Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2023. augusztus 24. 20:47
#244
Nem gond, ameddig virtuális puszit kaphatok. 😀
Vagy virtuális hajkócolást?! Örülök, hogy értékeled az ötletet, bár én szimplán csak a hajfestékre lettem volna kíváncsi a képedre hajazva. Áá... Már megint butaságokat írok. 😀 Bocsi. Azért nincs harag, ugye? Köszi a támogatást – na, sikerült megkomolyodnom. Azt hiszem. 
Azt hiszem megfertőzött ez a könyv. 🙂 https://drive.google.com/file/d/1QBWn5OijewSe0d_XnN-LoLR-qaHSXzU9/view?usp=sharing
1
Ez egy válasz cvirag 2023. augusztus 24. 20:23-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 24. 20:41
#243
Elég sok sztoriból van kettő, betűre ugyanaz. Nem ugyanolyan, hanem ugyanaz. Az én hozzászólásaimnál is akad egy, de más is észre vett egyet nemrég: Jelenetek egy házasságból jellegű valamit akartam írni. | Történetek.hu (tortenetek.hu)  https://tortenetek.hu/tortenet/jelenetek-egy-hazassagbol-jellegu-valamit-akartam-irni/35520#comments
Ennél van egy hozzászólás – bár az én észrevételem egy másiknál található – amiben szintén megemlíti, hogy talált duplát. Utánanézhetsz, ha van kedved.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 24. 18:39-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. augusztus 24. 20:23
#242
Ó. Ellopta a virtuális csokikákat a rendszer!
1
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 24. 18:39
#240
Mit, hogyan dupláz meg? 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 24. 18:27-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 24. 18:27
#239
Nah, bosszúhadjárat beindult. 😀
Dóri
https://tortenetek.hu/tortenet/dori/35515?preview=1
Beküldte: Titti26 , 2023-08-08 20:24:31 | Publikálás ideje: 2023-08-24 11:00:00  Novella 
szeret 5 nem szeret 1 megtekintve 148 
Ismét jól kitoltam velük, mert az a sztori sokak szerint nem erre az oldalra való lenne. 
Már csak az a kérdés, hogy ezt is érdemesnek tartja-e Anonymous megduplázni, mint pár másikkal tette? Amennyiben nem, nagyon el leszek keseredve. 🙂
 
0
cvirag
2023. augusztus 24. 00:34
#237
Juj, ez tényleg horror. Mintha Korda bácsi narrálna egy orrhangú délután. Dorian csak ízléstelen volt, ennyit sem érdemel. 
2
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 24. 00:25-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 24. 00:30
#236
Ezt nagyon régen írtam egy vázlatnak. Forgatókönyvnek látod? Igazad van! Nincs kidolgozva, és talán nem is lesz. Kb ilyesmik azok, amiket kaptam volna közzétételre. 
Plusz nem értem, miért kellek én egy közzétételhez, amikor nekem – laikusnak – egy olyan max 5 perc. Egy hozzáértő 1 perc alatt végezne vele, regeléssel együtt is talán kettő!
A harmadik ok, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy a szerző és a felkérő ugyanaz. 
Írjam tovább? Ok, alapból utálom a horrort. Ha filmen látom nevetőgörcsöt kapok, de olvasni? Nem vagyok én önmagam ellensége! Na, meg még... De tudod mit, kedves? Ott a link, szabadon olvasható. Fusd át, és ha közlésre érdemesnek tartod, beszélj hajtűkanyarral! 
Puszi
1
Titti
2023. augusztus 24. 00:25
#235
Mindenekelőtt az, hogy még ezt a szintet sem éri el. Bocs, ha beképzeltségnek tartod :P
Karolina üzleti tárgyalásra ment, bemutatja a terveket, amiket az üzletfele azzal hagy jóvá, ha itt és most lefekszik vele. Ebben az esetben egy kis extrapénzt is felajánl. Ha Karolina nem fogadja el, akkor fuccs az üzletnek. A lány fiatal és a hapsi se ronda, na meg Karolina kíváncsi is a pasira, vajon milyen lehet az ágyban. 
Ágyról ugyan szó sincs, mert Andreas kijelenti, hogy most azonnal kell döntenie, azaz az iroda lenne a légyott helye. Karolina gyorsan dönt - csak egy percig hezitál - de Andreasnak ez is lassú, mert majdnem fuccs az üzletnek.
- Ki nem állhatom a határozatlan embereket. Ők nem is tudják pontosan mit akarnak az élettől.
A lánynak most senkije sincs csak egy barátnője Andrea. Szülei autóbalesetben meghaltak, testvére Ausztráliában él, a pasijával pár hónapja szakított, éppen azért, mert áruba akarta őt bocsátani.
- Ön most arra kér, hogy legyek prostituált egy üzlet kedvéért.
- Nem, kedves. Én kettő vagy semmi üzletet ajánlottam. Amolyan árukapcsolás félét. De gyorsan kell döntenie, mert az idő pénz és az én időm drága.
- Rendben, de van pár feltételem. Nem készülhet videó és ami nekem nem tetszik, azt visszautasíthatom, plusz bármikor kérhetem, hogy hagyjuk abba és arra nem mondhat nemet. 
- Jól van, ezek így elfogadhatóak, azzal, hogy a behatolásig kérheti csak, hogy hagyjuk abba, utána már nem. Videózás engem is zavarna, érthető, hogy ez kettőnk közt kell maradjon. De ha már feltétel… Nekem is lenne egy. Addig folytatjuk ameddig én akarom, de addig semmiképp se hagyhatjuk abba, ameddig nem tapasztalok magánál egy orgazmust. - majd tegezésre váltva folytatja.
- Látni akarom az arcod, amikor elélvezel. Nincs színészkedés, ha megpróbálod, nincs üzlet. Ok így?
Karolina meglepődik, de örül is ennek a feltételnek és most már komolyan kíváncsian várja a folytatást.
Karolina ezzel rááll és nem csalódik, a pasi remek szerető. A pénz se jön rosszul, mert az  örökség ugyan nem volt kevés, viszont ha fogy és nincs pótlás, akkor egy idő után nem lesz miből megélnie. 
A szex csodás, a pasi figyelmes és mindent jól csinál, éppen úgy, ahogy Karolina kívánná, ha ki kéne mondania. A csókja is finom és a nyelvét is jól használja, na meg a farok mérete is éppen megfelelő a lánynak. Az orgazmus hamar meg is van, de aztán se szól, hogy hagyják abba. A srác egy idő után különböző pózokban is szeretgeti és Karolinának már a harmadik orgazmusa is megjött. Egyre jobban belejönnek mindketten és kiderül, hogy hiába drága Andreas ideje, erre azért nem sajnálja "pazarolni" azt. 
A lány reménykedik, hogy lesz folytatása, ám amikor végeznek és Andreas is elélvez, a férfi megköszöni ugyan, de egy szóval se jelzi, hogy megismételhető lenne részéről.

A nő titokban azonban az egész beszélgetést rögzítette és a szeretkezés alatt sincs kikapcsolva a felvétel. A hanganyag egyből streamelve felkerül Karolina egyik tárhelyére. Minden külső helyen megkötött üzlet esetében ez nála bevett szokás. 
Andreast is lekáderezi. A férfi nős tíz évvel idősebb nála, de gyerek nincs. Szinte csak a munkájának él és abban nem is teljesít rosszul. Karolina irigyli a nejét és kideríti, hol szokta intézni a napi bevásárlásait és szerét ejti, hogy "véletlen" összefutva megismerkedjenek. Az ismerkedést Csilla lakásán folytatják, amibe egy rövid erotikus kaland is belefér. Karolina csak információt akart szerezni, azonban véletlenül egyikük leöntötte a blúzát. Csilla elkéri, kitisztítja és mikor visszaadja látja, hogy Karolinán nincs melltartó. Ösztönösen megsimítja a melleit mielőtt a lány visszavenné a ruhát. Karolina vár, Csilla elnézést kér, de a lány visszateszi Csilla kezét a mellére és mondja:
- Érints meg, ha szeretnéd. Nekem kellemes volt, szóval nem zavar.
Csilla felbátorodik és most már mindenhol simogatja. Karolina ügyetlenül viszonozza, aztán kipróbálják milyen a lánycsók. Egy közös ujjazás csókcsata közben és pár egymáshoz simulás, mindkét részről egy-egy kisebb orgazmus csak ami történt. Karolina viszont sok infót kapott ezzel együtt. Ez viszont megzavarja egy kicsit, hiszen Csilla őszintén mondta, hogy szereti a férjét és kedves, barátságos is volt vele.

Hazatértekor meglátogatja Andrea. Lina tusolni megy, aztán rendelnek két masszőrt akikkel mindketten megdugatják magukat. Kellemes lazulás a nők részéről, semmi több. Lina rákérdez barátnőjére, tetszik-e neki az új állás amit szerzett neki abban a  klubban amit ő menedzsel. A klub menedzselése egy barátjának tett szívességgel kezdődött. Lina akkor azt javasolta, hogy táncoslányokkal dobják fel esténként a hely hangulatát. Elsőként mutatta be, hogyan is gondolta ezt el és tényleg nagy volt a siker. Ez az eset a férje előtt se maradt titok és talán ez is közrejátszott a szakításukban.

Másnap is nála ejtőzik Andi, Lina fürdik és nem hallja, hogy a telefon jelez.  Csilla ugyanis eközben dönt úgy, hogy telefonon elnézést kér tőle. Andrea veszi fel, hátha valami üzleti ügy. Csilla gyorsan elhadarja:
- Tudod, mondtam, hogy van férjem és szeretem is és sose voltam nővel és nem is volt késztetésem rá. Nem tudom mi ütött belém. Persze nem téged okollak, csak szerettem volna bocsánatot kérni a viselkedésemért. Ne haragudj kérlek és remélem ettől még szóba állsz velem. 
- Bocs, Lina éppen tusol, Andrea vagyok, Lina barátnője. Azt gondoltam üzleti ügyben hívják Linát és nem akartam, hogy elszalassza, de nem akarok az ügyetekbe avatkozni. Megmondom neki, hívjon vissza, jó?
- Szia Andrea, Csilla vagyok. Ma ismerkedtem meg Linával és történt egy fura dolog velünk…
- Értem. Semmi baj. Tényleg nem akartam indiszkrét lenni. Majd Lina visszahív, ok?
- Rendben. Szia.

Mikor Lina végez a fürdéssel, Andrea elmondja neki ki hívta és csak annyit, hogy elnézést kért. Lina röviden elmondja mi történt, amiért Andrea tréfásan megrója, hogy miért nézett más barátnő után, amikor már van neki egy. Ezen mindketten jót nevetnek. 
Lina visszahívja Csillát és megnyugtatja, hogy semmi baj, sőt, ha van kedve átugorhat hozzá, szeretné bemutatni neki Andreát, akivel beszélt már. Eggyel több barátnő sose árt, de ha nem jönnének be egymásnak akkor is szeretné, ha megismernék egymást. Csilla azt mondja ráér és mindjárt indul. Közben hazaérkezik Csilla férje is, aki szeretné elkísérni a feleségét.. Csilla erre nem mond nemet és előre örül, hogy megismertetheti a szerelmét újdonsült barátnőjével. 
Eközben Andrea kifaggatja Linát, aki elmondja most már a teljes sztorit, beleértve azt az "üzleti" villám-szexet is Andreas-sal és azt, hogy a feleségével való tali nem a véletlen műve volt, de csak információ szerzés volt vele a célja. 
- És most hogy állsz velük? 
- Ez az amit nem tudok én sem. Andreassal jó volt és arra gondoltam, folytatnám vele, de csak akkor ha a pasinak a felesége egy hárpia. Hát Csilla egyáltalán nem az, sőt. Viszont vele is csak egyszeri volt a dolog, se ő, se én nem akarnánk megismételni ezt. A barátság persze maradhatna…
- Drágám, a barátság köztünk van! Akivel szexeltél, az már többé nem barát.
- Ajj, ne már. Miért ne maradhatnánk Csillával barátok?
- Azért mert nem. Mindig eszetekbe fog jutni, milyen volt a másikkal a szex. Vagy inkább az, hogy volt szex. ÉS bármit tesztek is, mindig lesz egy ezzel kapcsolatos hátsó gondolat. 
A nap igazi meglepetése az lett, amikor Csilla megérkezett és bemutatta nekik a férjét. Mindenki meglepődött, mindenki másért. 
Lina csak azért, hogy újra láthatja őt. Eddig nem akarta saját magának sem bevallani, miért is vágyott a srácra annyira. Azzal hitegette önmagát, hogy csak régen volt férfival.
Csillának leesett, hogy férje és Lina ismerik egymást. Ők ezt elismerték
- Pár napja volt egy eredményes üzleti megbeszélésünk. - így Andreas.
- Én inkább kellemes befektetésnek éreztem. - mosolygott Lina. Andreas nem reagálta le.
A férfinak már ekkor gyanús volt, hogy ez nem a véletlen műve.
Andrea meglepetése nem igazán volt kellemes. Dolgozott egykor Andreas cégénél. A felmondása oka pedig éppen az volt, hogy a pasi neki is hasonló üzleti ajánlatot tett egykor: felemeli a fizetését, ha lefekszik vele, amikor csak megkívánja, ha nem, akkor nem számít többé a munkájára sem. Andrea nem fogadta el. Egészen az ajánlat megtételéig jól érezte magát azon a munkahelyen, kedvelte is a férfit valamennyire, de ez a zsarolás egészen unszimpatikussá tette őt a szemében. Természetesen ezt nem mondhatja el, hisz neki nincs bizonyítéka erre, na meg eddigre felmerül benne, hogy Lina talán beleszeretett a férfiba. Udvariasan el is köszön és magukra hagyja a triót.
Lina vacsorát rendel,  az est kellemesen telik. Andreasnak dolga akad az illemhelyen, eközben Csilla büszkén mutogatja a családi fotókat a telefonján levő személyes tárból. A képeken többnyire mindketten láthatók, bár sok olyan is akad, amin csak Andreas nevet vissza rájuk. Egyik képen azonban Andreas farka Csilla szájában van félig, a következőn már tövig. Csilla zavartan igyekszik tovább pörgetni a jelenetet, de innentől, úgy tűnik, ilyen témájú képek lesznek csak. Lina megjegyzi mennyire jól sikerült technika és ezt egyszer neki is el kell tanulnia. Ebben a pillanatban tér vissza Andreas és Csilla úgy dönt gyakorlati bemutatót tart. Rátapad a férjére, aki ugyan meglepődik ezen, hiszen a felesége eddig minden társaságban szolidan és illedelmesen viselkedett. Azonban ellenkezésre Csilla nem igazán hagy neki időt, mert egy-két perc intenzív csókolózás után lenyomja őt egy kanapéra és azonnal kibontja a nadrágjából, szopni kezdi őt.
- Csilla… nyögi a férj, de ennél többre nem futja ellenkezéséből, annyira abszurd a helyzet. Úgy dönt hagyja megtörténni a dolgokat, szégyenkeznie sincs miért és Lina amúgy is látta már őt, sőt használhatta is. Lina is meglepődik, de csillogó szemmel figyeli a jelenetet.
Mikor Csilla elég merevnek érzi a faszt odainti barátnőjét és rányomja a fejét férje dákójára. Egyből tövig akarja, Lina azonban fuldoklik.
- Várj megmutatom még egyszer - mosolyog Csilla, azzal újra ő veszi kezelésbe a srácot. Innentől felváltva kezelik a faszt ami igencsak nagy önuralmat igényel annak gazdijától, hiszen két ilyen gyönyörű nő rég nem szopta már őt ennyire intenzíven. Ám Csilla annyira belemelegszik a dologba, hogy picivel később, le se vetkőzve rácuppan a faszra és durván meglovagolja.
- Bocs, de nem tudom türtőztetni magam. - szól és azzal a lendülettel pillanatok alatt eljut az orgazmusig, spriccel egy kicsit, majd lefordul férjéről. Mellette pihegve látja, hogy Lina szeme elkerekedve csillog a meglepetéstől és a vágytól, Andreas meg még mindig kielégületlen. Úgy érzi mindkettejüknek tartozik most: férjének az orgazmusért, Linának meg még be is bizonyíthatja, hogy egyikük se leszbi, tudnak ők élvezni egy férfit is . Az előbb benne volt az a szép fasz, az ő nedveitől csillog. Nem várhatja el tehát Linától, hogy megkóstolja, így a döntést rá bízza:
- Kérlek Lina, fejezd be, ha szeretnéd. Nem hagyhatjuk így itt őt.
Lina nem sokat kéreti magát. Eleinte lassú tempóban lovagol, szemével kontaktust tart Csilla szemeivel, majd mikor látja abban a kíváncsiságot és elragadtatást, átvált Andreas szemére, aki azt lehunyva, élvezi a kényeztetést. Hogy felnyissa, Lina azt az egyszerű módot találja, hogy megcsókolja. Amikor felkelti a férfi figyelmét, ledobja a pólóját és mellét nyomja a pasi szájába, kóstolásra kínálva azt.
Gyakorlatilag megismétlik az irodában történteket, mert a lovaglást a férfi gyorsan megunja és maga alá hajtogatva Linát kis ideig úgy dugja nagy iramban. Lina még nem élvez el, ezért Andreas fordít egyet rajta, hátha más szögből lesz jó a lánynak. Úgy tíz perc múlva azonban Lina ismét felülkerekedik. A férfi jelzi neki, hogy nem bírja tovább és mindjárt elélvez, de Lina nem száll le róla, magában akarja érezni a spriccet, amit meg is kap, így neki is elég lesz és puncijával kifeji a srácból az utolsó cseppeket is.. 
- Ez elég udvariatlan volt tőled Lina. - szól rá Csilla - A jelenlétemben magadba engedni a férjem. Én akartam megkapni az adagját.
- Tiéd lehet, ha kell.  - tárja szét Lina a lábát, felkínálva ezzel Csillának nedvektől csöpögő punciját.
Csilla iszonyú zavarban van, hiszen férje előtt sose tett ilyet, na meg másként sem, és így ha megteszi, a cél se valósul meg, ami éppen az lett volna, hogy a leszbi hajlamainak hiányát bizonygassa önmaga és Lina előtt. Nem sokat hezitál azonban, magával ragadják az események és előbb Lina combját tisztítja le, majd a puncijából is kinyalogatja, amiről úgy mondta előbb, hogy neki járt volna.
A srác elképedve nézi a két nőt. Egyik éppen a felesége és mindketten gyönyörűek. Elélvezett ugyan, de ez a látvány gyorsan feléleszti benne a vágyat. A Lina térdei között guggoló Csilla lábai közé fekszik hátulról és alaposan kitisztítja őt. Csilla hagyja, sőt élvezi a játékot. 
Megfordul a férje arcán, de nem száll le róla és Linát parancsolja vissza a faszra. Ekkor már nem ajánlgatja, hiszen látta őket és tetszett neki a látvány. Lina szembe kerülve vele, hozzáér Csilla melléhez és innentől köztük is ismétlődni látszik a pár nappal azelőtt történt dolog. Most viszont már egyáltalán nincs zavarban senki és mindenki élvezi amit a másikaktól kaphat.

- Micsoda kis ribancok vagytok! - öleli át őket az akció végeztével Andreas, aki most úgy érzi mindkét nőt szereti. 

Később Lina meghívja őket a klubba…
 
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. augusztus 23. 21:46-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. augusztus 23. 21:46
#234
Minden nő egy királypista regényt hord a lábai közt... szóval mi bajod a horrorral? 😀 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 23. 21:39-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 23. 21:39
#233
Ez ugye csak vicc? Horrorral nem foglalkozom. Sem itt, sem másutt. 

Egyébként meg, bemutattam, hogyan lehet megtenni, te meg egyébként értesz is hozzá. Miért kellek én neked, hogy létrehozzak helyetted egy olyat? Ezzel az erővel a most olvasott könyvet is feltehetném részleteiben, idézetekként. Ráadásul az nekem jobban is tetszik. 
(1) Álruhában · On Sai · Könyv · Moly 
https://moly.hu/konyvek/on-sai-alruhaban
Szóval, köszönöm a lehetőséget, de nem élnék vele. :P
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 23. 17:02-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 23. 17:02
#232
https://tortenetek.hu/tortenet/langolo-szerelem/34440 ,,  https://tortenetek.hu/tortenet/menstrualo-nok/34937,, https://tortenetek.hu/tortenet/romantikus-tortenet/34684,,
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 22. 22:18-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 22. 22:18
#231
Részemről az öröm, mert így legalább ismét megerősíthettem magam abban a hitben, hogy: nőnek lenni jó! 🙂
Ugyanis eszembe nem jutott volna megnézni egy guminő árát, de egy hozzá illő képet keresve, mégis választ kaptam erre a kérdésre. 
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 22. 08:07-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 22. 08:07
#230
Köszi a megjelentetést ( guminő).  Később talán még elküldöm a Lángoló szerelem, Menstruáló nők, Romantikus történet  --  mesterhármast. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 21. 16:18-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 21. 23:58
#229
Jajj te! 
Nem is tudom hova tegyelek! Na de...
Dorian áthelyezett a szíve bal csücskébe, akkor most te..
Mindenesetre köszönöm, ha bóknak szántad. 🙂
Az is igaz, hogy nekem is kellemes perceket szerzett ez az egész, csak...
Sok mindent nem értek, én balga! :( 
Például, azt, hogy miért nem létezik olyan fogalom, hogy virtuális puszi?! 😀 Vagy miért nem válthatom be – még most sem! – a pontjaim, virtuális-csokira legalább. 🙂
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 21. 21:02-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 21. 21:02
#228
Roppant tanulságos Titti és az ikeás-pezsgőfürdős úr párbeszédje.  Köszönet mindkettőjüknek! Titti humora feldobott, az úr szaktudása lenyűgözött.
2
Titti
2023. augusztus 21. 16:36
#227
Kitaláltam valamit...
Íme az eredmény: Guminő - Szia (blog.hu) 
https://lidianaknah.blog.hu/2023/08/21/gumino_700
Jah, ez a 700 egy jelzés értékű szám! 😀
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 21. 15:54-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 21. 16:18
#226
Látod? Ezért jobb a mail, mert ismét várhattam erre valamennyit. De úgy kell nekem, ha ilyen feledékeny vagyok. 😀
Azt felejtettem ki, hogy nem egészen a politika indított ennek a cikknek az „idehozására" sokkal inkább az okfejtés tematikája. Erről írtam lentebb is. Ez az oldal ugyanis, azt hiszem, nem szereti annyira a politikát. Inkább a pi..át. 🙂 
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 21. 15:54-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 21. 16:14
#225
Tudtam, hogy találkoztam már a „kedveseddel" valahol. 🙂 Köszi, így már sikerülni fog a dolog. Hm. Lennél ott Anonymous? Vagy inkább valami :P PPP? GP? Ok, ez a Grandos dolog nem tetszik ilyenformában nekem. A vendégszerző sem jó, mert minden blogon akad igazi „vendégszerző", azaz admin, vagy ilyesmi, és nem lenne jó egyikkel sem vitatkozni ilyen butaság miatt. A tökömsetudja meg nem passzol egyik bloghoz sem. 😀 Miattam... 
Szóval választhatsz a fentiek közül vagy kéne valami találó... Lehetne témába vágóan akár vibrátor is, de azt hiszem az a név már foglalt ott. 😀
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 21. 15:54-kor írt üzenetére.