Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Majd ha annyi sztori lesz a hátam mögött mint neked biztos jobban megy nekem is. Kíváncsi lettem volna első pár történet neked,hogy ment. Bár ha magyar tanár vagy esetleg akkor ez nem is kérdés. Veled ellentétben sokan olvasni jönnek fel nem csak kötözködni. De ha gondolod majd az olvasom amiket te küldtél be és jelzem én is a hibákat. Ettől függetlenül azt hittem ez írói csoport nem pedig hiba kereső. Legyen szép napod.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Örülök hogy itt mindenki ilyen profi legalább van kiktől tanuljak. Tőletek függetlenül köszönöm, hogy ennyien olvastátok. Természetesen ennek már van folytatása bár a vége még messzebb lesz. Nem sokára érkezik a part2.
Csapni sem való helyesírás. Igekötők, -ba, -be,- ban, -ben használatát is még gyakorolni kell. Az sem mentség, hogy kezdő író vagy ezeknek általános iskola óta kéne természetesnek lennie. Ezek után a történet már érdektelen.
Vagy nálad csak ez megy?