Börtönszex - Összezsugorodott univerzum 3-4. rész

A témához tartozó történet:
Aelm
22 988 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
t.555
2017. november 21. 03:43
#20
Ez is jó lett!
1
i
ivol
2016. június 2. 09:26
#18
A börtönben mindig minden más. Másként viselkedünk a körülmények hatalmától körbe falazva és a bennünk lévő feszültségeket próbáljuk levezetni az adott lehetőségek között. Az írás jól tükrözi ezeket a dolgokat és a homoszexualitás elítéltsége is kitűnik, amely emeli az extra megaláztatást, emelve az élvezetünk nagyságát. Jobbára erőszakos emberek, erőszakkal összezárva csak erőszakot szül.
Szóval jó írás volt.
1
u
ukmukfukk
2014. május 25. 18:12
#17
Ez a rész is szuper.
1
Sierra
2014. február 13. 11:33
#16
Igényesen, nagyon jól írtad meg ezt a sorozatot, le a kalappal. Mivel a téma távol áll tőlem, jobban tudom "kívülállóként" olvasni. Olvasás közben az jutott eszembe, hogy érdekes lenne megírni ezt a történetet például külső szemlélő szemszögéből, hogy pl. egy kukkoló őrnek miért izgalmas ez, illetve az erőszaktevő szemszögéből, hogy miért kell az erőszak, ha megkaphatja önként is.
1
tutajos46
2013. augusztus 2. 06:58
#14
A jóból soha nem elég, de az nő legyen.
1
axelley
2013. június 15. 13:04
#13
Ez is tetszet, Gratulálok! Tudod mi kell az igényes olvasóknak.
10 pont
Elkezdem olvasni a többi történeted is.
1
g
gaborthefirst
2013. május 19. 11:29
#12
Az egy baromság, hogy jóból is megárt a sok. 🙂
1
Aelm
2013. május 19. 08:37
#11
Beküldtem az 5. részt...jó sok szex van benne.🙂
1
Aelm
2013. május 19. 08:36
#10
Nem szoktam használni azt az emailcímet...De köszönöm szépen.
1
genius33
2013. május 16. 18:44
#9
Annyira nem bejövős nekem ez.
1
g
gaborthefirst
2013. május 16. 17:28
#8
Aelm: ez az írásod, sorozatod tetszik a legjobban (amit ismerek). A történet annyira jó és olyan jól megírtad, hogy közben többször eszembe jutott, hogy ha producer volnék megfilmesíteném, persze nagy költségvetésű amcsi filmre gondolok. 🙂

Szerintem sem vagytok vetélytársak author04-el. Ti két külön világ vagytok, nem lehet, és nem is kell (én nem is tudnám) eldönteni melyikőtök jobb. Mint BMW és Mercedes. Sokban különböztök, de egy kategória, méghozzá prémium kategória vagytok mind a ketten (bocs a hasonlatért, nagyon szeretem az autókat). Nincs abszolút legjobb, ezért nem is kell versenyeznetek, és az olvasókkal is ez a legjobb, ami történhet.
De ez nem ízlés kérdése, ha valami jó, azt ízléstől függetlenül el kell ismerni. És aki az írásaidról mást mond az hülye vagy irigy. Jól teszed, hogy nem foglalkozol velük, az idő téged fog igazolni, rájuk senki nem fog emlékezni.
Köszönöm Aelm.
Szia!
1
author04
2013. május 16. 17:20
#7
Kedves Aelm!
P.s.: Teszem mindezt - mármint a fejbevágást - jobb meggyőződésem ellenére, mert bár még férfival szemben sem alkalmaztam soha életemben fizikai erőszakot - leszámítva az akkor még kamasz fiamnak adott, egyébként nagyon jól sikerült egyetlen pofont (mentségemre szolgáljon, hogy csúnyán beszólt, nekem elöntötte a sz@r az agyamat - néha velem is előfordul -, utólag persze igyekeztem kidomborítani a pofon nevelő célzatú, mondhatni makarenkói jellegét - de lehet, hogy veled kivételt tennék! No, üdv!
1
author04
2013. május 16. 17:04
#6
Kedves Aelm!
Üzenetedet köszönöm, de félreértés ne essék: nem akartam szemrehányást tenni - miért is? - sem fölöslegesen háborgatni - épp elég dolgod van! - még kevésbé egy irodalmár véleményét kérni egy műkedvelő szösszeneteiről. Mindössze annyi érdekelt volna, hogy nőként miként tudod ennyire hitelesen ábrázolni a homo kapcsolatokat, mikor még - igaz. kétgyermekes és hetero - férfiként nekem sem mindig sikerül. Ha erre csak azt mondod, hogy "Hja kérem, itt kezdődik a tehetség!" akkor egyszerűen fejbe váglak, oszt annyi.
Más. A honlapodon láttam egy mckinnell@freemail.hu címet, oda küldtem néhány Vittorio Caevelli képet, melyek meglehetős inspirációt adtak a történeteimhez. Ha téves a cím, vagy ha közömbösek a képek, akkor tárgytalan, és kérlek, ne tekintsd hiábavaló zaklatásnak. Üdv.
1
Aelm
2013. május 16. 16:30
#5
Illetve ezért is nem járok ide, mert említettem, erotikus fordítások, történeteket nem olvasok - eltelítenek sajátjaim, mert rengeteget írok-,és más egyéb, versek, se novellák,se egyéb nincs az oldalon, ezért VIP sem kell.Tehát nem igen vagyok jelen.De egy igazi írónak ugye vannak más jellegű írásai is, ha máshol van versed, novellád, regényed, akkor jelezd levélben, ott lehet tudok véleményt mondani, biztos nem kell tagság ahhoz,hogy szólni tudjak hozzá.
Ölelésem.
1
Aelm
2013. május 16. 16:18
#4
Kedves Author, nem értem és nem tudom, miről beszélsz.Ha segítséget véleményt szeretnél tőlem kérni,akkor írj a seamiller@citromail.hu-ra,az a levélcímem él!
Én nem kaptam tőled levelet az egészen biztos.Naponta rengeteg levelet kapok, de nem emlékszem a tiédre.
Vetélytáts...nézd, nem igen értem miről beszélsz.Egyszer már több hónapja ha jól emlékszem beleolvastam a történetedbe, aranyos, de nem tartalak vetélytársnak. Nekem más stílusom van,máshogy és másként írok.Tehát ezzel kapcsolatosan nincs miről beszélnünk.
Verseket is írok,és naponta olvasom költőtársaim,írótársaim verseit és nagyon sok tetszik.Nem vetélytársaim,hanem alkotótársaim.

Azt gondolom van egyéni stílusom, tehetségem, az írásaim jók,ezért nem érdekel a 11 darab 1-es amit ma történeteimre nyomtak.
(Kíváncsi lennék hány ip-rőlérkezett.)NAGYON SOK OLVASÓM,AMIÓTA ÍROK,KÖVET, MERT PONTOSAN TUDJÁK,MIT KAPNAK.Volt már,hogy belinkeltem valamit és megnyertem egy versenyt, mert rám szavaztak mindannyian,ide is hívhatnám őket hogy nyomjanak rám már egy tízest,de nem érdekel a dolog.

Kevés igazi olvasó szavaz, de azt gondolom,aki elolvassa akár ezt a részt akár majd a többit és szavaz, az az nem egyest fogadni,idővel a pontszám elnyeri a méltó magasságát.Máshol én nem tudok reagálni, mint mondtam, nekem nics vip tagságom, se több nevem.Ha nem hiszed kérdezd meg a történeteket, az én ip címmről nincs vip tagság, tehát nem tudom mit kérdeztél, bem tudok válaszolni máshol.
MEGERŐSÍTÉS PEDIG NEM KELL, EGY IRODALMI OLDAL SZERKESZTŐJEKÉNT PONTOSAN TUDOM MI A JÓ ÉS MI NEM,MI a gagyi és mi nem.Mi a minőség,és a tudás.A sorozatom jól van megírva, aki pedig azt mondja nem, annak más ízlése,vagy hazudik.Több száz olvasóm szerette ezt a történetet,és várták a folytatást.

Azon kívül két gyerek anyja vagyok,több oldalon van hivatalos elfoglaltságom, mellette több sorozatot, regényt, verseket írok,saját blogot vezetek, nem nagyon szoktam ide látogatni, főleg idő hiányában,és hát őszintén megmondom, nem igen szoktam erotikusokat olvasni, én annyit írok,hogy kitöltenek, és a rengeteg vers olvasása mellett, erre már nekem nincs időm, se érdeklődésem.
ÜDVÖZÖLLEK.
1
author04
2013. május 16. 12:44
#3
Kedves Aelm!
Szerettem volna egy-két dologban - szerzőként - a véleményedet kérni, de mindeddig elzárkóztál előlem (akár kommentről, akár a honlapodra címzett e-mailről lett légyen is szó), ennek megfelelően nem erőltetem tovább a dolgot, soha nem volt szokásom másokra rátuszakolni magam. Más kérdés, hogy én minden esetben reagálok a hozzám címzett értelmes hozzászólásokra, még ha kellemetlen igazságokat is mondanak ki, lásd gaborthefirst hozzám címzett üzeneteit, abban kapok hideget-meleget, elismerő szavakat is bőséggel, de azért egész jól megvagyunk egymással (remélem, ő is így érzi). Nézd, te entellektüel vagy, kiváló alkotói tehetséggel megáldva - ezzel szerencsés módon élsz is -, hála érte neked az olvasóktól (magamat is beleértve). Az egód talán fejlettebb a kelleténél - "érjenek utól, ha tudnak!" stb. - egy kis szerénység talán nem ártana, neked igazán van mire szerénynek lenned, mert az ízlésemnek megfelelő történeteid kiválóak. Ami engem illett: soha nem tekintettem egyetlen - a műfajomban alkotó - szerzőtársamat vetélytársnak, legyőzendő riválisnak, mert számomra az egész nem erről szól. Amit írok, az a lelkemből fakad, a pozitív emberi érzelmek dominálnak, gyűlölöm az erőszak bármilyen formáját. Másutt már említettem, most megismétlem: ha egy történet nem éri el az én normám szerinti 8-ast, nem szavazok, megjegyzést is csak olyan esetben fűzök a nekem nem tetsző írásokhoz, amikor feltétlen szükségesnek érzem (pl. a - hála a Szerkesztőknek! - már az oldalról lekerült pedofil történet). A továbbiakban semmilyen formában nem keresem veled a személyes kapcsolatot, de engedelmeddel, az üzenőfalon továbbra is figyelemmel kísérem az alkotói tevékenységedet. Üdv.
1
R
Rinaldo
2013. május 16. 07:37
#2
Végre ö lett a császár.
1
T
Törté-Net
2013. május 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1