Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2024. február 26. 12:46
#864
Azért ez egy picit félreérthető annak, aki félre akar érteni téged. :P
Szegény nejed! – mondhatná az, bárki legyen is. – Akkor mi is volt a célod azzal, hogy elveszed, ha nem a szex?  :D
Nyugika, én tudom ám, hogy te ezt a történetemre értetted. De érted. ;)
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 25. 18:12-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 26. 07:15
#863
Lenne az a végtelenül bölcs mondat, hogy: igen, drágám.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 25. 18:11-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 25. 21:28
#862
Előzőt másképp fejeztem volna be, de kaptam egy figyelmeztetést: Hiba! Túl sok smiley-t írtál, kérjük használj kevesebbet! 
Mennyi a megengedett? :D Ilyet szabad? >3 :$
1
Titti
2024. február 25. 21:27
#861
Csak ennyi? 😮 
Stíluselemzés? Valami logikai bukfenc? Azt nem tartanám annak, hogy egy nő és egy pasi dupla dildón osztozik, mert nyugodtan elhiheted, hogy az élet ennél sokkal-sokkal furcsább dolgokat is produkál. Gondolhatsz a cseppkőbarlangok bizonyos képződményeire. Azokat még plágiummal sem lehet vádolni, mert tutira mind eredeti. 😂
Mondjuk erre se hiszem, hogy sok példát láthattál bárhol. Már csak azért sem, mert a férfiaknál mindig beáll a zabszem-effektus amikor nem papíron közelít ama nyílásukhoz, és talán emiatt nem túl népszerűek az ehhez hasonló ötletek. Aki viszont átélte, egészen másképp vélekedik erről, bár az előítéletek miatt muszáj titkolóznia.

Andreas nem jár ide? 😮 Pedig egy nyelvőrnek kutya kötelessége elolvasnia a #nyolcszázhatvanegyedik hozzászólást is. (Amúgy ez jó ok a karakterszám növelésére, mert valamivel hosszabb leírva mint a #861 😂 Gondolkodtam azon is, hogy a kettőskereszt jelölést is így írom ki, de egy szimbólumot talán mégsem, mert nem mindegyiknek ismerem a magyar nevét 😂 pl: ~Ł A francba! Mindig elfelejtem, hogy ide az nem vonatozik. 😊)  „Na, ha ezt a vonatot is hagyja elmenni kedves Andreas akkor tuti nem jár ide." Nem is tudom miért idézőjellel írtam. Talán mert már késő van?! Most olyan szeretek-mindenkit-hangulatom van. 💖 Pedig nem volt semmilyen 🍷
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 25. 18:12-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 25. 18:14
#860
A műveleti sorrend betartás szerint felkérem Arya művésznőt, hogy döntse el, hogy Lolamackónak melyik tetszik. Vagy nem. 
Aztán adok egy linket a verséhez. 

200 leütés elég.
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 23. 02:30-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 25. 18:12
#859
Hát, akárhogy is nézzük én nem vonnám be a családot a szexuális életembe. Főleg nem a nejemet. 😘🤪
2
Ez egy válasz Titti 2024. február 25. 08:55-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 25. 18:11
#858
Kiváló kollégám, aki szerintem egy ügyesen konstruált, szuperintelligens bot, ami nem keverendő össze az AI-vel, mert azért nem nyalunk segget a végtelenségig, remekül összefoglalta az élet és a világmindenség lényegét. Mind tudjuk Kurt Vonn... Douglas kiváló regényéből, hogy a válasz 42. (nézd Titti, itt ki lehet írni számmal, mert ez egy meghatározás, máshol inkább szöveggel illendő és kellemesebb is a szemnek, mert nem látszik tőle műszaki leírásnak az A4-es famentes, 80 grammos papír, Ikeásnak meg üzenem, hogy az igét és a -kötőt egybeírjuk. Ezt csak azért, mert Andreas nem jár ide és kell a hangulathoz: - gonosz röhej, balra el, függöny) 
Tehát kiemelném kiváló kollegám pár mondatát, hogy érthetőbbé tegyem az enyémet. A korai magömlésről szeretnék értekezni, mint klasszikus jelenségről a fiatalok és idősek körében. A szerencséseknek nincs ilyen, mert már nem is érdekli őket a szex. A korai magömlés elkerülésének kiváló eszköze, hogy a kombájnt mindig megfontoltan vezessük. A kombájn olyan, mint egy kamion, csak sokkal rövidebb szerelvények nélkül. Igazából kamiont már láttam képen, kombájnt inkább nem nézek, mert buzinak fognak tartani. 
Alapvetően a női mellet gyerekeknek találták ki és a felnőttek élvezik. Ez így van rendjén. De mindez nem kell a jó szexhez. Ahhoz az kell, hogy ne azon agonizáljunk, hogy a fogamzásgátlót a fiú, vagy a lány vegye be, hanem vállaljuk be a gyereket. Mert ez lesz életünk lényege. Nem a szex. Bár eleinte és később is tűnhet úgy, hogy mégis, higgyük el, hogy ez csak illúzió. 
A fiatal lányok manapság úgy viselkednek, mint régen a fiatal fiúk. Megfordult a világ és tököntúgta a tehén a bikát. Ezért aztán mindegy milyen a szex, ha a lány dirigál, akkor fiam, elbasztad az életed. És ő fog, mert manapság nincs sorkatonaság, hogy tajgetosz pozitívra szűrjön és az őrségben fejbe lőjjék magukat azok, akik amúgy is képtelenek az életre. Ez a katonaság dolog tehát egy jó szűrő az LMBTQ baromságokra. Tudom, hogy ez el fogják lopni, de áldásom rá, mert hiszem, hogy neveli a népet és kell a mai fiataloknak a golyó. Mármint a tökösöknek a lábuk közé, a többinek a fejébe. 
Voltaképpen a szexről akartam írni, de az amúgysem érdekel senkit.
Köszönöm.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 24. 13:48-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 25. 08:55
#857
Unatkoztam, írtam valamit (maszti helyett). Persze előtte megnéztem pár pornó filmet. 😂
Na, viccet félretéve egy rövid szösszenet, amit csak azért nem küldök be, mert sokak szerint nem idevaló lenne: kevés benne az akció és senkit nem sértenék meg azzal, hogy ne azt kapja a pénzéért, amit akar. A címkét se határozom meg, de valami mintha hiányozna belőle? Vagy csak szimplán pocsék az egész? 
Kérhetném, hogy eldöntsétek mi az, ami zavar engem ebben a történet-részben? 

Dupla dildó, picit másképp
Szereplők az eredeti történetekben:
Lilla – Zsolti
Anna – Laci
Laci öccse Tomi, aki Zsolti legjobb barátja is.
Ha önálló történetként akarod ezt tálalni, utalni kell az előzményekre. Pár mondatban le kell írni, hogy mi vezetett idáig. Ezt írta nekem egy barátnőm.
Na, akkor nosza! 😊😅
Anna Lilla 2 évvel idősebb nővére. Anna férje Laci, akinek nem hisz a szerelmében. 
Történetünk kezdetén Lilla egy hisztis picsává vált nő, aki a házassága (kapcsolata) elején egy normális nő volt, bár most is ugyanúgy imádja a férje, Zsolti. Lilla nem akart ilyen lenni és érezte is, hogy valami nincs rendben vele, de fogalma sem volt róla, mit tehetne ellene. A választ végül is a Tomival való balesete adta meg rá, mert amikor Zsolti rajtakapja őket miközben kefélnek, a férje megbocsát, sőt, innentől Zsolti legjobb barátja, Tomi esetenként a neje szeretője is. 
Lilla tehát ráébred, hogy az hiányzott neki, ami a házassága elején még megvolt benne: hitt a férje szerelmében. Ezt a hitet adta vissza a megbocsátásával, mert a szemében így már biztossá vált, hogy a párja annyira szereti, hogy még ezt is képes megadni neki, nevezetesen, hogy egy másvalaki karjába esve élvezze az életet. 
Rájön, hogy a nővérének ugyanez a „betegsége”. Kiábrándult a férfiből, akit szeret, mert nem hisz már abban, hogy őt ugyanúgy szereti, mint a kapcsolatuk kezdetén. 
Lilla viszont már tudja, hogy ez nem igaz, és azt is, hogy ennek egyetlen gyógymódja van csak: mindennap bizonyítani, hogy a párját ő szereti és ennek fordítva is így kellene lenni. Annát rá tudja venni ugyan arra, hogy bizonyítsa, de lehet, hogy a férje is úgy gondolkodik már, mint ő. Vagyis hiába bizonygatja szavakkal és ajándékokkal, meg este az ágyban is, mindkettőjükben felmerülhet, hogy a másik azt csupán megszokásból teszi. Nem lehet hát egy banális szeretlek vallomással elintézni. A bizonyítás Lillánál véletlen volt, de talán lehetne ez tudatos is – gondolja a lány és ráveszi a nővérét erre, ám a terve kisiklik, bár senki számára nem okoz igazi testi-lelki sérülést, annál nagyobb testi kielégülést. Muszáj hát ismételni ezt a tudatos bizonyítási eljárást, máskülönben nem gyógyul meg sem Anna, sem Laci.

* * *
📖🌺❓
Így próbálja Lilla Lacit kigyógyítani, bár Lilla tudja, hogy igazából nincs a pasasnak semmi baja, csak meg akarja őt újra dugni. Ő viszont nem akar a nővérének csalódást okozni, aki látszólag belemegy a játékba.
Megbeszéli hát Annával, hogy ő majd elcsábítja a sógorát, nővére legyen addig láthatatlan ameddig nem jelez neki. Majd amikor elérkezik a pillanat Anna lekezeli a férjét és talán ezzel helyreállítja a házaséletüket. Ha ez se válik be akkor semmi se – mondja a nővérének.
Lilla rábeszéli Lacit, hogy engedje bekötni a szemét, majd az előre odakészített bilincsekkel a feje fölött az ágyhoz rögzíti a férfi csuklóit. Próbálja felizgatni, de Laci kissé ijedt, még senki se tett vele ilyet. Lilla úgy gondolja, hogy egy csapásra két gondot old meg ha a férfit megdugja. Biztos abban, hogy ha a prosztatát izgatja a férfi fenekében egy megfelelő dildóval, annak feláll majd. Ha egy kicsivel nagyobb méretű dildót választ, egy idő után akkor is fel fog neki állni, viszont utóbbi esetben egészen biztosan nem akar majd még egyszer lefeküdni vele. Okos kis nő, mert amint beavatja Annát, aki elsőre elszörnyed annak hallatára, hogy mire készül a húga, később azt mondja, hogy nem baj, ha egy kis fájdalmat okoz, mert az nekik is kijár néha és ettől mégse megy el a kedvük a dugástól. Ha pedig Lacinak ez lenne a fétise – folytatja Lilla –, akkor jól betanítja Annát, akinek derékból úgysem ártana egy kicsit fogynia.
– Nem lenne jó, ha nem ok nélkül kéne szaladgálnod a fogyi miatt, hanem összeköthetnéd azt a kettőtök élvezetével? – nevetgél a szellemességén Lilla, bár akkor még nem is tudja mennyire igaza lesz.
A terv szerint tehát egy olyan időpontban beszéli rá Lacit, amikor senki sem zavarhatja őket. Laci úgy tudja, hogy kettesben lesznek. Nagyon kívánja a lányt, hát ennyit igazán megengedhet neki, hogy szembekötősdit játszanak közben.
– Ráadásul – bizonygatja neki Lilla –, sokkal nagyobbat fogsz élvezni, mert ha a látásod elvesszük a szemkötővel, a többi érzéked bizonyosan kiélesedik.
Sikerül neki végrehajtani a terve első részét, egy ízletes, finom férfitestet tálal a vendégszoba ágyára – hiszen a hitvesi ágyat csak nem szentségtelenítheti meg, az csak a hármuké: az övé, Zsoltié és Tomié. Ugyanis az első eset után már Tomira is olyan férj féleként gondol. Nem szerelmes ugyan bele, de kis házi kedvencként vibrátor helyett sokkal több élvezetet nyújt egy vibrátornál, bármilyen arrogáns is. Vagy talán éppen amiatt? Zsolti ugyanis annyira szereti, hogy testi értelemben nem tud neki fájdalmat okozni. Tomival való kapcsolatuk kiszélesítése után már bánatot sem okoz. Férjből, igaz szerelemből elég neki egy, így Tomi a szemében nem is ember, csak egy kis pet, bár kicsinek nem mondható.
Miután Laci teste tehetetlenül terül el az ágyon Lilla szeretgeti, ízlelgeti, és mikor Laci nehezményezi, hogy a száját mindig kikerüli gondol egyet és ráül oda. „Nem árt egy kis nedvesítés nekem sem akció előtt” – mondja és ezután már kizárólag a keménységgel törődik. Az a farkinca azonban nem igazán akar megkeményedni. Erről maga Anna gondoskodott mielőtt útjára engedte a férjét, bár ő más módszert követett, amivel előtte kifejte minden életerejét. 
Lilla nem bánja, mert a férfitest illata így is megigézi. Neki nincs semmi gondja a nedvesedéssel akkor sem, amikor egy orgazmusát követően behelyezi a dildó egyik végét magába és elhelyezkedik Laci lába között.
Laci nem kicsit kezd fészkelődni a fenekével, amikor megérzi, hogy mire készül Lilla. A nő, hogy ne hallhassák meg szomszédok a kiabálást beilleszt Lacinak egy szájpecket.
– Így ni! – mondja elégedetten szemlélve a művét és int Annának. Annának is tetszik a látvány, bár picit sajnálja a drágát. Lilla őt nyugtatja, de úgy, hogy közben Lacihoz intézi szavait: – Semmi bajod nem lesz meglásd. Élvezni fogod, mert ettől majd jól felállsz és utána elmerülünk az élvezetekben.
A terv második része is sikeres, mert a prosztata ingerlése eredményes, bármilyen fájdalmat is okozott az a dildó eleinte. Miközben Lilla mozgatja a fenekével önmagában és Laciban is a dildót, Anna megbűvölve vezeti magába férje keménységét, de mivel annak a szája úgyis foglalt, na meg azért mert nagyon is kíváncsi arra, amint egy dildó jár ki be a férje popójába, arccal a húga felé fordul és úgy lovagol. Szemét mindaddig nem veszi le a műkukiról, amíg Lilla nem sikkant egy picit jelezve, hogy neki bizony hamarosan megérkezik a második kellemes érzése. Amint összetalálkozik a tekintetük mindkettőjüknek eszükbe jut egy régi élményük, amikor még kislányok voltak és facérok. Folytatják amit elkezdtek közben annyira belefeledkeznek egymás csókjába és simogatásába, hogy Anna elmulasztja a pillanatot, amikor Laci egy hatalmasat élvez a puncijába. Anna egy picit szomorkodik emiatt.
– Nem lehetne még egyszer? – kérdezi reménykedve Lillát elfeledkezve arról, hogy neki itt se kéne lennie. Laci viszont hallja és felismeri Anna hangját, de az előző ejakulációja akkora hatással volt az agyára, hogy kis ideig fel se fogja.
– Nyugika, most egy ideig a miénk és rajtad múlik, mit mersz vele megtenni. Tudom, hogy még mindig szereted őt, így attól nem tartok, hogy kárt teszel benne. Neki meg láthatóan nagyon is jól esett. Gyere meghívlak egy ücsire és utána megyünk még egy kört.
A férfi ugyan tiltakozna, mert ő is szomjas, de nem tud mit tenni a két testvér magára hagyja. Laci agyában egy ideig cikáznak a fenyegető gondolatok, hiszen őt megalázták és ráadásul még meg is erőszakolták… Igen, ez nemi erőszak volt, mert nem erről volt szó – füstölög, majd eszébe idézi a beszélgetésüket Lillával és rájön, hogy a nő átejtette. Aztán úgy gondolja, hogy nem csapta be, hiszen nem ígért semmit. Vagy mégis… Élvezetet ígért neki és azt meg is adta. Nem volt ez annyira rossz. Sőt!
Ha visszajönnek megmondja majd nekik, hogy megtesz nekik bármit, amit a lányok akarnak, csak engedje Anna, hogy most Lilla lovagolja meg őt. Gyanította ugyan, hogy estére hason fekve kell majd aludnia, de most még ezt se bánta volna.
Mikor a nők visszatértek nem szabadították ki Laci száját. Ügyet se vetettek arra, hogy ő mit morog a szájpecek alatt. A kiáltozása pusztán morgásnak tűnt a lányok számára, ami felébresztette a libidójukat, de eszükbe se volt megszabadítani Lacit. Nagyon élvezték a férfias morgást. Izgatónak tűnt nekik e hang.
– Akarsz egy kicsit fogyizni? – kérdezte Lilla vigyorogva nővérét.
– Nem is tudom. Szerinted nem lesz ebből baj? – rémüldözött suttogva Anna.
– Ugyan mit tehetne most ellene? Utána meg úgyis megbocsát, ráadásul előbb is élvezte. 
– Igen, nekem is úgy tűnt. Nos, abban biztos vagyok, hogy életében sose adott nekem ennyit – mosolygott Anna. – De biztos vagy abban, hogy meg fog bocsátani? 
– Hm. Nem is tudom – gondolkodott el Lilla. – Maximum tanúskodom majd a bíróságon, hogy nem történt nemi erőszak, ha feljelentene – nevetett rá a nővérére, miközben vigyorgott mint a fakutya Laci irányába.
– Szerinted megtenné, hogy odáig megy?
– Nem hiszem, de szívesen elmennék egy olyan tárgyalásra még gyanusítottként is – kuncogott a húgi, miközben elképzelte mint vázolja fel a helyzetet Laci a bírónak – vagy még jobb lenne, ha bírónő tárgyalná az ügyüket – hogyan követett el ellene nemi erőszakot a lány. Továbbgondolta volna a dolgot, ám Anna megakasztotta a gondolat áradatot.
– Jól van. Megkockáztatom, de akkor muszáj lesz neked ráülni.
– Nem, nem! Nem szándékozom még hűtlenséggel is megspékelni a vádjait – nevetett őszintén Lilla. – Majd a szájára ülök, hogy ne tudjon sikítozni se dumálni – úgyis csak butaságokat mondana – aztán ha kellően keménynek érzed őt, majd kielégíted magatokat. Elvégre ennyi jár neked mint hites feleségnek.
Szavának állt, mert miközben Anna nekiállt seggbedugni a férjét, Lilla kivette Laci szájából a pecket, de nem hagyott neki időt megszólalni, mert ugyanabban a pillanatban már meglovagolta Laci száját.
Lacinak muszáj volt mozgatnia az állkapcsát ha levegőt akart kapni, és ha már amúgyis vágyott Lilla puncijára hát legalább annyira meg tudta bosszulni, hogy jól kinyalta. Anna amikor megérezte, hogy elég kemény már a férje farka, ráült és ismét heves csókcsatába kezdett a hugijával, miközben egymást és Lacit is simogatták felváltva.
Csak akkor jutott eszükbe megnézni a férfit, kapott e levegőt vagy belefulladt az élvezetbe, amikor lecsengett orgazmusukat követően valamelyest megnyugodott mindkettejük teste.
Ekkor Lilla levette a szemkötőt is, de egyenlőre még a kézibilincsekből nem szabadította ki. „Ráérek arra akkor is, ha már meggyőződtem arról, hogy nem akar bántani.” – gondolta Lilla, mert titkon azért tartott Laci bosszújától. A férfi ugyanis szép példánya volt a hímnemnek és testi erejéből tellett volna arra, hogy akár egyszerre kettejüket is összecsomagolja. Efelől Annának sem volt semmi kétsége, ezért nem is erőltette, hogy Lilla vegye a bilincseket is le, bármennyire is sajnálta és szerette a férjét. Őt viszont óriási elégedettséggel töltötte el a tudat, hogy most ő uralkodott a férje fölött és tulajdonképpen még mindig bármit megtehet vele. Kicsit félt, de nagyon szerette, úgyhogy semmi gonoszat nem tervezett vele. A két nő két oldalról közrefogta Lacit és felváltva érdeklődtek tőle, hogy érzi magát. Azt is megkérdezték, akar–e feljelentést tenni, hiszen előtte elismerték, hogy tudják, hogy megerőszakolták. Arra is kíváncsiak voltak akarná.e bántani valamelyiküket, ha elengednék most őt?
– Lányok tudhatnátok, hogy nem szoktam nőket bántani. Kivéve ha valaki kifejezetten azt kéri, de akkor sem lépnék át egy magamnak felállított korlátot. Titeket meg imádlak, hát miért bántanálak? Azt az egyet sajnálom csak, hogy nem baszhattam ma meg a hugodat – szólt Anna felé intézve a szavait. – Pedig annyira kívánom még most is. Tudnod kell édesem, hogy mindig te leszel a szerelmem, de egy testi vágyat sem szabadna kielégítetlenül hagyni. A múltkori után meg biztos vagyok abban, hogy se Zsolti, se Laci nem akadna ki ha…
Eddig juthatott a mondókájában, mert ekkor Anna rácuppant a szájára és falta, csókolta. Laci meglepődött de visszacsókolt. Lilla nem vett részt a házastársi csókban viszont legalább annyira meg volt lepve, mint a férj.
– Nem mintha bánnám, vagy ilyesmi… – szólt csendesen, mert csak nem bírta ki. – De mégis… Anna, ezt most mi váltotta ki?
– Te nem figyeltél? Tényleg nem érted?
– Bocs, de szerintem nem mondott semmi olyat, amiért be kellett volna fogni a száját. Semmi rosszat…
– Tényleg nem rosszat. De nem hiszem el, hogy nem vetted észre. A férjem oda se figyelve kijelentette, hogy még mindig engem szeret. Érted? Ha átgondolja és úgy mondja azt hittem volna, hogy előre eltervezte, mert célja volt vele, de csak így spontán kinyilatkoztatni… Ez már több mint szerelmi vallomás. Ez hitvallás!
– Ó, így már értem drága istennőm – kuncogott Lilla.
– Igen. Most annak is érzem magam. Egy kielégült istennőnek.
– Jó, hogy nem önelégültet mondtál – nevetett Laci. – Hé, ne bánts már! Hát ki fogja imádni az istennőjét, ha kivégzed a főpapot?
– Szeretlek kicsim – mondta most Anna komolyan.
– Kicsim? Na, de…
– Várj, megmérem – szólt ugyancsak komoly képpel Lilla és úgy tett mint aki a mellényzsebéből előhúzna egy mérőszalagot, majd kihúzná és odailleszti Laci férfiasságához, hogy lemérje és két ujjával mutatta az eredményt, ami tényleg nem volt nagy. Az egészben csak annyi volt a szépséghiba, hogy meztelen lévén nem igazán volt mellényzsebe sem, de a kicsi az tényleg kicsi maradt így is és a két nő édesen nevetett Laci zavarán.
– Tudod legkedvesebb és egyetlen sógorom, hogy miért juthattál ma a puncim közelébe? Mert mint főpap nem végezted jól a dolgod. Bizony. Az istennőd panaszt nyújtott be, amit megvizsgált a bizottság elnöke – itt tartott egy rövid szünetet, felállt és meghajolt a házaspár nem kis derültségére – és sajnos helyt adott a panaszos kérelmének, miszerint keményebben kell fogni a főpapot, nehogy eretnekség vádja érhesse. Az eredmény magáért beszél, mert a fogvatartás és a súlyos testi kínzás eredményes büntetésnek bizonyult. Bizony. Talán máskor is alkalmazni fogjuk, ha visszaesőnek látjuk majd a vádlottat. Most szabadon bocsátjuk, feltéve ha megígéri, hogy továbbra is imádni fogja az istennőjét és jó kisfiúként viselkedik. Szóval? Mi a válaszod? Ha nem ígéred meg, akkor nem leszel szabad és lehet, hogy Tomiék is kedvet kapnak egy újfajta játék kipróbálásához.
Eddig ugyan semmi sem utalt arra, hogy Zsoltinak vagy Tominak homofób hajlamaik lennének, de eddig a napig még szűz volt Laci segglyuka is, tehát nem tudhatott semmit biztosra, kockáztatni meg nem akart.
Egy pillanatra felvillant benne egy kép, amikor Tomi áll mögötte, majd benne, de elhesegette magától ezeket a képeket. „Igaz ugyan, hogy nem tudhatom, ameddig nem próbáltam, de… Nos, most talán még őt is bevállalnám, ha közben Lilla lovagolná meg a farkam.” Ezt a gondolatot azonban nem tette nyilvánossá, helyette így válaszolt: – Igen, igen, megígérem, de nem azért mert annyira szabadulni akarok. Ha ti ketten teszitek akkor ezt, veletek – hangsúlyozom, hogy csak veletek! – bármikor bevállalom. Ezt akár csókkal is megpecsételhetjük – fordult Lilla felé, ám a lány kapcsolt.
– Hóhó! Ez már a bírák megvesztegetésének minősülne. Ne tetézze a bűneit kérem! – kuncogott, de most Annán volt a sor, hogy meglepetéssel szolgáljon.
– Nos, úgy érzem isteni kegyelmet kell gyakorolnom, és ezennel egy csókot engedélyezek a főpapom és bírája között. Persze csak ha mindketten akarják és akkor sem tarthat tovább egy percnél.
– Én nem – kezdte volna Lilla, de Laci félbe szakította.
– Komolyan mondom, hogy nem érdekel a szabadságom, de egy pohár vizet kaphatnék Lilla?
– Ó, persze. Bocs, hogy elfeledkeztünk rólad. Mi ittunk, de… mindjárt hozom. Nehogy addig szomjan halj itt nekem – bokszolt játékosan Laci vállába, majd fájdalmasan az öklét rázogatva kacagva kisietett.
Mikor ő hallótávolságon kívül került Laci megkérdezte a nejét: – Haragszol drágám?
– Tulajdonképpen kellene, hisz meg akartál csalni. De mivel minden jól alakult és nem sérült senki így megbocsátok.
– Igazából nincs is mit, de szeretném ha lenne.
– Mi?
– Drágám mindent nagyon komolyan gondoltam amit az előbb mondtam. Azt is, hogy sose fogok mást szeretni. Meg azt is, hogy a múltkori eset óta egyfolytában meg akarom dugni a hugodat. Hülye dolog, mert nem vagyok bele szerelmes és néha totál kiakaszt, mégis vágyom arra, hogy még egyszer benne legyek. Ha most megengeded nekem, akkor esküszöm soha többé rá se nézek, ha az a kívánságod.
– Te szeretkezni akarsz a hugimmal?
– Nem. Csak meg akarom baszni. Nem tudom megmagyarázni. Segítesz elrendezni ezt?
Anna nem tudott válaszolni, mert ebben a pillanatban visszaért a szóban forgó személy.
Anna nagyon rövid idő alatt átgondolta a kérést. Szinte ugyanabban a pillanatban a lehetséges forgatókönyvek is megmutatkoztak sorra a gondolataiban.
Döntött. Kikapta a poharat huga kezéből és a férjének adta, nem törődve azzal, hogy annak nem sikerül innia, sem azzal, hogy függőlegesen tartania is gondot okozhat, ami miatt pillanatok alatt a pohár tartalma pár cseppre apadt. Kézen ragadta Lillát és kivonszolta maga után a konyhába. Lenyomta őt egy székre és vele szembe helyet foglalt ő is.
– Figyelj édesem. Tudom, hogy mostanában nagyon önző voltam és sokat kértem tőled. De most lenne még egy dolog, amit szeretném, ha megtennél értem. Ígérem, hogy amikor csak akarod viszonozni fogom úgy, ahogyan csak te kéred. Megtennéd, hogy… Lefeküdnél Lacival? Csak ma, csak most az egyszer. Kérlek… – könyörgött.
– Anna! Eszednél vagy? Épp azért kérted, hogy találjak ki valamit, hogy ne feküdjek le vele, most meg éppen azt akarod, hogy…
– Nem kell csókolóznod vele, nem kell szeretkezni, csak… Élvezz el a farkán. Ugye megteszed?
– Nem. És azt se tudom miért jutott eszedbe, de…
– Ugyan már! A múltkor neked is tetszett, láttam.
– Az akkor volt és te is tudod, hogy azt se én rendeztem úgy. Nem miattam történt az se. De hogy állandóan a testemmel kell fizetnem miattad, vagyis a házasságotok megtartásáért… Lásd be ez nem mehet így örökké.
– Nem is kell örökké, csak ma. Csak most, már mondtam.
– Na, de miért kéne? Mit remélsz ettől?
– Azt mondta, hogy ezt akarná és hogy utána bármit megtesz, meg békén hagy majd téged.
– És te ezt elhiszed?
– Muszáj, mert ha ezt nem akkor azt se hihetem, hogy szeret és azt nagyon el akarom hinni.
– Anna. Ha valamiben hiszel attól az még nem lesz igaz. Sajnálom, de ha megteszem, az nem az ő ígérete miatt lesz, hanem csak és kizárólag érted.
– Nem bánom. Mondtam már, hogy jövök neked eggyel amit bármikor beválthatsz.
– Azt is tudod, hogy nem emiatt teszem, hanem azért mert én tényleg szeretlek. Ok nem szerelemmel, mert ez több annál.
– Több is és kevesebb is. Számíthatok rád?
– Igazad van. Csak azt akartam mondani, hogy a szeretetem irántad tényleg sosem fog elmúlni. A szerelem elmúlhat, de ez nem. Azt is tudom, hogy ez mennyivel kevesebb, de éppen emiatt teljesítem a kérésed. De neked is ott kell lenned.
– Persze. Nem akarlak én odadobni egy idegennek. Olyannak ismered a nővéredet?
– Anna, Laci nem egészen idegen. Emlékszel? Ő a te férjed.
Lilla mindkét utolsó szót kihangsúlyozta.
Vittek egy másik pohár vizet Lacinak.
– Hát kedves elítéltünk a szabadlábra helyezést elnapoljuk. Annának sürgős tervei vannak még veled – mosolygott Lilla Lacira nem túl önfeledten.
– Pedig én azt reméltem…
– Nem, nem. Tudom, hogy a nővérem miattad akarja, hogy dugjunk előtte, és megteszem neki, miatta, de nekem meg az a feltételem. Így tényleg csak elélvezek a farkadon és nem tapizhatsz közben, meg semmi, oksi? Annát meg közben kielégítheted a száddal.
– Ne! Vagyis… Majd utána. Bármit megteszek neki, de látnom kell közben téged.
– Tényleg csak ennyit akarsz?
– Mi mást?
– Akkor semmi gond. Ha csak az a vágyad, hogy lásd az arcom vagy bármim amint átfut az orgazmus a testemen, akkor minden rendben. Hamarosan hazaér Zsolti és biztos vagyok benne, hogy felőle nézhettek minket. Vagy zavarna téged, ha Anna látja meztelen Zsoltit?
– De hiszen már látta. Vagyis…
– Vagyis mindegy. Akkor megegyeztünk. Felöltözhetsz, vagy maradhatsz így is – szólt és kioldozta a bilincset.
– Tudjátok mit? – mosolygott sejtelmesen Anna. – Hogy mindenki jól járjon, mit szólnátok majd egy párcseréhez?
– Engem annyira nem vonz, de ha Zsoltit rá tudod beszélni, akkor nem is ellenzem – felelte Lilla.

* * *

Ez így most csak 20k kari, remélem belefér még a kvótába. 😊
Na, meg azt is, hogy némi reakció lesz rája. Igen, a rája is egy hal, ha nem is kívánságteljesítő, azért remélem, hogy teljesül ez a kívánságom nekem.
1
Titti
2024. február 25. 08:37
#856
Kedves Kívánság teljesítő Remény-hal!

Elnézésed kell kérjem, ha netán rosszul véstem a neved ide. Remélem ez miatt még teljesíted a kérésem.
Akarok egy férfit, aki meg tudja enni az összes pörköltet, a nokedlimmel, amit ma készítek. Erre nem kizárólag amiatt lenne szükségem, mert szexis szeretnék lenni. Anélkül is túlzott mértékű a libidóm. Mindössze arról van szó, hogy utálnám hazavinni a sok maradékot a szegénykonyháról, ugyanis ott ma éppen ennek a menünek az elkészítésével bíztak meg.
Ha találsz ilyen férfit, akkor a következő kérésem az lenne, hogy szellemileg találkozhassak vele. Igen, csak spirituálisan vágyom rá, mégpedig éppen a diffúzió miatt. A testi diffúziót hanyagolnám, hiszen elképzelhető, hogy csak ritkán van merevedése és talán zavart okozna benne az én túlzott mértékű libidóm, ám ha csak a szellemünk találkozna, talán teljesülne az a kívánságom, hogy kiegyenlítődjön a vágyunk. Ez valószínűleg abban nyilvánulna meg, hogy neki sűrűbben lenne merevedése, nekem meg csökkenne a nemi étvágyam, bár a férjem az átlagban vett napi kettő orgazmust még mindig nem sajnálja tőlem és nem is sokallja. De két gyerek után talán itt lenne az ideje ezt lejjebb adni, mondjuk napi egyre. Igaz, hogy akkor gondot jelenthetne neki, hogy reggelre tegye ennek időpontját, avagy estére.
Ettől függetlenül szeretnék minden adag pörkölt mellé felszolgálni ma minimum egy üveg vörös bort. Vöröset azért, hogy ha leissza magát ne látsszon már meg a pörköltfoltos ruháján. Talán ez segít majd a libidója növelésében is és elmegy ezután egy kocsmába, ahol eladhatja a nótáit valakinek, ki nála tehetősebb. Mert egészen biztosan megjön attól a nótás kedve. Ebből fakad a következő kívánságom: legyen aki vevő erre.
Már csak azért is, mert olyan szépen leírta azt, hogy ki tekinthető okos nőnek és a férfi mikor hűségesnek. Nem mintha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz, mert elég sok ostoba nőnek van eszes férje és ez fordítva is igaz lehet. A férfi hűsége ugyanis általában addig tart, ameddig nem talál egy kedvezőbb ajánlatra, aki vevő az ő cerkájára. Természetesen ő majd azzal a cerkával a talált nő hasára azt fogja írni, hogy: szeretem a feleségem.
Azt is kívánom, hogy ennek a talált férfinak ne legyen csupa stressz az élete. Ezt meg lehet oldani sokféleképpen, de neked ugye nem kell ötletet adnom ehhez, hiszen azért pornó-teljesítő a neved. De mi van akkor ha az a pasi utálja a szexet? Lehet ezért tenni valamit? Kívánni ugyan lehet ezt tudom, de… Mi van, ha neki olyanra nincs is szüksége, mert az életnek akad más szépsége is. Nem kell mindig kaviár, nem kell mindig szex sem. Vajon ebben az esetben át tudsz engem irányítani egy másik kívánságteljesítő halhoz?
Nos, még azt kívánom, hogy ebben az utolsó esetben dönts jól. Lehetőleg ne a Szeszkedvelők kívánságteljesítő halához küldj, mert ott tutira stresszes az élet. Olyannyira, hogy egyesek gyakran elmenekülnek a Drogkedvelők kívánságteljesítő halához, ami után már csak egy lépés a betűkülönbséggel létező Halálkívánság teljesítő hal. Noha ez a kis különbség elegendő lemondani a szexről és az élet más szépségeiről, mégse kéne oda irányítanod. Hiszen akkor ki lesz az, aki megeszi majd az én pörköltemet nokedlivel, vagy akár anélkül, mert elképzelhető, hogy nem is szereti a tésztát, csak a krumplit. Az ilyennek nyilván az orra is krumpliból van, de ha ilyen sem lesz, akkor én hogyan érezzem majd szexinek magam?

Kéne még valamit kívánnom, mert ez még csak négyezer karakter volt. Akkor sem sokkal több, ha a négy-ezret tagolva helyesen(?) írom. Ja, ide nem is kell az ötezer!? Nem gond, akkor nem szükséges a maradék kétezerben a masztijaimról írnom. Az amúgy is unalmas lenne, hiszen egyedüli tevékenység és kizárólag rám tartozik mikor és hol… Kivéve ha holmi élmunkások, akik nem átallanak dolgozni is a munkahelyükön rám nyitnak a raktárban. Pedig szent meggyőződésem volt, hogy oda rajtam kívül soha senki be nem teszi a lábát. Semmi színes nincs ott, az csak egy szürke kis lomtár. De ha mégis betéved oda egy lovagias pasi, újabb rejtély számomra, hogy miért nem hajlandó segíteni? Biztosan zavarja a tudat, hogy nem udvarolt nekem előbb és se virágot, se bonbont nem hozott a nadrágja zsebében. A butus nem tudhatja, hogy olyan tevékenységhez nem is az kell! Hanem a fürge ujjak című tankönyv. Az se baj persze ha az ujjai erősek és férfias az illata. Igen, egy illat érzete fontos a maszturbáció közepette. Ha nincs illat, akkor bizony nem elég élvezetes az. Ujjam nekem is van és illatom is biztosan – főleg olyankor – de az enyém mégse vonzz. A bonbon és virág illata is kedvelt, de nyilván más alkalmakkor. Van már szappanban és spray-ben is Fa-illat. Az olyan – egy megfelelő betűvel megtoldva – biztosan elvezet a csúcsra. A spray-s flakont akár aktívan is lehet használni, bár ha a toldás sikeres, akkor arra nem lesz szükség.
Mindent összevetve egy férfi a legjobb maszturbátora egy nőnek, mondhatnám élő vibrátor. Csakhogy érzelmek nélkül nem igazán jó a maszti. A vágy önmagában egy érzelem. De ha éppen olyan sincs nekem? Van viszont a közelben egy férfi. Legalábbis elképzelem. A képzeletemben sok édeset megtesz velem. Ez már maszti, Ugyan? Csak butaságokat akartam írni és ilyesmi jutott az eszembe.
Na, ez most így már 5.202 karakter. Így már beküldhetem? Itt ugyanis nem kell félnem a lepontozástól, sőt az olvasottság számát sem fogom látni. Maximum a kívánságteljesítő hal fog reagálni ekként: Kabbe! Nem mintha én félnék bármitől. Még a Kabbe-től sem. Féljen az, akivel megteszem, amikor éppen dühös tekintetem láttán is megkockáztatja azt velem. Szóval ellenem olyankor itt és most csak egy dolog hatásos, de azt csak az adminok tehetik meg, mert még én magam sem törölhetem ezt a sok balgaságot, amit itt összehordtam és ez pedig a Törlés-teljesítő hal kezében van. Szándékosan hagytam ki a nevéből a kívánságot, mert most – még – nekem nincs ilyen kívánságom.
Vége! A kívánságaimnak is. Na meg már majdnem 6k kari, szóval...
1
Waderlaci
2024. február 24. 15:42
#855
Ezt nagyon jól sikerült kifejtened! Gratulálok, és maximálisan egyet értek!
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 24. 13:48-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 24. 15:06
#854
Jaj, drága azt nem tudtad, hogy az alkohol kis mértékben segít, de nagyobb adag már csökkenti a libidót és inkább konyulsz tőle hosszabb távon meg impotenciát okozhat. A stressz csökkentésére vannak jobb eszközök is, amik hatásosabbak.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 24. 13:57-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 24. 13:57
#853
Néha kurva sokat dolgozok (munkaórában). A faszom 20 évesen nagyon könnyen felállt, napjainkban már  ritka ünnep ha áll a faszom.  Rendkívül nagy rajtem a stressz, ezt sétával, biciglivel, illetve azzal vezetem le, hogy bebaszok.  Visszatérve a kúrógép korszakom már elmúlt.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 23. 17:37-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 24. 13:48
#852
Milyen a jó szex?

Mivel a szexhez emberek kellenek így elsősorban jó partner kell. Jellemzően egy kapcsolat elején vagy pár alkalmas szexpartneri viszony alkalmával nyilván túl sok kommunikációt nem igényel a felek között a szexuális együttlét. Viszont egy hosszú kapcsolatban 5 – 8 év után már kell dolgozni kell a jó szexélmény elérése érdekében. Lehetőleg úgy, hogy a megoldás ne a félrelépés legyen. Nyilván vannak nyitott kapcsolatok is ahol a partnerek egymással és külső személyekkel is szexelnek. Ha nekik ez jó akkor hajrá.
A jó szexhez kell vágy. Vágyni kell a szexualitást, férfiaknál egy úgy jelentkezik, hogy szűk lesz a nadrágjuk mert merevedésük van már attól is, hogy egy nő a közelükben van. A szexuálisan kielégületlen nő gyakran ideges, kiabál. Tudni kell, hogy ha egy nő dobálja haját akkor szexet akar.
Fontos a korai magömlést elkerülni ennek jó módja, hogy abbahagyjuk a mozgást vagy arra gondolunk, hogy fázunk az Északi-sarkon. Persze ha a nő továbbra is mozog akkor a férfinak orgazmusa lesz.
Érdemes megemlíteni, hogy gyakran a férfiak nem veszik észre, hogy a nőnek orgazmusa lett.
A nők melleit finoman kell megfogni mivel nagyon érzékeny és lehetőleg ne hideg kézzel. Szex közben ne arra gondoljunk, hogy nehogy terhes legyen Marika, hanem már szex előtt gondoljunk a fogamzásgátlásra. Jó megoldás a gumióvszer vagy a fogamzásgátló tabletta főleg ha a hölgy be is veszi. A megszakított közösülés nem jó megoldás.
Általánosságban elmondható, hogy a fiatal lányok 18, 20 év körüliek elvárják a szexuális teljesítményt a férfiaktól, vagyis csak nagyon potens férfi jöhet náluk szóba. A picit idősebb korosztály viszont már kevésbé helyezi a hangsúlyt a teljesítményre.
Helyszínek a kocsi hátsó ülése is kiváló tud lenni.
Öltözni mindenki tud vetkőzni jól viszont csak a profik tudnak szex előtt, közben. Ez már a női fortélyok része, hogy harisnyát vagy egyéb izgalmas dolgot viselnek szex közben, izgatva a férfit, ez játékos dolog és játszani jó felnőttként is.

Miért jó szex nélkül élni?

Elöljáróban annyit, hogy nyilván nem lenne jó ha mindenki szex nélkül élne, hiszen hasonlóan komoly problémát okozna mintha mindenki vegetáriánus lenne.
Nagyon fontos szempont a kényelem, a szex pedig gyakran fáraszt, főleg ha túl meleg van pl. a szobában. Szex nélkül olyan békét lehet megélni ami egy Buddha szoborból árad. Nem kell aggódni a felszarvazott férjek és a nők hazugságai miatt. Sőt teljesíteni sem kell amit sok nő elvár. Tulajdonképpen egy jó séta, bicikli jobb mint a szex.
Nem kell elhinni a romantikus filmek hazugságait a szexről. Inkább a belső béke, öröm a fontos, ha valaki szex nélkül képzeli el akkor ne frusztrálja, hogy még a hűtőgépet is amit megvásárolt félmeztelen nővel reklámozták. Sőt ha körbenézzünk konyhában akkor tudjuk, hogy mindent félmeztelen nőkkel reklámoznak. Nyilván egy jó autószerelő műhely falára meztelen nőt ábrázoló poszter kell.
Nagyon jó, hogy béke, nyugalom van, nem kell aggódni, hogy vajon Marika tényleg bevette a fogamzásgátló bigyót?
Van világon millió probléma de a szexualitás mindig a legfontosabb a médiában. De te ne szégyelld, hogy azt akarod csinálni ami örömet okozz, a már említett séta, bicikli.
A pornó mint termék teljesen felesleges, ugyanaz a téma, hogy sok ember azért gyárt mindenféle vackot, hogy ne unatkozzon.
Már jó pár éve megjelentek az un gender témák, itt is markánsan megjelenik, hogy a szex körül folynak a beszélgetések a médiákban, de még az elhíresült un felvonulásokon is érezhető, hogy a szexualitáson van a hangsúly. Nem vagyok az újságírás szakértője de kilóg a lóláb bizony ha nincs más lehetőség akkor az olcsó, de hatásos módszerhez kell nyúlni, szexualizált téma kell. Miniszoknya, tűsarok, műduda mentén és akkor a tartalom fogyasztók jelentős része meg lesz szólítva.
A társadalom jelentős részének nagyobb probléma, hogy nem talál parkolóhelyet mint, hogy nincs merevedése már évek óta. A bokrokat városokban rendszeresen nyírják, sajnos ezzel pusztítva a kismadarak fészkeit is, vagy eleve lehetelten lesz a fészekrakás, hatalmas probléma. De lehetne sorolni hosszan. Vagyis nem a merevedés hiánya az egyetlen téma ami mentén lehet médiatartalmakat gyártani.
Az élvezet az ember számára fontos, egy hegymászónak pl. nem a szex okozza a legnagyobb élvezetet hanem a hegy ahova zord körülmények közt felmászik a csúcson megkergeti a barna medve, vagy a szőrös nagy majom, és az ilyen embernek a legnagyobb pokol lenne ha otthon kellene ülni a kandalló előtt teát tartva a kézben várva, hogy a szőke hosszú hajú nő majd az ölébe fog telepedni.
Biztatok mindenkit, hogy találja meg, hogy számára mi jelenti a legnagyobb élvezetet és ne szégyellje ha nem a szex. A magyar népnyelv a kedélyes „ öreglegény” címkével illeti azokat a férfiakat akik szingliként élnek, ezzel sem kell törődni.
Markánsan megjelenik a fiatalság mítosza. Sokszor rácsodálkozom, hogy a tévé híradót miért nem a 60 éves Marika néni vezeti? Látjuk, hogy a híradókat egyéb műsorokat fiatal, szexis nők vezetik mintha fontos lenne a dekoratív megjelenés, szép cicik, lábak. Számos más helyen is a fiatal, szexis nők vannak előnyben. Férfiként persze nem gond ha a 20 éves pincérnő kirakja a melleit.
Szeretem a szleng kifejezéseket így jónak tartom, hogy a milf szó is beépült a közbeszédbe, annak ellenére, hogy nyilván szexualitáson fordul meg az említett kifejezés is.
Gyakran felmerül, hogy el kellene törölni a papi cölibátust, az okot már sejtjük. Manipuláció, hogy el higgyük, hogy nagyon fontos a szex.
2
doriangrey
2024. február 23. 22:21
#851
Ez tetszett, hangosan felröhögtem. Felkérem ikeás kollégát, hogy fejtse ki 768 leütésben, hogy mi a normálisnak számító libidó. Utána cáfolom feleannyi karakterben és felkérem Arya kolléganőt, hogy cáfoljon meg szintén feleannyi leütésben, hogy ikeásnak van igaza,. 
Nem is, Titti művésznőt kérem fel, mert ő nagyon tud számolni és bírom a szövegeit. Arya lesz kárpótlásul a bíró. Ő döntheti el, hogy Lolának melyik írás tetszik majd.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 23. 17:37-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 23. 17:37
#850
Ennek a témának ilyen hosszas fejtegetése is azt jelenti
1. Túl sok a szabadidőd
2. Nagy rajtad a terhelés és ez stresszlevezetés
3.Gond van a libidóddal-vagy túl sok vagy túl kevés...hogy mi a  normális még nem lett lefixálva
3
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 23. 15:50-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 23. 15:50
#849
Végeztem egy kis kutatást a témában. A munkahelyi önkielégítést három dolog generálja. 
1, a túl sok szabadidő. 
Itt a htékonyság hiánya, vagy a képzettséggel fordítottan arányos kompenzáció a motiváció forrása
2, túl nagy terhelés, ahol a stresszlevezetés nem oldható meg a munkahelyi szex révén
Azonos neműek, vagy túlszabályzott vállalati struktúrák állnak a háttérben. Esetleg egy inkompetens középvezető, aki nyilvánvaló tehetségtelenségét azzal rejti el, hogy mindent a végletekig ellenőriz és számonkér 
3, abnormálisan magas libidó
Ugye, mi a normális? Ez az oldal felhasználóinak egy jelentős részét is érintheti. Ilyenkor nem feszegetjük a témát. 

Szerzői jog: a gyors lezárást, mint irodalmi deus ex machinát ikeásjakuzzi kollegától lestem el. Köszönet érte, bár most éppen egy jól programozott botnak tartom, amiért az üzemeltetőt illeti az elismerés.
3
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 22. 15:44
#847
Az okos nő tudja, hogy a férfi akkor hűséges, ha nem áll fel neki.
-1
Arya
2024. február 20. 00:09
#846
Kaptam a főnöktől egy sms-t.
– Küldj már át valamit a vicceid közül.
– Majd később! Most dolgozom.
– Ez jó volt. Légy szíves küldj egy másikat is.
4
ikkjejzjiuiiii
2024. február 19. 15:29
#845
az jó, ha imádod a munkád. nagyon jó
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 19. 12:11-kor írt üzenetére.