Névtelen Levél Dr. Kovács Alfréd Szexuálpszichológusnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:49
A kerettörténet, (levél a szexológusnak) csak kevéssé érdekes. A folytatásban sem kaptál el nagyon, a bemutatkozás errefelé minden második történetben így hangzik: x éves, szép, kerek mellek, kerek, formás, feszes fenék…stb. Ezeket a sablonokat el kellene hagyni.
Aztán persze kapunk egy eredeti leírást, az valóban érdem. Elég kevés nő írja le bátran és őszintén, amit érez szerelem közben, ez valóban pontokat ér.
A hömpölygő Fátyol Vízesés általad festett vízióját szívesen elfelejteném. Hömpölyögni láttam már a Dunát, a Tiszát; emlékszem rá, amikor a Mississippi hömpölygött, magával vitte az óceánba fél New Orleanst. Legutóbb a vörös iszapról hallottam, hömpölyög. Nem volt benne kecs és báj. A Szalajka hömpölygésétől az ég óvjon, az továbbra is csacsogjon, csiviteljen, csobogjon, csordogáljon, cserfeskedjen, csalogasson a hűs habokba, csapdossa a partot, csapongjon a kövek között, csillogjon a nap/holdfényben, csatangoljon a réten, csábítson a habokba, bukdácsoljon, bugyogjon, lássa el csupa jóval a pisztrángokat… stb. (Ez csak a kezdet).
#2 tiborg 2010. 11. 19. péntek 02:25
Kellemes naszut volt,gratulalok...de nem foldrengeto....
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?