A+ A-

Záróra

Írta: MC
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május
20 éves, barna hajú lány vagyok. Olyan a testem, amire igazán büszke lehetek, ráadásul szeretem a szexet, szeretek irányítani. Még sosem hagytam ki egy jó kis dugás vagy egy kis szopás lehetőségét. Ezen az éjszakán minden megtörtént velem, amiről egy lány csak álmodhat.
Enyém volt az esti műszak a helyi konditeremben. Már zárni készültem, amikor észrevettem öt srácot, akik még mindig edzettek. Az ablaknál álltam, onnan néztem, ahogy az egyik a súlyokat emelgette. Jól végigmérhettem a nadrágját, ott feszült alatta egy gyönyörű farok. Lehetett úgy tizenöt centi, és azon tűnődtem, milyen érzés lehet magamba fogadni. Az eddigi szeretőimnek elég kicsi volt a szerszáma.
Végimértem a többi srácot is. Mindannyian jó nagy mérettel rendelkeztek. Már attól is kezdtem benedvesedni, hogy csak néztem őket; muszáj volt tennem valamit. Néztem őket vagy tizenöt percig, és finoman simogattam a csiklómat a ruhán át. Hirtelen az egyik srác észrevette, hogy őket nézem; elmosolyodott, és odajött hozzám.
- Gyere, ne ácsorogj itt - mondta. Én meg sem tudtam szólalni. Kézenfogott, és maga után húzott. - Hogy hívnak? - kérdezte.
- Jane - feleltem.
- Nos, Jane, a nevem Martin. Ők pedig Paul, Steve, Dave és Mike - mutatott végig a fiúkon, akik mind elhallgattak, és vidáman felém intettek. - Ez a kislány minket kukkolt, úgyhogy idehívtam hozzánk - mosolygott Martin. - Szerintem örömmel csatlakozna a mi kis esti mulatságunkhoz.
Kissé értetlenül néztem a srácra, de aztán leesett. Meg akarnak dugni. Király!
Leültem Paul elé a súlyzópadra, és előrehajoltam. Megragadtam a farkát, ami máris növekedni kezdett. Alig vártam, hogy magamban érezhessem. Steve és Mike a két oldalamra álltak, és lehúzták rólam a pólómat. A melleim kezdtek megkeményedni. Martin mögémült, és az ágyékomra tette a kezét. Biztos érezte a nadrágon át a forróságot és a nedvességet.
- Csináltad már egyszerre öt sráccal? - kérdezte Paul.
- Még nem - feleltem, és tovább simogattam szép hosszú farkát a nadrágjában.
Ekkor már Steve és Mike egyaránt a kezében szorongatta lenyűgöző méretű, hatalmas makkú farkát. Elengedtem Paul-t, és megfogtam a srácok szerszámát. Szélesen elmosolyodtam, és a számba vettem Steve-ét. Éreztem a farka végén a finom, tiszta izzadságcsöppeket. Mike rudacskája is kéznél volt, úgyhogy gyorsan válthattam. Ez a két fasz volt a legfinomabb dolog, amit valaha ízlelhettem, és ráadásul volt még a teremben három másik. Még nem láttam Dave-ét, de tudtam, hogy ott áll Martin mögött. Martin pedig már egyenesen a hátsómon húzta végig nagyméretű szerszámát. Egyszerre szívtam be Steve-et és Mike-ot, és azt is észrevettem, hogy mostmár Paul is levetkőzött, és ott ült velem szemben, kezében húszcentis farkával. Tudtam, hogy ha előrehajolnék és a számbavenném, Martin rögtön belémnyomulna. Nem is gondolkodtam rajta, hogy vajon elég nedves vagyok-e már, egyszerűen muszáj volt ezeket a gyönyörű farkakat magamban éreznem.
Végül elengedtem Mike farkát és előredőltem, hogy Paul hatalmas dákóját szophassam. Jó mélyen a szájamba engedtem, és erre a fenekem a levegőbe emelkedett. Reméltem, hogy nemsoká belémcsúszik egy pénisz, és nem is kellett sokáig várnom. Egy jó kemény fasz nyomult a puncimba. Hátranyúltam, és segítettem, hogy belémcsússzon. Éreztem, hogy ez egy szép nagy példány, és teljesen szétfeszíti a cunimat. Tovább szorongattam a tövét, ő meg határozott mozdulatokkal pumpálni kezdett.
Kezdtem szédülni. Egy hatalmas fasz mozgott a puncimban, egy másik a szájamban, három másik pedig még rám várt. Éreztem, hogy Martin keményebben kefél, pedig pár centi még mindig kint volt neki. Fogalmam sem volt, hogy fogja az egészet belémgyömöszölni, de nagyon kívántam.
Paul alámcsúszott, kemény farka szinte felemelt. Martin egy hangos cuppanással kicsúszott belőlem. Előrecsúsztam és Paul fölé helyezkedtem. A farka felágaskodott, mintha ő is belém akarna csusszanni. Megfogtam, és lassan beléültem. Leírhatatlanul csodálatos érzés volt, teljesen felnyársalt. Fel-le csúszkáltam a farkán, éreztem, hogy nedveim egyre jobban csúszóssá varázsolják. Aztán éreztem, hogy itt a kemény menet ideje. Teljesen leereszkedtem, a makk a puncim végéig hatolt. Előrecsúsztattam a csípőmet, úgy táncoltattam magamban a kígyóját. Elég fura érzés volt, azt vártam, hogy ki fog dudorodni a hasamon is, mert tényleg mélyen bennem volt.
Hirtelen azt éreztem, hogy Martin előredönt. Mivel Paul még mindig bennem volt, ez csak egy dolgot jelenthetett. Az anált. Igen, szeretem, az anális szexet, de tízcentis fasznál nagyobb még nem volt a fenekemben.
Martin finoman a gömbjeim közé nyomta a farkát. Mivel közben Paul-lal basztunk, mozognom kellett, úgyhogy Martin dákója is jezdett belémcsúszni. Aztán Martin egyetlen mozdulattal felnyársalt. Éreztem, hogy már jól bekente előtte valamivel a szerszámát, mert nagyon könnyedén hatolt belém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:24
Elég jó.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:40
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2007. 06. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?