Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

doriangrey
2023. szeptember 26. 19:08
#384
De jó is lenne, ha ismernél... Olvasni szintén nem ártana megtanulni... 😀 
Amúgy hogy csináltad a szívecskét? 
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 26. 18:16-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. szeptember 26. 18:56
#383
Mi lenne, ha alapból lehetne emojikból választani?
1
kaliban
2023. szeptember 26. 18:44
#382
Ügyes vagy Titti! Szivecskét, hogyan sikerült?
Kedves szerkesztők, igazán publikálhatnátok valahol, hogy milyen emoji-kat lehet varázsolni itt a fórumon.
1
Titti
2023. szeptember 26. 18:16
#381
A francba! Ezzel kapcsolatban is tévedtem 😀 
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🙂
2
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 26. 18:16-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 26. 18:16
#380
Hol írtam én, hogy ismerlek? 
Csak egy bugyuta kis hülye vagyok, aki semmit sem tud az életről. Néha meséket találok ki, de az is csupa hihetetlen dolog. Még az anatómiával sem vagyok tisztában, hogyan írhattam volna hát, hogy ismerek bárkit is? Látod, még Salsával kapcsolatban is tévedtem. De legalább megtaláltam a kedvenc billentyűmet  <3 🙂 Csak mert másképpen szivecskézni itt nem lehet :P ❤
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. szeptember 26. 17:46-kor írt üzenetére.
salsa
2023. szeptember 26. 17:52
#379
"Salsa tétován bámult, nem tudta eldonteni, hogy ki kivel is van..." Egy félmondatban foglaltad össze. És pontosan... 🙂
3
Ez egy válasz doriangrey 2023. szeptember 26. 17:00-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. szeptember 26. 17:46
#378
De jó is lenne, ha ismernél. Mondjuk egy huszonnégy éves fiatalember vagyok, bő ambíciókkal és most is itt ülök az ezercolos képernyő előtt, ahol álintellektuális csevegést folytatok idegen nikkekkel, amíg anyukám behozza a habos kakaót, és megint szól, hogy a megkeményedett papírzsebkendőimet legyek már szíves kidobni, mert ő bizony nem nyúl hozzá. Még szerencse, hogy nem kapott rajta múltkor is, amikor a szomszédasszonyt bámultam a szemközti panelban apám látcsövével. 
De szeretnék bölcs és öreg gengszter is lenni aki ötven éven túl is szabadlábon irányítja a birodalmát és a hegyekben lakik egy kis házban, ahol esténként pucér koncsiták szolgálják fel neki a habos kakaót. 
Meg persze lehetek megfáradt, kiégett családapa, akit nyolc éve csal az asszony a legjobb barátjával és csak akkor áll már fel, ha titokban kilesem őket. De nem merek szólni, mert félek, hogy többet nem tudom meglesni őket.  
Vagy a börtönben rohadó pedofil, aki jó magaviselete miatt kapott egy gépet és néha boldog, hogy szólnak hozzá olyanok, akik nem verik agyon egy kis ártatlan szórakozás miatt. 
De lehet, hogy egy széplelkű meleg vagyok, akinek élete a Pride és az azt követő felhajtás, meg amikor húszas, csóró, keménytökű és bedrogozott fiúk dugják órákon át, majd elveszik a meta után még megmaradt pénzét és a már kókadt farkukkal még megpaskolják a pofiját. 
De igazából egy kicsit megkeseredett író vagyok, aki írt vagy kétszáz könyvet, már megunta a házasságát és az az élete fénypontja, ha megjön végre a bébiszitter abban a szexi feszes naciban és nyitott ajtónál öltözik át, körbefordulva gondosan, hogy lássam minden részletét a csodás alakjának. Aztán éjszakákon át maszturbálok rá gondolva és írom a végtelen a történeteimet a boldog szexről vele, majd reggelre duzzadt szemekkel nyomom a delete-et, nehogy a nejem megtalálja. 
Meg izzadó és kövér orvos vagyok, hetente fizetem a kurvákat, akik már reflexből tudják a rigolyáimat és azzal is cukkoltak, hogy szülnek nekem gyereket. De persze nem fognak, csak le akarnak húzni. De titeket szeretlek, végre nem azt hallgatom, hogy kinek mi a baja. 
De a szomorú valóság, hogy kamionsofőr vagyok, aki elmenekült a szar házassága elől és hála égnek már gond nélkül fizetem a gyerektartást annak a kurvának, aki alig várta mindig, hogy kimenjek és máris magára húzott bárkit. 
Bár, ha őszinte akarok lenni, itt ülök a szerkesztőségben és a harmadik kéziratot vágom a lomtárba, mert idegbajt kapok tőle, hogy nem tudnak írni, de legalább ti szórakoztattok. Nektek nem kell fizetnem érte. 
2
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 26. 14:24-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. szeptember 26. 17:00
#377
- Marha vagy, kérlek - mondta Tuskó Hopkins a görnyedten toporgó Salsának és felhörpintette a sörét. - Azok az úri népek sem tudják legtöbbet, mit is beszélnek, nekem elhiheted. Loptam már olyant. Meg tankot is. 
- Majd jól megrugdoslak, ha a zsebemben turkálsz - förmedt rá a Török, miközben egy pénztárcát rángatott ki Tuskó kezéből. 
Salsa tétován bámult, nem tudta eldonteni, hogy ki kivel is van, végül a zsebébe dugta a kezét. Rémülten vette észre, hogy üres... 
 
1
Ez egy válasz salsa 2023. szeptember 26. 12:00-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 26. 14:24
#376
Én is úgy vagyok ezzel, mint Virág. De ha belegondolok, az én névválasztásom sem túl szerencsés, hiszen itt tudtam meg, hogy a Titti Attila becézése is lehet. Viszont többen hívnak ma is így, és senkit sem zavar. Engem sem, így nem gondolkodok névváltoztatáson sem itt, sem az életben.
Nem mindig cselekszünk tudatosan. Levegőt se azért veszünk, mert átgondoljuk. 🙂
Lehet Salsa is egy ilyen tudatalatti választás eredménye volt.
A Lola egy női név. A Lolita egy változata. Van a világnak olyan területe, ahol ezt mondják a férfiak minden szexi, fiatalos nőre. Lolamacko neve bevallom, azért tett kíváncsivá, mert benne volt a macko, amit többféleképpen lehet értelmezni. Általában a gyerekek kedvenc játéka a mackó. Azért kezdtem el olvasgatni az ő történeteit, mert el se tudtam képzelni egy kis 10 év körüli lánykáról, aki még mackókkal játszik, hogy milyen történeteket írhat ebben a műfajban. Így derült ki, hogy ő a névválasztásban nem ilyen mackókra gondolt. 🙂  Ez egyből ki is verte a fejemből, hogy tíz évesnek gondoltam eleinte. Én nem változtatnám meg a helyében. 
Ulysses névválasztásának indoklásával ugyan nem értek egyet, már amennyire megismerhettem, bár nem tudhatom pontosan milyen jellemzőkre gondolt, így nem vitatkozom. 
A fura nevű srác/csaj szerintem nem bolond, csak ő így vezet le bizonyos fajta frusztrációt. Még mindig kedvelhetőbb, mint némelyek durvább beszólása.
Arya-t DorianGray megmagyarázta. <3 Utóbbinál a szürke jelzővel nem értek csak egyet. Ez viszont biztos! Nagyon színes egyéniség. Ha ő választotta volna a mackós nevet, az jellemben sokkal közelebb állt volna. 😉
1
Lolamacko
2023. szeptember 26. 12:45
#374
Barátaim közt volt több olyan is, aki az Ulyssest ( a könyvet) hordta magánál, és látványosan ki is tette az asztalra társaságban, hogy ezzel mutassa ő mennyire művelt, de később elárulta, hogy soha nem olvasta el. Én meg csakazértis elolvastam, de nem hordtam magammal, mert nagyon lehúzta a táskámat. Mindig vártam, hogy szóba kerüljön, végre valakivel beszélgethessek a könyvról, de nem került rá sor, hogy villoghassak.
1
Ez egy válasz salsa 2023. szeptember 26. 12:07-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2023. szeptember 26. 12:43
#373
Kedves Lolamacko!

Ha meglesz a kívánt név és írsz egy levelet az ügyfélszolgálatra, átírjuk szivesen. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. szeptember 26. 11:51-kor írt üzenetére.
salsa
2023. szeptember 26. 12:07
#372
Lehet ez egy magyarázat, de csak utólag mert erre nem is gondoltam. Talán azért mert a tánc nekem mindig a kínok kínja volt és nemigen emelte a libidómat. A zene erősen hat rám de két-bot-bal lábbal meg se kíséreltem a hódítást. És jól tettem.
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 26. 11:28-kor írt üzenetére.
salsa
2023. szeptember 26. 12:00
#371
Félreértettél. Magamat sorolom a kisegerek közé, és én nőttem fel Jack Londonon meg ilyeneken, ezért magasabb intellektusú beszélgetésekbe nem igazán merek beleszólni. Inkább irigykedve figyelek mert soha nem soroltam magam az okosak közé. Nincs akkora egóm, és 15 perc alatt bebizonyítanátok , hogy mekkorát tévedek.
1
Ez egy válasz cvirag 2023. szeptember 26. 10:53-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. szeptember 26. 11:51
#370
Annyira irigylem azokat, akik ilyen jó neveket tudtak választani. Még azt a dilist is aki csak nyomkodta a billentyűket és ikejásjacuzi lett belőle. Lehet itt nevet változtatni kedves szerkesztők? Mi van, ha az évek folyamán eszembe jut egy jobb név és azt szeretném inkább használni? Még nem jutott eszembe, de hátha jön az ihlet. Belegondoltam a kedvenc íróim és szereplőik nevébe, de még nem találtam meg az igazit.
1
Arya
2023. szeptember 26. 11:28
#369
Kedves Salsa-papa. A te neveddel kapcsolatban e kérdésre a választ sokkal egyszerűbben magyaráztam volna. A salsa nevet ma mindenki egyféle tánccal asszociálja. A tánc a szex társadalmilag legelfogadottabb formája. Játék a testünkkel. A  szex és ezen oldal kapcsolata, úgy érzem nem szorul magyarázatra. Talán így lehetne logikusan magyarázni.
Már bocsi, de az, hogy semmilyen módon nem kapcsolódik hozzád, máris megdőlt. Ugye nem kell levezetnem újra, mi a szex és a salsa kapcsolata? Meg azt sem, hogy aki ezen az oldalon olvas, ír, annak akad-e kapcsolata a szekszszel valamilyen formában.  
2
Ez egy válasz salsa 2023. szeptember 25. 23:37-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. szeptember 26. 10:53
#366
Férfiak. Csak a szájuk nagy, nem olyan okosak. 😉 
4
Ez egy válasz salsa 2023. szeptember 25. 23:37-kor írt üzenetére.
salsa
2023. szeptember 25. 23:37
#365
Nem tudom az ezer íróból mennyien aktívak. Kétszázan talán? Itt meg néhányan azért nem szólalunk meg - vagy csak ritkán -, mert nem tudunk akkorát ugrani amivel áthidalhatnánk az intellektuális szakadékot. 🙂 Ahol az elefántok dübörögnek ott a kisegerek jobb ha ki se dugják a fejüket a földből.
Aki P. Howardon, meg Jack Londonon nőtt fel, az ne kontárkodjon Oscar Wilde, meg J. Joyce körül.
Arya kérdésére: Azért lett salsa a nevem, mert csak... Talán a kettős jelentése miatt. Nincs logikus magyarázata, ha csak az nem, hogy semmilyen módon nem kapcsolódik hozzám. 
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 25. 22:12-kor írt üzenetére.