Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A hozzászólások kíváncsivá tettek, ezért elolvastam a sztorit. Érdekes, életszagú történet. Igen, ez a rideg valóságot meséli el. Jót tett a szerkesztő gondoskodása, össze sem lehet hasonlítani Álmoska korábbi írásaival. A "fedélszékes" hasonlaton hosszasan töprengtem. Egyszerűen nem tudtam kitalálni, mivel lehetne helyettesíteni. Szerintem nagyon találó, ha belegondoltok. A fedélszék a háznak egy igen fontos része, de kívülről alig látszik. Akár egy szerető. A külső nézelődő csak a tető héjazatát látja, azaz a tábornok oldalán villogó feleséget.
1
t
tibee72
2025. november 13. 15:09
Sajnos fordulnak elő ilyen és ehhez hasonló dolgok. Nem is kevés.
1
P
Perverz56
2025. november 13. 13:37
Köszönöm Erika43-nak és ferencyna-nak az értékes magyarázatot. Most már tudom Erikától, hogy a tetőszerkezet a fedőelemek nélkül (na azt ő sem tudja, hogy ez hogyan lehet nő egy férfi számára, de sebaj. Abban biztos vagyok, hogy ez oka nem lehetett a feleség kurválkodásának, az ettől sokkal egyszerűbb ( nem tudja kielégíteni, kicsi a családi ezüst nyele, korai magömlés stb.) Az viszont, ha a feleség nincs rendszeresen kellően kielégítve, akkor nem őt kell hibáztatni, ha máshol keresi a boldogságát.
A szép magyar nyelven : a férj nem tudta az asszonyt megfelelően megbaszni, ezért másokkal baszott.
Azt, hogy Álmoska hogyan gondolta azt nem tudom, de itt van a fedélszék meghatározása: "A fedélszék a tető szerkezetét alkotó, tartó és merevítő gerendák, rudak és egyéb elemek összessége. Ez a tetőszerkezet fogja fel és tartja meg a tetőfedő anyagot (például cserepet vagy zsindelyt), formát adva a tetőnek. Különböző típusai léteznek (pl. egyállószékes, dűltszékes), amelyek az épület szélességétől és a teherhordó szerkezet kialakításától függően változnak. "
Sajnos nehéz egy író gondolatába belelátni. Én aki szintén szoktam írással próbálkozni ( elég béna vagyok) úgy értelmezem, hogy az író lehet ebben egy kritika is a házassági viszonyra vagy a férfi hozzáállására: A feleség csak „struktúra” volt az életében, a külső forma, ami fenntartotta a látszatot, hogy minden rendben, de érzelem, intimitás nem volt benne. A magyar egy csodás nyelv amiben nehéz úgy egyértelműen írni, hogy más ne gondoljon mást bele. Ez egy vélemény csak ami lehet nem a valós.
A "fedélszékes" hasonlaton hosszasan töprengtem. Egyszerűen nem tudtam kitalálni, mivel lehetne helyettesíteni. Szerintem nagyon találó, ha belegondoltok. A fedélszék a háznak egy igen fontos része, de kívülről alig látszik. Akár egy szerető. A külső nézelődő csak a tető héjazatát látja, azaz a tábornok oldalán villogó feleséget.
Most már tudom Erikától, hogy a tetőszerkezet a fedőelemek nélkül (na azt ő sem tudja, hogy ez hogyan lehet nő egy férfi számára, de sebaj.
Abban biztos vagyok, hogy ez oka nem lehetett a feleség kurválkodásának, az ettől sokkal egyszerűbb ( nem tudja kielégíteni, kicsi a családi ezüst nyele, korai magömlés stb.)
Az viszont, ha a feleség nincs rendszeresen kellően kielégítve, akkor nem őt kell hibáztatni, ha máshol keresi a boldogságát.
A szép magyar nyelven : a férj nem tudta az asszonyt megfelelően megbaszni, ezért másokkal baszott.
Lehet, hogy nem értem tökéletesen a magyar nyelvet, de ez mit jelent ?