A+ A-

Júlia 1-2. rész

1. fejezet - Kalandom kezdete Julcsival!
- Gyönyörű vagy! -törtem meg a csendet, kissé habozva, mert féltem a reakciótól.
- Ne mond ezt - szemei csillogtak miközben rám nézett. A lenyugvó nap még pont odasütött az ajtó elé, ahol álltunk. Este nyolc óra körül lehetett, és már túl voltunk pár üveg sörön. Hosszú, fárasztó hetem volt, így megszerveztem haverokkal, hogy a péntek estét mindenki tegye szabaddá egy biliárd parti erejéig. Nem volt könnyű összehozni, hogy mindenki ráérjen, de végül sikerült, ami jó érzéssel töltött el. Legfőképp azért, mert azt akartam, hogy ő is ott legyen.
Pár hónapja ismertem meg, bár ez erős túlzás, mert csak egy röpke pillanat volt az egész. Julcsi a húgom legjobb barátnője. Őszintén megvallva nem tudom hol rejtegette azelőtt, mert még korábban sosem láttam. Ám már az első találkozásunkkor elbűvölt. Olyan mosolya van, mint senki másnak. Csodaszép. Azóta pedig szinte csak egy - egy röpke pillanatra futottunk össze, és ez alkalmakkal mindig csak az járt a fejemben, hogy valahogy jobban meg kell ismernem. Aztán egy hete mellém állt a szerencse. Az egész hetes kánikula után a legjobb barátommal úgy döntöttünk lemegyünk a Balatonra, és az egész vasárnapot ott töltjük. A húgom pedig pont jelen volt, mikor ezt elhatároztuk, és, hogy ő se unatkozzon magával hozta a barátnőjét is.
Az egész nap szinte egy pillanat alatt elszállt... én viszont meggyőződhettem róla, hogy Julcsi valóban egy igazi szépség. Soha azelőtt nem láttam ilyen gyönyörű lányt, mint ő. Mindene tökéletes. Szép mellek, gyönyörű kerek popsi, a bőre pedig hibátlan. A legfontosabb viszont, hogy végre megismerhettem. Nem akartam egyből lerohanni, így csak puhatolóztam, igyekeztem minél jobban megismerni, és persze lenyűgözni. Sajnos nem lehettünk kettesben, így csak egy kis szeletet kaphattam a tortából, de ez épp elég volt ahhoz, hogy erre az estére elmerjem hívni. Nem tudtam, hogy igent mond - e, vagy inkább passzolja az ötletet, de végül eljött. Egy apró lila rövidnadrágot vett fel, mely rátapadt formás fenekére, és hozzá egy fehér topot, mely kiemelte apró, de kerek melleit. Egész este le sem tudtam venni róla a szemem, talán ezért nem ment a biliárd sem. Nem bírtam koncentrálni, csak őt tudtam figyelni és igyekeztem végig a közelében maradni, majd az alkalmat kihasználva kijönni vele a klub elé elszívni egy cigit. Én nem dohányzom, de nem is ez a lényeg... Az esti lágy szellő finoman cirógatta coffba fogott szőkésbarna haját, miközben a cigarettáért nyúlt, és rágyújtott -biztosan csak az ital beszél belőled.
- Nem -vágtam rá határozottan, bár már eléggé érződött az alkohol hatása - őszintén mondom. Gyönyörű vagy.
- Miért? - kíváncsi tekintettel nézett fel rám, miközben elmosolyodott. Gyönyörű volt a mosolya. Az a fajta mosoly melybe azonnal bele lehet szeretni. -Miért mondod ezt?
- Mert még sosem találkoztam hozzád fogható lánnyal. -közelebb léptem hozzá - Minden porcikám beleremeg a szépséged látványába. Rengeteg nőt ismerek, szépeket, nagyon szépeket, ám te gyönyörű vagy. Már az első pillanatban elbűvöltél, és ez azóta sem változott.
- Zavarba hozol -tetszett neki, amit hallott, de nem tudta miként reagáljon rá. Jól ismert ahhoz, hogy tudja, kockázatos játék lenne, ha engedne a csábításnak, ám az elmúlt időszakban átélt sorozatos csalódásai miatt vágyott arra, hogy valaki végre őszinte legyen vele, és ne akarja kihasználni. A barátja többszöri félrelépés után, most ismét egy másik lányt rajong körül. Sosem tudott nemet mondani egy szép nőnek, amiből Julcsinak már nagyon elege lett, és megfogadta, hogy többször nem fog megbocsátani neki. Nem fog ismét esélyt adni Balázsnak, mert nem akar ismét csalódni... Viszont azt is tudta, hogy nem vagyok független, így ha enged a kísértésnek, és belemegy a kalandba, akkor nem biztos, hogy győztessen fog kikerülni, és lehet, hogy ismét csalódni fog, amit nem tudna elviselni. Mégis megfogták a szavaim. Már a strandon felfigyelt rám, és a ma estét is miattam vállalta be... - Nem akarok bonyodalmakat.
- Milyen bonyodalmakat? -jól tudtam mire céloz.
- Tudod te -beleszívott egy utolsót a cigarettájába, majd elnyomta a csikket - a barátnőd.
- Miatta nem kell aggódnod -megérintettem a kezét - a kapcsolatunk már régóta haldoklik. Te már nem tudsz semmilyen bonyodalmat okozni.
- Én... - a szája elé emeltem az ujjam, nem akartam, hogy belekezdjen egy újabb kifogásba.
- Ne mondj semmit -mélyen a szemébe néztem, mely tűzessen ragyogott. Láttam benne a vágyat, és a kétségbeesést. Tudtam, hogy most jött el a megfelelő pillanat... megcsókoltam. Lágyan, finoman csókoltam meg. A testem remegett. Féltem, hogy ellök, meghátrál, és ott hagy. Minden oka megvolt hozzá. Nem akart bonyodalmat. Nem akart újabb gondot az életébe... de végül egy röpke hezitálás után visszacsókolt. Nyelve gyengéd táncba kezdett az enyémmel. Kezdeti szelíd csókja vad, szenvedélyes csókba ment át.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L
2016. 08. 16. kedd 09:30
Szép történet. Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2016. 08. 10. szerda 06:46
Nagyon 10P!! Válaszolok rá!
#7 listike
2013. 05. 18. szombat 07:45
Szép történet. Jó lenne, ha folytatnád. 10pont. Válaszolok rá!
#6 tenzin
2012. 11. 23. péntek 23:47
ko Válaszolok rá!
#5 v-ir-a
2012. 11. 22. csütörtök 19:24
néha már túlzásokba esik az író... Válaszolok rá!
#4 gibbon2
2012. 11. 22. csütörtök 09:20
Jó! Válaszolok rá!
#3 franceska
2012. 11. 21. szerda 12:48
Női, elcsépelt írás.Sok a szóismétlés. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 11. 21. szerda 07:26
Jó kis történet,jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 11. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!