok már el vannak temetve legbelül. Nem adtam fel, csak már nincs hitem. Néha vannak mélyen szántó gondolataim, amelyek talán hasznosak és építők, ezeket osztom meg annak, aki örül annak. De, azt szoktam mondani, hogy nagyon mélyen eléggé sekélyes tudok lenni. 😂 Imádom a szójátékokat!
2
Ez egy válasz Selymi 2024. május 4. 15:27-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. május 4. 15:27
#1158
Elég fura ember, szerethető elvekkel.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 08:47-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 08:47
#1157
Volt egy szó itt: Megcsalás. Érdemes egy kicsit erről is írni, meg a hűségről is.
Véleményem szerint, azt lehet megcsalni, aki birtokolni akarja a megcsalót. A birtoklás pedig alárendelt szereped ad neki, mivel akit birtoklok, az az alárendeltemmé válik a szememben. Viszont, egyik ember sem birtokolhatja a másikat semmilyen téren, legalábbis ez volna a normális.
Mégis, szinte minden kultúrában megjelenik a másik személy iránt érzett birtoklási vágy és ez meg a nyelvben is megfogalmazódik és nem csak a párkapcsolat terén:
"Ő a párom!", "Ő az én gyerekem!" Többsör is vitába keveredtem a gyereknevelést illetően az aktuális párommal, akinek gyereke volt. A végén minig azzal zárta le mind a vitát, hogy: "Ő nem a te gyereked, hanem az enyém!" Ekkor, mindig azt válaszoltam nekik: "Ő nem a te tulajdonod, hanem saját magáé, mert ő egy szüverén és érző emberi lény!"
Ezt egyébként nem én fogalmaztam meg így, cak magamévá tettem az elvet és a mondatot, hanem Bochkor Gábor egy éppen ilyen vita miatt a reggeli rádióműsorban.
Megbízni valakiben, hogy nem csal meg minket: Ehhez az érzéshez is az kell, hogy elvárjuk azt, tehát az is a birtoklás egyik megnyilvánulása. Valójában azonban, a hűség csupán egy ígéret és ha azt nem tartjuk be, az csupán szószegés. Az ígéret kötelez és valamilyen szinten szintén visszavezethető a birtoklásra, vagy inkább az alárendeltségre az elköteleződés "kényszere" miatt.
"Megígértem valamit és bár semmi kedvem betartani azt, mégis betartom, hogy a szavamnak hitele legyen."
A hűség az elköteleződés, birtokszerű alárendelődés. Sokan érezhettek már hasonlót, amikor egy pár kéz a kézben sétál és velük szemből elhalad mellettük egy gyönyörű nő és a férfi azt gondolja:
"De gyönyörű nő, szinte ellenállhatatlan! Máris megmozdult valami a nadrágomban. Ha, nem lenne párom, biztosan utánna fordulnék, de nem csalom meg, hűséges maradok hozzá."
Tehát, a hűség olyan birtokviszony, amelyben gyakran szívesen maradnak az emberek. A megcsalás pedig egy olyan reakció, amikor az elköteleződésből és a birtokviszonyból valaki ki akar törni, mert azt már nem fogadja el teljesen. Erre példa az, amikor egy nő megcsalja a férjét egy kollégájával, majd amikor felébred az aktus után, szégyent érez, hogy visszaélt a férfi bizalmával és amit tett, hibának érzi. A megcsalás úgy jöhetett létre, hogy a birtokviszonyt nem fogadja el teljesen és ez egy kitörési kísérlet volt ösztönszinten az elköteleződésből.
Érdekes a vice versa is, amikor az ember revansot akar venni: "Megcsaltál? Akkor én is megcsallak (megcsalhatlak) téged!" Ekkor sérül a kölcsönösen elismert és elfogadott birtoklás.
Én csak egy esetben csaltam meg a párom. Azért, mert rám küldte a legjobbbarátnőjét, hogy próbáljon elcsábítani engem. Én erre rájöttem és egyértelműen rá kérdeztem a barátnőjére, hogy jók a megérzéseim? Jók voltak, ezért megcsaltam vele, majd mindkettővel szakítottam. Sok minden miatt döntöttem így, de összegezve: "Nem bízol bennem és kísértésbe viszel? Feltételezed, hogy megcsalnálak vele? Akkor, legyen igazad!"
Hogy én elvárok hűséget? Soha. Aki félre akar menni, az félre is fog menni. De, minden kapcsolatom elején elmondtam, ha megcsal, azt úgy tegye, hogy ne tudjam meg, ne hozzon betegséget kettőnk közé és ne essen teherbe utánna azt mondván, hogy tőlem van a gyerek. Indoklás: Amit nem tudok, az nem fáj. A betegség egyértelmű, szerintem. A gyerek trükk pedig azért nem fog összejönni, mert az lenne az első dolgom, hogy apasági tesztet csinálnék. Túl sok férfit ismerek, akit így csaptak be, hogy ne legyek hülye! Két nő is meg akarta velem etetni a terhességét, de nem jött nekik össze.
Vicces, de ha őszinték lettek volna, akkor nem zavart volna, ha más gyerekét kellene felnevelnem, mert több párkapcsolatomban is volt nem tőlem származó gyerek. A szememben minden gyerek egyenlő. De, egy ilyen trükközés olyan szintű visszaélés a bizalommal, amelyet ne fogok respektálni és megbocsájtani.
És itt is megjelenik a birtoklás!
"Megcsaltam a párom és terhes lettem. De, nem akarom elveszíteni a párom egy botlás miatt. Majd azt hazudom, hogy tőle van a gyerek."
Nos, ennyi dióhélyba zanzásítva ez a téma.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 4. 01:07-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 4. 01:07
#1156
Egyre inkább csodálkozom és csodálom. 😊
Ami azt illeti én annyit hozzátennék, hogy egy nő nem árt, ha előre készül azzal is, hogy előző pár napban nem eszik püffesztő ételeket. Úgymint bab, székelykáposzta, stb.  Fura dolgok történhetnek egy anális aktus során ellenkező esetben és elveheti a partner(ek) kedvét egy folytatástól, avagy más alkalomtól.
Azzal egyetértek, hogy ez nem lehet a napi rutin része, valamint minden más higiéniai és síkosítási „kezeléssel". 
Egy hármast vagy más néven szendvicset pedig nem csupán egészségi okokból nem ajánlott, hanem kapcsolati okokból sem túl gyakran igényelni.  Tortát sem fogyasztunk mindennap, mert az is sok károsodással járhat, nyilván az előző más formában, mint az utóbbi. Ennyi önuralma kell legyen mindenkinek, akármilyen finom is töltelékként szerepelni. Évente maximum 4-5 alkalom az amit szerintem még fent lehet tartani, bár nyilván ez is személyektől függő és nem árt egy nőnek is engedékenyebbnek lenni a férje, férfi partnere irányában, hiszen valahol ez is megcsalás, igaz?  Akkor is annak tekinthető, ha mindenki beleegyezik és az egyik partner maga a férj, vagy a pasija. 
A férfiaknak egy ilyen aktus végeztével – ha jó barátok –, nincs akkora gondja, mert tisztálkodás, sörözés és utána ránéznek a partnerükre, hogy kell-e neki segítség. Éppen azért nem előbb, amit maga is hangoztatott. Kell némi idő utána mindenképp, mire veszélytelenül mozdulhat egy nő. Az is előfordulhat – nálam volt ilyen is 😊 –, hogy utána furcsán tudtam, csak helyet foglalni pár napig, ám mégsem bántam meg soha. 
Na, befejezem, mert a végén engedély nélküli reklámtevékenységgel fognak itt vádolni. 
Köszönöm, hogy ezt leírta. Némi megerősítés volt ez számomra.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 00:05-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 4. 00:47
#1155
Hát, nah! Egy torna bármikor alkalmazható az igaz, de  van amelyik csak bizonyos életkor után javallott. Ilyen a Kegel gyakorlat is. Egy idő után az ember már észre se veszi, néha öntudatlanul is tornázik. Én például sokszor írás közben veszem észre, hogy belül tornázom. Akarom-e? Nem, hiszen már nem is tudatos, mégis. Nem haszontalan azonban ez biztos és ártalmasnak sem nevezném. Nem mindenki tud róla, ezért is volt annak a helye a blogban. Megvolt annak is a célközönsége, bár nem kifejezetten férfiakra gondoltam, de egyetlen férfi sem halna bele, ha eltanulja, sőt! Könnyebbé válna az életük. Nemcsak szerintem, mert a kitalálása nem az én érdemem, én csupán népszerűsíteni igyekszem. 
Engem érdekelnek az ilyen „butaságok" is, mert a testünk edzése a szexnek nagyon is része. Szerintem senkinek sem kell magyaráznom mire is gondolok, mikor ezt írom. De egy általam nem ismert módszert szívesen kipróbálnék.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 00:24-kor írt üzenetére.