Swinger-klubban

A témához tartozó történet:
Yoli
30 926 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

p
pussz
ma 19:28
Jó,jó, nagyon jó!
1
Nelly
2025. november 7. 09:41
Nekem tetszik! Szivesen olvasnám a folytatást.
1
t
tibee72
2025. november 6. 14:55
Ez egy jó hármas történet. Mondjuk nekem jobban tetszett volna ha másképpen van leírva. Így olyan egyszemélyes elbeszélés.
2
Ulysses
2025. november 3. 18:23
Engem, mint olvasót, ott vesztett el, hogy a fekete miniruhás nőnek meséli a sztorit.
Tehát nem az átlag olvasónak. Mivel nem olvastam végig, így nem értékeltem vagy csillagoztam. A többi hozzászólás alapján kár érte. Ha lesz női nézőpont, talán visszatérek rá.
1
T
Timóteus
2025. november 3. 06:49
Nagyon jól megírt szép szwingerben megélt szeretkezés.
1
didide
2025. november 2. 19:56
Nagyon érzéki volt. S ha tényleg megtörtént akkor le a kalappal.
1
sportyman (alttpg)
2025. november 2. 16:05
Teljes mértékben egyet értek Riniikerrel, Jó történet. Feltöltés előtt át kellett volna olvasni, hogy a benne levő pár hiba kijavításra kerüljön. Kedves Yoli! Írj még sok szépet gyönyörködtetésünkre!
1
R
Riniiker
2025. november 2. 04:23
A debütáló szerző ellenállhatatlanul játszik az olvasó érzéki és érzelmi húrjain. Remekül tárja fel a szereplők lelki viharait és belső tépelődéseit.
Kész pszichodráma, ugyanakkor színtiszta szexnovella!
A swinger-bárok tulajdonosainak ezt kellene elküldeniük minden lelki és testi tépelődéssel küzdő leendő vendégnek, hogy a kedvük mellé igazolást is nyerjenek, hogy miért van szükség a  klubok nyújtotta élvezetekre. Vágyaink mellett lelkünket is megerősíti, hogy ebbe bele kell vágni, férfiaknak és nőknek egyaránt!
Az „elsőkönyves” Yoli nem úszhatja meg, hogy az egészet megírja a másik (?) oldalról, a szavak nélkül is főszereplő hölgy nézőpontjából is! Egy kicsit talán jobban  kidomborítva az orgazmusok felemelő és rábeszélő hatását. Hosszabban is szeretnénk.
5
veteran
2025. november 2. 04:07
Jól sikerült a parti.
2
T
Törté-Net
2025. november 2. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1