Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Bizony ez a sorozat volt, amivel elkezdtük a közös munkát. Nem is hiszem el, hogy ennek az első része 2024. április 12.-én jelent meg, ami azt jelenti 16 hónapja megy a sorozat. Szerencsére még mindig tudunk olyan részeket írni, ami a nagy többségnek tetszik. Sajnos már nem sok van hátra, hiszen ha jól olvastátok Éva doktornő terhes, és ha megszületik a baba, egy darabig szüneteltetnie kell a praxisát, és a hat hónapos londoni kimaradás után ez a sorozat nem bír el még egy szünetet. Tehát legjobb esetben is a most következő kontrollal együtt maximum 5 rész következhet. És ahogy nektek, nekünk is el kell köszönni Éva doktornőtől. Judittól a kedves asszisztenstől, és az újra fiatalokká váló szülőktől. De ne feledkezzünk meg az apáról, Viktorról sem. És az az érdekes, amikor egy-egy rész készen van, szinte egyikünk sem tudja pontosan melyik részét melyikünk írta. De ez a jó, mert így lett egységes a történet.
Köszönöm a jó szavakat a történettel kapcsolatban, nekem nem tisztem megítélni a saját írásomat, ill. a közös írásunkat Lolamackoval. Külön elnézést kérek minden olvasótól, a történet tördelése miatt, amit beküldtem az nem így nézett ki, nagyjából a felétől hasonlít arra. A másolásvédelmi program kuszálhatja össze. Ezt már más történeteinknél is észrevettem. Reméljük, hogy még sok kellemes olvasnivalót tudunk majd megosztani veletek.
Nagyon szuper folytatás! Érzéki, ugyanakkor érzéssel teli történet, változatos szex esetekkel. Nagyon élvezetes, jó volt olvasni. Gratulálok az alkotótársaknak. Egyetértek Nellyvel, igaza van. Ez a történet szerintem 3 x 10 pontos! A lehúzóknak javaslom, inkább ne pontozzanak.
A megszokott és elvárt,színvonalas írás Évától. Különösen izgató volt számomra a szülők négyes gabalyodása és az ököl szex! Mintha tudná az irónő, hogy ezen èlvezetek a kedvenceim. Sajnos megint lehuzták a szerencsétlen ostobák által adott nevetségesen alacsony pontok! Kiváncsi lennék, nekik mi az ami elnyeri tetszésüket,ha nem is 10,de legalább 8 pontra.
És az az érdekes, amikor egy-egy rész készen van, szinte egyikünk sem tudja pontosan melyik részét melyikünk írta. De ez a jó, mert így lett egységes a történet.
Külön elnézést kérek minden olvasótól, a történet tördelése miatt, amit beküldtem az nem így nézett ki, nagyjából a felétől hasonlít arra. A másolásvédelmi program kuszálhatja össze. Ezt már más történeteinknél is észrevettem.
Reméljük, hogy még sok kellemes olvasnivalót tudunk majd megosztani veletek.
Különösen izgató volt számomra a szülők négyes gabalyodása és az ököl szex! Mintha tudná az irónő, hogy ezen èlvezetek a kedvenceim.
Sajnos megint lehuzták a szerencsétlen ostobák által adott nevetségesen alacsony pontok! Kiváncsi lennék, nekik mi az ami elnyeri tetszésüket,ha nem is 10,de legalább 8 pontra.