Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lolamacko
2023. október 15. 03:17
#504
Fridi megtanulta a szórakoztató beszélgetést, Frei a szórakoztató regényírást. Ők abból élnek, hogy mi szórakozzunk. Elhiggyük nekik, hogy jók. Még egy Frei könyvet sem olvastam, nem tudom milyen, de ő nagyon meggyőzően adta el magát. Profi. Te hogy írsz? Miért írsz? Használsz helyesírás ellenőrzőt? 
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 14. 21:30-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 13. 20:06
#501
https://youtu.be/87myEmokmG4  ÚJ KALANDREGÉNYT ÍRT FREI TAMÁS (interjú) /// Friderikusz Podcast 80.   Lolamackó, neked ez tetszik?
1
cvirag
2023. október 13. 12:40
#500
Ez azért már súrolja az intimitás határát. Nemde? 
Nyilván egy híroldal máshogy pörög, de mivel létezik tíz éves távlatban, nyilván van létjogosultsága. 
Minek idekeverni a politikát, menj a 444-re vagy a Mandinerre, ott is lehet kommentelni, ha ebben a témában mozogsz. Ha ügyes vagy, még találkozunk is. De jelzem, továbbra sem bírom a hülyéket, logikus, felépített gondolatokra ugrok. Pasiban is. 
Már, ha elmúltál 18. Azért vetem fel, mert ez az ámokfutás elég érdekes. Ha a sajátod az írás és azt hozod be, az is, ha meg nem a tiéd, akkor meg hagyjuk…
 
4
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 12. 20:08-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 12. 20:08
#499
Kedves szerkesztőség, manapság mennyire lehet érvényesülni a hazai médiapiacon, egy pornóoldalal? Annyira nem, mint a politikai oldalak.
 
-2
Arya
2023. október 12. 15:09
#498
Miért vár a megye? Mert nem megye az sehova se, vár nélkül se, meg azzal se.
Ezt Álmoska5 története nyelvezetének magyarázatához gondoltam, de nem akartam ott "szemetelni".  
0
Arya
2023. október 11. 12:32
#497
Te láttál már puszilkodó majmokat?
Ez a fekete színű haj, szőke színű haj, érdekes. Érthető, de a való életben inkább úgy mondjuk, hogy fekete haja van, szőke a haja... Vagy egyszerűen csak a kis szöszi, ami olyan, mint az édes kis ribancom. Önállóan használva mindkettő kissé sértő lehetne, de a becézett alakjuk már érdekes módon nem. Nekem tetszik amikor mondják 🙂  
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 11. 11:14-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 11. 11:14
#496
Filmkritika. Planet of babes.

  Asia Carerra a női főszereplő, róla tudni kell, hogy nagyon okos nő rendkívül magas az intelligenciája és napjainkban is nagyon fiatal, 1973 ban született. Fekete színű haja van, formásak a mellei
Bridgette Kerkove, aki nem főszereplő de kapott 15 percet a filmben ez idő alatt egy férfival duettezik . A mellei formásak. 1977 ben született, szőke színű haja van.
A film végén szeretkezik egy jót Asia Carerra ( Aki nagyon intelligens ) és az egyik űrhajós férfi majd a majmok szabadon engedik őket. Ezután a majmok megpuszilják egymást vagyis fejlődött a jellemük a történet végére

 
1
Arya
2023. október 11. 02:28
#495
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/hu/
https://elmultam18evesbelepek.blog.hu/2023/06/26/cirkusz_992?fbclid=IwAR24Xmx2c9cuvXABJbYSr-TtoGX7Zf4Fe2mc3rvb3VGgO5LunFLBXmlzyp0
Nem én írtam. A licensz alapján bárki olvashatja, közzéteheti a forrás megjelölésével.
Nem küldöm be, mert nem érdemelnék érte se elismerést, se mást. Azt sem tudom itt van-e a szerzője. Ha igen, majd reagál. 🙂 
Sokkal jobban tetszik, mint a köztudott ismeretek. Pláne, ha elferdítik őket egyesek. Na meg ez az oldal a szórakozásé. Jó szórakozást.
 Cirkuszolás 2023. június 26. - Sandakutya - Mikor voltál cirkuszban?
Böki oda nekem pár hete tv nézés közben. Mondom régen, de nagyon nem hozott izgalomba sosem.
Aztán hétfőn szól, hogy ma megyünk este, ne csináljak programot. Remek. Úgy hiányzik.
Mondjuk nem gondoltam, hogy ilyen jellegű lesz. A kocsiban magyarázott el mindent.
- Ezért kellett zuhanyoznom? - csak ennyit kérdeztem. Kerek fehér sátor. Nyomokban sem emlékeztet cirkuszra.
Dupla kerítés körben és pár méterenként biztonsági őrök. Plusz még egy drótháló a "parkoló" körül.
Nem is fér el csak kb. 10 autó. Ennyien leszünk?
"Zárt körű rendezvény!"
"Idegeneknek tilos a belépés"
"Az intézmény a mai napon zárva tart!"
"Privát terület!"
"Kamerával megfigyelt terület!"
Csupa hívogató táblácska. Biztos be akarunk menni?
Egy őr lép a kocsi ablakához, mutatom a jegyeket, beenged. Biztosan akarom én ezt?
- Ugye nem hoztál pénzt?
- Mi? - értetlenkedik Katka.
Mindegy. Beparkoltunk szépen a felfestett fűre(!), szállunk ki, egy nagydarab fekete ruhás pali már mellettem.
- Kérhetem a jegyeket?
Odaadom. Végigolvassa, fény felé fordítja. Van rajta vízjel? Besza...
- Köszönöm. Üdvözlöm Önöket a Cirkuszban! Jó szórakozást!
- Elnézést!
De utálom, hogy ez nem tudja meghúzni magát. Persze, egy csinos kislánynak nem fognak lerántani egy hatalmas pofont, ugye?
- A kamerás tábla...
- Nincsenek kamerák. Az csak a nézelődők elriasztására van - fordít hátat a nagydarab.
Nézelődőket nem látunk. A nagy büdös préri közepén vagyunk. Pár lézengő a kerítésen belül (tényleg, börtönre emlékeztet!), és 5 kocsi. Meg csorog be a többi.
Páran farsangi/velencei maszkban, de a legtöbben nem. A nézőtéren kényelmesnek látszó nagy bőrfotelok, egymás mellett kettő és egy nagy ágy. Mellette törlők, síkosító, gumik és dildók.- Baszki, kint maradt a zsepi! Tudtam, hogy ez lesz! Pedig mindenre figyeltem, de te csak rángattál befelé, hogy elkésünk, nem hiszem el!
- Ne cirkuszolj már! Majd az ingemmel letöröllek, jó? A többit meg lenyalod! - leheltem egy csókot a szájára, és a fogaimmal össze is zártam azt. 
Fél perc kellett így mozdulatlanul, mire megnyugodott kissé.
- Utállak! - mondta, mikor elengedtem.
- Én is imádlak! De psszt, kezdődik! - teszem a szájára a kezem.
Legtöbbször beindul erre és ez itt teljesen rendben van, sőt, ez az elvárás. "Üdvözöljük Kedves Közönségünket a Pornó Cirkuszban!" - kezdi egy szexi női hang.
Nincs túl tolva, biztos felvételről megy, ez egy komolyan megtervezett, a hangsúlyokra is figyelős, nagyon finom fiatal női hang. Valami szinkronszínésznő? Biztos nem ő az, de mintha a Pikali Gerda lenne. Tuti nem ő az."Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a diszkréció rendkívül fontos számunkra, ezért az intézmény területén nem használhatóak a mobiltelefonok, minden jellegű térerőt és rádiósugárzást zavarunk, melyet tudomásul vettek, amikor jegyet váltottak. Ez az információ a jegy hátulján is olvasható. Ha valaki ennek ellenére nem fogadja el szabályainkat, megkérem, hogy távozzon, a jegy árát visszakapja természetesen.
...
Senki? Rendben. Úgy látszik, már mindenki készült erre, mert ez már a negyedik előadásunk ebben a városban, nem is számítottunk rá, hogy bárki is felállna és...
Óh, egy úr, mégis.. Megvárjuk...
Nem, kérem, ne tapsolják meg! Biztosan fontos hívást vár, vagy a gyermeke, esetleg a nagymamája fontosabb neki. Nem úgy mint nekünk. Legalábbis most nem.
A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség csak úgy engedélyezte ezt az eljárást, hogy a cirkusz területén 3 vonalas telefon található, vész esetére. Az egyik, itt, ahol mindenki láthatja. A másik kettő a sátoron kívül.
Akkor kezdhetjük?

A fő produkciónk a "Mély torok tanárnő" című performansz előtt, az első fellépőink a méltán híres páros Sarah Cownor és John Doe.
Tőlük a "Szerelem a magasban" előadást élvezhetik.
Ha úgy érzik, hogy megkívánták partnerüket, csak nyugodtan kezdjenek privát előadásba, itt nem vonjuk meg senkitől az élvezetet.
A későbbiekben lesz lehetőség a fellépőkkel is érintkezni.Jó szórakozást!"Ez jól hangzik, bugyutának, de izgalmasnak is egyben. Katkához akarok szólni, de úgy látszik nagyon komolyan veszi, hogy itt figyelni kell. Komolyan rám néz, és mutatja: "Psszt". Hát jó, akkor majd hazafelé megbeszéljük, fordulok vissza a porondra.
De ekkor hallom, ahogy lehúzza a cipzárom, és bontogatni kezdi a farkam. Nagyon nem fér ki.
- Bújj ki belőle! - kérlel suttogva.
Nem kell kétszer mondania. Minden ruhám a mellettünk lévő asztalkára dobom. Páran meg is bámulnak minket, bár messze vannak, és félhomály a nézőtéren, azért lehet sejteni, hogy mi történik.
Amíg az ingem vettem le, láttam, mögöttünk már teljesen nagyban nyomják, pár sorral feljebb. Meztelen egy fiú és egy lány már egy ideje.
Ügyesen szopik ez a kislány! Mármint Katka. De most abba hagyja. Szájon csókol.
- Nem akarom, hogy lemenj a színpadra. Egyszer sem. Inkább mindent megteszek neked, jó?
- Oké, de akkor te sem mehetsz le, és én is.
- Rendben - suttogja, mintha mosolyogna is.
Aztán megy vissza, teszi a dolgát.Mielőtt kezdenének, a színpadon minden villany elalszik és villogó piros ledek úsznak körbe és fel-le valami drótkötél pályán. Elmondja bemondó hölgy, ezek kamerakereső fények. Később többször is előfordul.A porondot pár saját kamera veszi, három nagy kijelzőn nagytotálban a részletek. Ránagyítva a lényeges dolgokra. Szemtelenül. Például besétál egy akrobata nő, szép, diszkrét testfestés rajta, de semmi több, és persze minden látszik, amúgy meztelen. Az egyik kamera végig a mellét veszi, a másik a punciját, majd a fenekét. Befut egy pali, neki már több része befér a képbe, a feje, az izmai, és a lógó kukija is pont. Persze a másik képernyőn még a csaj látszik középen.
Klasszikus cirkuszi zene. Engedik le a hintákat, ha azt úgy hívják.
Felkapaszkodnak, hintázás, átugrás, összekapaszkodás, biztosító kötél nélkül, de csak egy méter magasan. Így nem olyan látványos, de biztonságosabb és így is rettenetesen nehéz gyakorlatok. Pár perc múlva kezd unalmas lenni, ekkor változik a zene. A szokásos trombitálós, hegedűs zene helyett, valami dubstep-hez hasonlatos, modern tuc-tuc jön. Ekkor megváltozik a mutatvány jellege is. Egy hintán vannak ketten. A csaj "ül", a pasi áll. Majd egy laza mozdulattal megragadja a csaj fejét és szopatni kezdi. Csak úgy lazán. Közben a hinta leng, ide-oda.
Ami eddig lógott, már áll.
Leengedik őket. Pasi leszáll, csaj fent marad, kapaszkodik a hintán, egyik lába az egyik kötélen felnyújtva, a másik vízszintesen leengedve. Nagyon lassan forgatni kezdik, hogy a nézők és a kamerák alaposan belássanak a terpesztő punciba. Most látom csak, közben masztizni kezd. De kapaszkodik is. Közben a pali hanyatt fekszik a földre. A hinta feljebb emelve, a csaj lecsúszik és már a hinta aljába kapaszkodik. Lábai szét feszítve. A hintát úgy irányítják, hogy az utolsó lengésnél a csaj pont a pasi farka fölé érkezzen, leengedik, de az utolsó centiket a csaj a a hintát elengedve, a farokba huppanva teszi meg. Ahogy leér, elhallgat a zene. A csaj csukott szemmel liheg, nem tudjuk a fájdalomtól, vagy az élvezettől. Majd lovagolni kezd. Élvezi, vagy jól játssza. Közben a talajon is akrobatikus mutatványokat láthatunk, de a farok végig a punciban marad. A pasi izmai feszülnek, a csaj vékony de tökéletes teste szépen simul rá. Nagyon ügyesek. Ezek profik! Nem pornósok, tornászok! Úgy tűnik hamar vége, mert annyira érdekes volt és hihetetlen itt-ott. A pasi nagyon vad baszással fejezi be, gondolom időre így tud elmenni, bármikor, fél perc és csá!
Már megérte a jegy árát, főleg nekem, mert nem én fizettem. Katka (aki már nem szopik, tátott szájjal bámult ő is), ajándékba adta nekem. Hogy ő vette, vagy hogy hány pasit kellett ezért leszopnia, nem tudom. Remélem egyet sem. 
Később elmondta, hogy válogatott közönség van, csak meghívás alapján. De hogy minket ki hívott meg?Meghajolnak és vastaps, ami mondjuk 10-20 nézőtől nem olyan mindent elsöprő hangorkán, de azért hallani, hogy mindenkinek tetszik."Most pedig következik A műlovarnő és virgonc paripája: Sybian a csodacsődör!"
Az nem egy vibrátor szerű valami? Na mindjárt kiderül.
Berobog egy nő, naná, meztelen, de sisak van rajta, meg lovaglócsizma és pálca a kezében. Egy ló szerű valamin ül. Mint a vicces, olcsó színházban, vagy gyermek előadásokon. Igazi ló helyett, afféle műlónak felöltöztetett elektromos motor.
Kissé kínos. A ló feje, mintha igazi lenne, meg a nyereg is annak tűnik. A motor egyenesen, simán siklik, a nő guggolgat rajta, mintha igazi lovon vágtatna. Közben látjuk, ahogy a kengyelben állva felemelkedik, egy műfasz látszik a nyereg közepén. Visszaül, pont a punciba csúszik, majd fel, vissza, de most popsiba, így váltakozik pár körön át. A kameraképeken jól látszik minden részlet. Bőséges síkosító anyag folyik le kétoldalt.
Megáll középen. Leszáll. Nyilván úgy száll le, hogy a felénk lévő lábát nagyon lassan emeli, amúgy is ráközelítenek a kamerák, akkor látszik, egy kis műfasz volt benne, arról csusszan le most. Csillog a műfarok és a csaj lába is. Volt ott folyás úgy látom.
Közben az egyik monitoron két skálát látunk, ahol a műfasz rezgését, ki-be mozgásának erősségét és tempóját lehet látni, illetve, egy másik skálán, hogy a műkuki mennyire forogjon a nőben. Mármint körbe körbe elhajolva izgassa a hüvelyt bentről. Közben a csaj mutogatja, hogy a csikló rész is izgatja egy rezgő rész. 
A csaj kezén egy okos óra, ami mutatja  a pulzusát.
Mosolyog és integet. Visszapattan a lóra, körözni kezd.
Egy kézzel kapaszkodik és csak ül, másikkal a csiklóját izgatja, csak köröz, közben lópata dobogást lehet hallani.
Ahogy megy körbe, amikor a kezével egy kört rajzol a levegőbe, valaki felemeli a tempót a gépen. A műfasz erősebben, gyorsabban, vagy nagyobb lökettel megy. Közben látjuk, ahogy a csaj pulzusa emelkedik. Alul egy grafikonon is látszik, hogy változott a pulzus,  és a gép erőssége. Nagyjából követik egymást.
A csaj bimbói megmerevedtek. Olyan kemények lehetnek, hogy kedvem támadt beléjük harapni. Mintha meghallana, a kikészített eszközökből egy-egy patkó alakú nehezéket akaszt a bimbóira. Látszik a pulzusán, ettől beindult. Csak köröz, de egyre lassabban. Végül középen megáll, és a legnagyobbra állíttatja a tempót. A zúgás, a bejátszott ló nyihogás és a nő nyögdécselése visszhangzik a sorok közt. Már nagyon kezdi élvezni.
Gyorsan kapkodja a levegőt, és nem sokára, görcsökben oldódva elélvez, akkor kettőt int, lekapcsolják a gépet. Csak fekszik a lovon előrehajolva és liheg. De hirtelen felül, kifújja magát és elkezdi befelé invitálni az embereket.
"Aki igazi csődörnek érzi magát, kérem nyugodtan pattanjon a hölgy mögé, és dugja popsiba, azt is nagyon kedveli!"
Egy meztelen férfi szalad be cowboy csizmában, talán ő is szereplő és felugrik a ló farára. A farkát pedig illeszti a nőjébe. Pár kör jól látható anál szex után a nő integetve kimotorozik.
Taps.Következnek az oroszlánok(?). A pali csizmában és kalapban (más nincs rajta), ostor a kezében és csattogtat. Csajok négykézláb bevezetve, nagy sörénynek tupírozott hajjal, lompos műfarokkal a fenekükbe dugva. Jól néznek ki, mármint, egy 16+-os mesekönyvben jól mutatnának. Így csak furcsa. Ha egy csaj vicsorog, vagy ordítást imitál, a hangszóróból igazi oroszlán hangok szólnak. Ez jó! Nem tom hogy csinálták, de ügyes!
Pár kör, pár "ugrás", pár összekapás, erőszakos verekedés, de szét szedi őket az idomító, majd visszazavarja őket a ketrecükbe.
Közben a bemondó:
"Újra rács mögött a fenevadak. Ez nem holmi pet show! Ezeket a fékezhetetlen vadállatokat csak igazi férfiak tudják betörni. Segítőink közreműködésével sikerült őket ketrecbe zárni. Már csak egy igazi férfit várunk a nézők közül, aki hajlandó a dominanciáját megmutatni ezeken az állatokon és lealázni egyiküket egy durva kúrással.
Ne hozzanak szégyent a férfi nemre, különben beavatott emberünknek kell megtenni kötelességből a feladatot. Ne engedjék át egy jött-ment porond sepregetőnek ezt az élvezetet!"
Nem bírom az ilyesfajtát, de a durva kúrás beindított. Ekkor kezdtem el baszogatni úgy igazán Katkát. Persze közben néztem mi történik.
Egy idősebb pali sétált le, két csini segítő lányka nem túl öltözve (az, Éva kosztümben) odakísérték az egyik ketrechez, hogy tessék, itt van, itt kell dugni.
Az idomár az ostorával csettintett, a megrettent állat ordítva hátrált a ketrece falához, ekkor hátulról a pali a rácsokon keresztül bedugta neki a fütyikéjét. Nem lehetett nagy élvezet, de a csaj nagyon tolta magát hátra, a rácsok vékonyak voltak, talán valami be is csusszant. Persze gumiban.
Meg kellett várnunk, míg elélvezett.Következő szám.
"Pina (vagy Tina? - nem értettem tisztán) az elefánt!
Az állat olyan hatalmas, hogy csak a hátsó fele fért be a sátorba. Ki lesz az, aki a mindig kívánós barátságos jószágot a magáévá teszi? Jöjjenek csak, nem bánják meg!"
Két oszlop elefántláb, de inkább béna mű utánzat lépeget be hátrafelé, de épp csak "betolat" a színfalak mögül, a bejáraton, ahol a fellépők ki-bejárnak. A két láb között egy kb. egy méteres láthatóan rózsaszín és piros lepedőkből és szövetekből álló nyitott vaginát mintázó kompozíció.
"Az állat bujaságával már többször csapdába ejtette pár női kollégánkat, ne hagyják, hogy áldozatuk hiábavaló legyen!"
Eközben kezek, szájak, és női mellek emelkednek ki a jól megvilágított, feszes selymes "műpina" anyagon, látszik, hogy bent, kényeztető kezek és testek várják a bátrakat.
"Akár hölgy, vagy úr jelentkezését is várjuk, ne habozzanak. Itt a soha vissza nem térő alkalom. Most dugjanak elefántot! Vagy hagyják, hogy érzéki lukja kényeztesse önöket."
Nem tudni, hogy önkéntes volt-e, vagy a beépített ember az első sorból, de leszaladt és imitálva dugni kezdte a gumi/selyem, órás vaginát mintázó valamit. Közben a hölgy sziluettek és néha valós kezek látszanak ki, ahogy többen verik a faszt, mogyorózzák, kényeztetik, vagy szopják azt.
A kissé mókás, enyhén perverz humoros jelenet, szórakoztató és izgató is.
Pár perc alatt ennek is vége.Hasonlóan "vicces" és "izgató" jelenetek. Egyik jobb, másik kevésbé.
Volt, amit egyáltalán nem láttam, mert Katka úgy belelendült, hogy csak akkor tértem magamhoz, miután jól belevertem. Többször elmentem én is, de ő is. Azért párra emlékszem.Egyik jelenet: orvosi vizsgálat zajlik a porondon, kicsit kijjebb a csöcsös nővérkék várják a jelentkezőket. Prosztata vizsgálatra. Is.
"Van olyan vendégünk, aki csak ezért az egy jelenetért szokott beülni, hogy részt vehessen az interaktív vizsgálaton. Jöjjenek csak! A hölgyek is lefáradhatnak, közelről megnézhetik, hogy zajlik egy ilyen vizsgálat. Talán tanulhatnak is belőle. De amott, Doktor Warmhand rendel, mint nyőgyógyász, őt is kipróbálhatják!"
Egy sikoly, egy csaj a nézőtérről vigyorogva lerohan. Beépített? Nem tudom.Amúgy a műsor során, egy-egy jelenet közben, lekapcsoltak minden fényt, és egy pár drótról lelógó gépecske, villogó vörös fénnyel körbepásztázta a nézőteret. Állítólag ez lebuktatja a CCD kamerákat, ami a mobilokban is van és ha találnak ilyet, elveszik és kiküldik az embert. Nem tudom, nem-e csak parasztvakítás volt, bíztam benne, hogy az nem lézer és talán nem vakulunk meg holnapra, de igazából még hangulatos is volt, ahogy sötét lett váratlanul, de a mikrofonok továbbra is közvetítették a cuppogásokat és a nyögéseket.
Elvileg nem bukott le senki.A műsor nagy részét Katka az ölemben ülve, szembe velem "nézte". Vagyis a hátam mögé figyelt, ahol live pornó ment azóta, mióta elkezdődött az egész. Azt hittük, a műsor része, de a végén megtapsolták az előadást, felöltöztek, szerelmesen kézenfogva távoztak és kocsiba ültek mint mi, majd elmentek. Ők tulajdonképpen dugni jöttek és a hangulat miatt. Nem tudom, akár csak egyszer is ránéztek-e szereplőkre, vagy a monitorokra.
Katka a félhomályban őket nézte, azt mondta lenyűgözték a csaj lobogó mellei, ahogy dugta a srác.
Hát igen, lehet, hogy ez örök vágy marad neki, hogy nagyobb legyen.
Vagy majd egyszer, megajándékozom, ki tudja.Végül egy nagy gruppen alakult ki a kivilágított részen, többen is lementek és a legtöbb fellépő engedte, hogy kipróbálják ebben-abban a tehetségüket.
A fény zavart volna, meg hogy Katit megbántanám, azért nem mentem le. Meg el is fáradtam, itt már csak gyümölcsöt zabáltunk a csajommal és a monitorokat bámultam. A vége felé a vállamra hajtotta a fejét és szundikált is. 
Nem sokkal ezután kiengedtek minket, vastapsot kaptak (én volt, hogy a műsor közepénél taps helyett Katka fenekét csépeltem, de szerintem más is így tett a hangokból ítélve), és mindenki félkómásan haza indult.Nagyon jól szórakoztunk! Az nem biztos, hogy eljönnék jövőre is, pláne, ha beindul a buli, és felkapott lesz és milliókért lehet majd bejutni. Majd meglátjuk, hol leszünk akkor ezzel a kislánnyal.   
1
Álmoska5
2023. október 11. 01:00
#494
https://www.youtube.com/watch?v=vkcGVE_54QA&ab_channel=%C3%81lmosGy%C3%B6rgyKir%C3%A1ly

E verset egy 27 éves volt rendőr írta. Most tagja a Magyar Csendőrségnek. Buda Várában található a Had-Történeti Múzeum. Ennek Tükörtermében volt a CSENDŐRSGNEK egy éves Záró ( cc 17 éve) Ünnepi  Megemlékezése ahol először hangzott el nagy nyilvánosság elött. Vastapsot kapott az előadás, de az igazi ünneplés akkor kezdődött, amikor  a 10 sorban felállt egy fiatal ember ÉN ÍRTAM e verset. ( Csendőrség akkori Parancsnoka elmondta, hogy főtörzsőrmester csendőr bujtását e verséért menetszették Budapesti Készenléti Szolgálat soraiból és jött át hozzánk. No ekkor mindenki felállt úgy ünnepelték  a fiatal költőt! )

"Álmoska5"
2
Ez egy válasz Titti 2023. október 10. 04:41-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. október 10. 22:40
#493
Nem úgy vettem észre, hogy nem dominálnak a buzioid kapcsolatok adott művekben. Szinte mindenben vannak melegek kardinális szerepekben. Te nem így látod? Vagy az írásod régebbi? Mert nekem pont az tűnt fel, hogy anyámból is a tolerancia jegyében elfogadottnak követelt szexuális homogenitás folyik. Az ősbuzi cimboráim is elfogultan szólnak erről, mégpedig nem a pride jegyében, hanem a túlzást emelik ki, ami nem is létezik. Igaz ők nem használnak ilyen csúnya szavakat a fajtájukra, de én az egyenlőség és a mindent is elfogadunk jegyében megteszem. Ha nem tetszik valakinek, akkor meg az egyenjogúságomért kezdek el sikoltozni és a megkülönböztetést fogom felhozni, hogy nekem jogom van buzizni és cigányozni is, hiába haverkodom előbbiekkel is. Utóbbiakkal meg sosem volt bajom. 
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 10. 19:42-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 10. 19:42
#492
Új hullámos, Amerikai sci – fi irodalom jellemzői.

  Az USA nagy ország, számos nemzeti park, illetve sivatag, nagyvárosok jellemzik. Érdemes kiemelni, hogy a legtöbb Amerikai ember nem tanul meg egy külföldi nyelvet sem, és mivel nagyon változatos, és hatalmas az országa soha nem utazik külföldre.
Milyen jellemzői vannak az új hullámnak? Nem kell mondani, hogy az USA ban, is áthelyeződött a publikáció nagy része az internetre. Számos platform kínál megjelenési lehetőséget, akár e könyv formájában. Nyilván a piac kitermeli a szereplőit az irodalmi szegmensben is.Ha megvizsgáljuk a napjaink sci – publikációit az USA ban, rá kell jönni, hogy nők és férfiak egyaránt írnak.
Az űrlények gyakran szerepet kapnak, illetve nehéz helyzetekbe kerülnek a szereplők. Számos erényre van szükségük, hogy sikert érjenek el. Az új hullámos sci - fi szerzők gyakran több műfajban alkotnak, nem ritkán a horror is előtérbe kerül. Nyilván tudat alatt Stepen King sikereit óhajtják elérni.
A szexualitás ábrázolása rendkívül szolid, visszafogott, és jellemzően heteroszexuális kapcsolatok dominálnak. A nők között kialakuló leszbikus szerelem nagyon ritka. Az önkritika sem valósul meg, gondoljunk arra, hogy a pazarlás társadalmi problémája nem szerepel az Amerikai szerzők műveiben. Eleve a kritikákat, illetve az új formákat, új megszólalási módokat nehezen fogadják el. Nem igazán jellemző a játékos írás, mikor kilépve a korfontzónából, új megszólalási módok kerülnek előtérbe.
Nyilván a nagy filmstúdiók is szabályozzák a történet mesélés forma világát. Nagyon rossz, hogy az űrlényeket gyakran barátságtalanként ábrázolják, ez a kirekesztés, erősíti. Örvendetes tény, hogy szinte mindegyik Amerikai háztartásban van Verne Gyula könyv, rendkívül népszerű, és elismert a Francia szerző az USA- ban.
Meg kell említeni, hogy a nagy piac, és a világnyelv ismerete nem garancia a nagy sikerre. Számos Amerikai sci - fi szerző nem lesz világhírű, ez magával a műfajjal is igazolható, hiszen napjainkban a sci - fi már nem mondható népszerűnek.
Az új hullámos szerzők esetében is fontos a könyvborító, egyik, másik igazán tetszetős.
Örvendetes dolog, hogy a könyvesboltok az USA – ban is népszerűek, és nem ritkán bemutatkozási lehetőséget kínálnak a szerzőknek. Ami furcsa, hogy a strandokon nem szabad könyvet árulni. Pedig a sci – fi történetek nagyon ideálisak napozás közben. Hiszen nem ritkán jellemzőjük az izgalmas cselekmények, jó esetben még a humor is.
Kijelenthető, hogy az USA ban van jövője a sci – fi irodalomnak. Annak ellenére, hogy a népszerűsége csökken. Az elektromos autók szinte egyáltalán nem szerepelnek, és a bicikli is rendkívül ritka az új hullámos sci - fi szerzők műveiben. Hiszen a társadalom döntő többsége a motorizációt favorizálja.
A legtöbb író magabiztos és nehezen fogadja el, ha valakinek más a véleménye.
A személyiségfejlődést szolgálja az irodalmi írás, ezért is érdemes tollat ragadni, ezt igazolja, hogy az írás jó szórakozás. 
1
Titti
2023. október 10. 04:42
#491
Na és ha csak ezt írom be az megjelenik? 🙂
Itt lehet elérni az előző verset – ha sikerül megjeleníttetni. 😀
[url]https://www.poet.hu/vers/324629[/url]
1
Titti
2023. október 10. 04:41
#490
A csudába! Hol jól jelenik meg a kód, hol meg nem. :'(

Na, még egy próba! Lehetne kérnem a másik törlését? Vagy a színkódok elfogadását?!

Sárosiné Mikó Ágnes

Nem több, mit kívánok

- Ti aztán maradik vagytok a végeken!
Mért sütik ezt reánk? - konokul kérdezem.
Templomba járnak csak elbutított népek,
kik örök életet Istentől remélnek?

Erre még nő a nő és férfi a férfi,
s mi mélyen emberi, az ami élteti!
Józan parasztésszel egyben tart családot,
elítélésre ez "modernnél" talán ok?

Őrizzük nyelvünket, becsüljük a földet,
szívünkből nevetünk, élünk örömöknek.
Jószomszédi viszony természetes nálunk,
a bajra megoldást közösen találunk.

És maradunk helyben, nem vágyunk elmenni,
szép Hazánknak vagyunk a hű gyermekei.
Volt már rosszabb helyzet a múlt idők során,
mikor bánt magyarral a sors mostohán.

Magyarország szélén én nem több, mit kívánok:
Csak békét szeretnék, s ésszerű világot!

Forrás:  
A hölgy aki írta, most 72 éves és 48 éve él boldog házasságban. Gratulálok neki!
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. október 9. 00:03-kor írt üzenetére.
Titti
2023. október 10. 04:38
#489
Sárosiné Mikó Ágnes
[color=#48661f]Nem több, mit kívánok[/color]
[color=#2a400d]- Ti aztán maradik vagytok a végeken![/color]
[color=#2a400d]Mért sütik ezt reánk? - konokul kérdezem.[/color]
[color=#2a400d]Templomba járnak csak elbutított népek,[/color]
[color=#2a400d]kik örök életet Istentől remélnek?[/color]
[color=#5f497a] [/color]
[color=#2a400d]Erre még nő a nő és férfi a férfi,[/color]
[color=#2a400d]s mi mélyen emberi, az ami élteti![/color]
[color=#2a400d]Józan parasztésszel egyben tart családot,[/color]
[color=#2a400d]elítélésre ez "modernnél" talán ok?[/color]
[color=#5f497a] [/color]
[color=#2a400d]Őrizzük nyelvünket, becsüljük a földet,[/color]
[color=#2a400d]szívünkből nevetünk, élünk örömöknek.[/color]
[color=#2a400d]Jószomszédi viszony természetes nálunk,[/color]
[color=#2a400d]a bajra megoldást közösen találunk.[/color]
[color=#5f497a] [/color]
[color=#2a400d]És maradunk helyben, nem vágyunk elmenni,[/color]
[color=#2a400d]szép Hazánknak vagyunk a hű gyermekei.[/color]
[color=#2a400d]Volt már rosszabb helyzet a múlt idők során,[/color]
[color=#2a400d]mikor bánt magyarral a sors mostohán.[/color]
[color=#5f497a] [/color]
[color=#2a400d]Magyarország szélén én nem több, mit kívánok:[/color]
[color=#2a400d]Csak békét szeretnék, s ésszerű világot![/color]
[color=#5f497a] [/color]
<[url]https://www.poet.hu/vers/324629[/url]>
[color=#5f497a] [/color]
A hölgy aki írta, most 72 éves és 48 éve él boldog házasságban. Gratulálok neki!
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. október 9. 00:03-kor írt üzenetére.
Arya
2023. október 9. 17:34
#488
Feltették a kérdést egyszer Terrynek, hogy mi a különbség az erotika és a pornó között, mire ő valami ilyesmit válaszolt:
Az erotikusban nincs semmi perverz. Ez a különbség a toll és a csirke használata között.
Terry Pratchett  
2
Arya
2023. október 9. 17:04
#487
Vágyakozás - Szia (blog.hu)
Vilhelem Margareta: Valaki álmodott (poet.hu)
https://www.poet.hu/vers/356352
1
Arya
2023. október 9. 16:59
#486
Vilhelem MargaretaValaki álmodottValaki vágyott szerelemért,
Valaki, kinek nem volt még panasza,
Megunta az őszt, a ködöt, a dért,
S hogy éjét álomtalan víraszsza.

Valakit átfont édes igézet
Egy illatfelhős májusi estben,
Valaki tündérálmokat érzett,
Nem álmodott még senki szebben.

Valaki szíve mámorba fúlt
Melódiák közt remegve, ringva,
Valaki szíve szeretni tanult,
S dalolni akart mint pacsirta.

S valaki egyszer... Mondjam-e tovább?
Lehullt az álmok arany egéből,
S azóta zokogva szállnak a melódiák
Darabosan széttört szívéből.

Valaki minden álmot ott vesztett
Csalfa tavaszban, szerelemben,
S most hordja színét, mint nehéz keresztet,
Szomorún ez őszi csendben.Te sem tudodHa én eléd megyek dalokkal,
azért teszem, hogy nézz meg engem,
asszonyi lázam forrón harsog
szívemben és az énekemben.

Lehetek én könnyes, hitetlen,
százszor rosszabb, mint te vagy mások,
azért mégis érettem nyílnak
rügyecskék, lombok, vallomások.

És te is, te is érettem vagy,
ha sírsz vagy ráborulsz a csendre,
gyönyörű, végzetes hullással
belezuhansz az életembe.

Magad sem érted, hogy csak eltűnsz,
mint egy nyár, ami lopva ment el,
a hold kisüt, s a szőke csendben
a versek aranyvize elnyel.

S azután minden olyan halk lesz,
és egyszerű és kék és tiszta,
erős kezed lassan kinyújtod,
s a végtelenbe így nyúlsz vissza.

 
1
ikkjejzjiuiiii
2023. október 9. 14:36
#485
Rege a Váci csodaőzről.

   Béla érezte a szeretője ízét.
A mókusok szerették a dió ízét.
Az erdőben este lett.
Béla nemi szerve nagyobb lett.
Jól esett a szerető ölelése.
Jól esne egy megvalósult mese.
Béla tett az ügy érdekében a szeretőjével jót hancúroztak az erdőben.
A fákat fújta a szél Béla jól érezte magát a megvalósult mesében.
A Váci csodaőz nagyot ugrott majd bebújt a bokrok közé.
Béla pedig a szeretője lábai közé.
– Regös leszek galambom. – mondta Béla.
– Regéltél már eleget mikor udvaroltál. – mondta Éva.
– A Váci csodaőz itt volt az előbb de elriadt mert hangos volt a kéjes sikolyod.
– Béla szeretem a szerszámod.
– Talán nem a NAV küldte rám
– Mikor vágyom az ölelésedre akkor találj rám.
Ketten mentek a Váci csodaőz után.
Éva lábaitól izgalom lett úrrá Bélán.
Az őz kecsesen átugrott egy árok felet.
Béla régen fogott már természetes női mellet.
– Galambom tudod jól, hogy adócsaló vagyok.
– Bélám, a szavaidtól úgy érzem, hogy részeg vagyok.
Költő veszett el benned de reggelre megkeresed.
– Ha nem haragszol én inkább az őzet keresem.
– Talán elárulja a nyertes lottószámokat?
– Éva inkább hallgasd az énekesmadarakat
– A Váci csodaőz messze földön híres persze a pornóhubon nem írnak róla.
– Éva mikor válik a házasságunk végre-valahára valóra?
– Van gazdag férjem nem teszek másik lóra
– Nyomokat látok az avarban körömcipős nő járt erre?
– Pontosan tudod, hogy merre?
– Nem nagy a Váci parkerdő megtaláljuk hamar a nőt.
– Nézzük előttünk a tölgyfát szép nagyra nőt.
– Ti nők mindig a férfiakon marakodtok.
– Ti férfiak pedig mindig a nők után koslatok.
- Valjjuk be, hogy ti nők gyönyörűek vagytok.
Már dereng az ég alja.
Béla a nő énekét hallja.
Majd rájön, hogy madár szól a fán.
Bélának tele van a töke jó korán.
Éva szeret állva pisilni.
Mikor a csodaőz elkezd vágtázni.
A nő észreveszi, hogy a körömcipős nő részegen fekszik az árokba.
Béla a hős szerelmes kanából hideg vízzel locsolja.
– A gravitációnak nem tudtam ellenállni. – mondta a körömcipős nő.
– Szedjük össze-magunkat jön a hajnali kutyasétáltató nő.
– Igazad van Éva – mondta Béla.
– De az őz még lehet a NAV alkalmazottja.
– Hazug vagy utolérnek mint a sánta kutyát.
– Csak NAV nak hazudtam igaz csúnyát.
Ott áll a csodaőz Vác főterén.
Éva meg akarta simogatni a menyegzőjén.
A szobor nem mágnes de vonzza a sok turistát.
Esős, nyirkos, hideg napokon vonzza még a rozsdát.
A Váci parkerdőben sokan romantikáznak.
Jó páran még éjfél után is maradnak.
Az őz is marad a regös énekben.
Ugyanis kedvelt a Váciak körében.
Magyarság és a csodaőz kapcsolata régről ered.
Ha gomoly felhős az ég akkor az eső megered.
Béla vitte magával a piros körömcipőt.
Talán egy nőt keress kinek illik a lábára a cipő.
Az árokparton kereste
de nem feküdt ott újabb szombat este.
Talán elment szülni a nő
természetes dolog ahogy a fű is nő.
Regösök megénekelték, hogy Éva és Béla sétáltak este a Váci parkerdőben. Látták a Csodaőzet még meg is simogatták mint a mesékben.
A körömcipős nő is előkerült Bélával szemben sétált délben.
Szilikontöltés volt a melleiben.
Felpróbálta a cipőt és illet a lábára.
Béla úgy nézet a nőre mint a róka az őz sutára
Éva is nézte a nő lábait és megkérdezte, hogy mi a neve?
– Kegyes asszonyom Valkoci a nevem a Váci állatkertben van ilyen nevű teve.
A Váci csodaőz elfutott.
Béla a szilikonnal feltöltött női melleken gondolkodott.
A regösök megénekelték, hogy Béla adócsaló céget alapított.
Váci csodaőz szobrokat gyárt a cég.
De a média nem ír a szoborról még.
Béla meztelen nőket ültet a szoborra így már írnak a pornóhubon róla.
1