Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Kékég megint hozzá méltó kimagasló társadalmunk élő problémát tűzted az írói boncoló asztaodra! Felhívtad a figyelmét a megoldatlan problémákra társadalmunk szerteágazó hibáiból. Gratulálok e szép mesteri színvonalhoz.
Kimondottan egyet kell értenem kiváncsigi és sportman (alttpg), de továbbá schwinkirneht mondanivalójával is. Több évtizedet dolgoztam VIII. ker. - ben mint nyomozó. Nagyfuvaros utcában volt a szolgálati férőhelyem (31 nm - es kis garzon).
A mi vidékünkön nincs és nem is volt jelentős erejű cigánygyűlölet. Nekem volt roma barátnőm is, ismeretségi körömben nem egyedül. Kamasz koromban Pesten éltem, ott meg barátaim között is volt.
Nagyon jó! Tisztelet az igényes írásért! Nem kezdem itt elemezgetni, hogy miért találtam jónak, mivel lehet hogy mellé nyúlnék. Az író tudja, hogy mit akar elmondani, és ha az, az olvasót szórakoztatja, elgondolkodtatja, megérinti, akkor az siker mindkét oldalon! Köszönet érte!
Kedves Kékég megint csúcsot alkottál a roma élet és érzésvilág ábrázolásával 3 x 10 pont! Van benne némi társadalom kritika is, aminek az alapját ki kellett gyomlálni.
Kimondottan egyet kell értenem kiváncsigi és sportman (alttpg), de továbbá schwinkirneht mondanivalójával is. Több évtizedet dolgoztam VIII. ker. - ben mint nyomozó. Nagyfuvaros utcában volt a szolgálati férőhelyem (31 nm - es kis garzon).
"Álmoska5"
Tisztelet az igényes írásért! Nem kezdem itt elemezgetni, hogy miért találtam jónak, mivel lehet hogy mellé nyúlnék. Az író tudja, hogy mit akar elmondani, és ha az, az olvasót szórakoztatja, elgondolkodtatja, megérinti, akkor az siker mindkét oldalon!
Köszönet érte!
Remek, 10 pont.