A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 19. ré

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
32 538 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Éva596
2025. augusztus 10. 12:32
Bizony ez a sorozat volt, amivel elkezdtük a közös munkát. Nem is hiszem el, hogy ennek az első része 2024. április 12.-én jelent meg, ami azt jelenti 16 hónapja megy a sorozat.  Szerencsére még mindig tudunk olyan részeket írni, ami a nagy többségnek tetszik. Sajnos már nem sok van hátra, hiszen ha jól olvastátok Éva doktornő terhes, és ha megszületik a baba, egy darabig szüneteltetnie kell a praxisát, és a hat hónapos londoni kimaradás után ez a sorozat nem bír el még egy szünetet. Tehát legjobb esetben is a most következő kontrollal együtt maximum 5 rész következhet. És ahogy nektek, nekünk is el kell köszönni Éva doktornőtől. Judittól a kedves asszisztenstől, és az újra fiatalokká váló szülőktől. De ne feledkezzünk meg az apáról, Viktorról sem.
És az az érdekes, amikor egy-egy rész készen van, szinte egyikünk sem tudja pontosan melyik részét melyikünk írta. De ez a jó, mert így lett egységes a történet.
1
Ez egy válasz Fuller 2025. augusztus 9. 13:41-kor írt üzenetére.
Fuller
2025. augusztus 9. 13:41
Kedves Éva! Nekem nagyon tetszett, igazi jó csapatmunka Lolamackoval, változatos, igazi jó olvasnivaló történet. Köszönöm szépen.
3
veteran
2025. augusztus 9. 05:31
SZUPER CSAPAT.
3
sztbali
2025. augusztus 7. 03:17
Még mindig kimagasló ez a sorozat. Neha azt kívánom sose legyen vége.
3
Éva596
2025. augusztus 6. 16:10
Köszönöm a jó szavakat a történettel kapcsolatban, nekem nem tisztem megítélni a saját írásomat, ill. a közös írásunkat Lolamackoval.
Külön elnézést kérek minden olvasótól, a történet tördelése miatt, amit beküldtem az nem így nézett ki, nagyjából a felétől hasonlít arra. A másolásvédelmi program kuszálhatja össze. Ezt már más történeteinknél is észrevettem.
Reméljük, hogy még sok kellemes olvasnivalót tudunk majd megosztani veletek.
3
sportyman (alttpg)
2025. augusztus 6. 15:21
Nagyon szuper folytatás! Érzéki, ugyanakkor érzéssel teli történet, változatos szex esetekkel. Nagyon élvezetes, jó volt olvasni. Gratulálok az alkotótársaknak. Egyetértek Nellyvel, igaza van. Ez a történet szerintem 3 x 10 pontos! A lehúzóknak javaslom, inkább ne pontozzanak.
3
Nelly
2025. augusztus 6. 09:42
A megszokott és elvárt,színvonalas írás Évától.
Különösen izgató volt számomra a szülők négyes gabalyodása és az ököl szex! Mintha tudná az irónő, hogy ezen èlvezetek a kedvenceim.
Sajnos megint lehuzták a szerencsétlen ostobák által adott nevetségesen alacsony pontok! Kiváncsi lennék, nekik mi az ami elnyeri tetszésüket,ha nem is 10,de legalább 8 pontra.
3
Tiltakozó77
2025. augusztus 6. 00:50
Végre újból együtt a egészségügy kimagasló csapata. Örülök, hogy folytatjátok ismét együtt.10.p
3
T
Törté-Net
2025. augusztus 6. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1