A+ A-

Milf történetek - Bevezető és 1. rész

Bevezető
- Tudod te, milyen érzés az, amikor hosszú-hosszú hónapokat követően először nyaltak bele a puncimba? Amikor éreztem, hogy a pasi meleg nyelve kettéválasztja a szinte már "beszáradt" kelyhemet? - kérdezte tőlem Terike.
Nem, nem tudhatod, hiszen te is pasi vagy. És nem tudhatod, milyen is elhanyagolt nőnek lenni. Nem tudhatod, milyen az, amikor úgy múlik el az életed, hogy a szex csak az "ünnepnapok" gyakoriságával van jelen az életedben...
A történet folytatása hamarosan jön.
Ez a bejegyzés tulajdonképp csak a "Milf történetek" létrejöttének körülményeit hivatott bemutatni, hogy később ne kelljen minduntalan elmondani a hogyanokat, elég legyen visszalinkelni erre az írásra.
Sokszor elgondolkodtam, hogy mit érezhetnek azok a nők, akik beléptek a 45+ korba.
Akiknek már nem csak érett a barack, hanem lassan-lassan, itt-ott túlérett egy kicsit.
Meglátszik a bőrükön, a fenekükön, a melleiken az idő múlása, de azért még nem vészesen.
Még épp csak lehet érezni, hogy nem hamvas barack, hanem egy ici-picit túlérett, de azért még bőven élvezhető. Persze az évek múlásával azért egyre kevésbé.
Hogy ilyenkor már a legtöbbjük házassága is megszokott, teli rutinnal, ami a házasságra nézve talán még jó is, hiszen ismerik már egymást a felek, de a szexet megöli. Ha egyáltalán van benne részük.
Mert sok házasságban inkább fogják migrénre és minden egyébre, hogy ne kelljen szexelni. És nem csak a nők. Sokszor a pasik is.
Ezért úgy gondoltam, megér egy-egy próbát azoknál a nőknél, akik még jól tartják magukat, hogy bevállalnak-e egy menetet, náluk 5-10 évvel fiatalabb pasival. Nyilván lehet olyan, aki hallani sem akar róla, mert hűséges vagy mert tényleg végleg besavanyodott. De biztos lesz olyan is, aki úgy van vele: "egyszer élünk", vagy "rövid az élet hosszú a sír, ...sszon mindenki amennyit bír":).
Ezért belementem az ilyen nőkkel munkahelyen, szomszédságban, lakókörnyezetben olyan beszélgetésekbe, amik nem elsőre azzal indítottak, hogy "hozzád vagy hozzám", hanem egy kicsit a fentieket taglaló beszélgetésekbe.
Az első néhány esetben olyan jól sikerültek, hogy nem csak azt mondták el, mennyire hiányzik nekik jelenleg a szex az életükből, hanem azt is feltárták, milyen volt egy-egy régebbi kalandjuk még a múltban más pasikkal a férjük mellett, vagy épp mennyire szenvedtek éveken át a krónikus szexhiánytól, míg be nem töltötte valaki az űrt, de olyanra is akadt példa, aki saját rokonával szexelt éppen a múltban.
Ezek a beszélgetések a legkülönfélébb helyeken kezdődtek, de hogy nyugodt lehessen a visszaemlékezés, mindig a bekamerázott albérletben végződtek.
Ők persze nem tudták a technikai részleteit, nekem viszont sokat segített, mert nem kellett annyira részletesen jegyzetelnem a mondandójukat, hanem inkább rájuk tudtam figyelni.
Mert abban mindegyikükkel előre megegyeztünk, hogy a neveket és helyszíneket megváltoztatva, de az elmondottakat megjelentetjük ilyen bejegyzések formájában.
Az már csak hab a tortán, hogy az esetek döntő többségében a felidézett élmények hatására annyira felizgultak, hogy végül az én eredeti tervem is bejött: egy-egy jó dugás mindannyiukkal -kamerákkal rögzítve.
Volt, akivel elég rendszeresek is lettek a találkák, attól függően, hogy mennyire volt kiéhezve vagy mennyire volt "fehérmájú" az illető milf.
Így én is megkaptam, amit akartam. Ebben az időszakban nem érdekelt, hogy a feleségem mennyit szexel velem, vagy mennyit nem, mert megkaptam ezektől a drága nőktől bőven az ellátást minden formában.
Közben persze voltak fiatalok is szép számmal, majd azokat a történeteket is leírom.
A legjobb ezekben a milfes sztorikban, legalábbis nekem, hogy nem kell nekem kreálnom olyan történeteket, mintha én lennék egy nő helyében, hiszen ők maguk mondták el, mit és hogyan éltek meg szex közben az adott pasival.
Olyan is volt, hogy úgy adták meg az elérhetőségem a barátnőiknek, akik szintén meséltek és szintén dugtunk is utána. Rengeteg ilyen nő van.
Persze ilyen felhozatal mellett már lehetett bővel válogatni is, tehát tényleg csak a "javával" foglalkozni, akikre én is rá tudtam gerjedni.
Vagy az arcuk volt nagyon szép, vagy az alakjuk, esetleg egy-egy rész(let)ük (mell, fenék, csípő, láb) vagy ha átlagosak voltak is testileg, akkor a személyiségük volt elragadó.
Hát ilyen történetek lesznek a "Milf történetek".
A címekben azért mindig utalás lesz a történet lényegére, hogy ne legyen teljesen zsákbamacska.
Térjünk hát vissza Terikéhez.
Szóval:
-Tudod te, milyen érzés az, amikor hosszú-hosszú hónapokat követően először nyaltak bele a puncimba?
1. rész - Tudod te milyen az, amikor...?
Terike az egyik intézetünkben alkalmazottként dolgozik.
A kora 50+. Az a fajta nő, akin még így is látszik, hogy fénykorában milyen jó nő lehetett. Szép arca, sugárzó szemei, és igazi értelmet sugárzó tekintete van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.89 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Rinaldo 2014. 07. 31. csütörtök 07:21
Szuper.
#17 tiborg 2014. 07. 10. csütörtök 05:13
Ujra olvasva,ujra izgi.....meg a helyesiras is OK.
#16 feherfabia 2014. 04. 26. szombat 05:50
Jó!
#15 Mikey 2013. 12. 24. kedd 15:29
Nem volt ez rossz kezdésnek, de a "beszáradt" kehelyt megszámoltam: 3x írtad le, ez már túl sok ismétlés.

A helyesírás sem rossz, de egy dolog zavart:
"Felhajtott a szoknyámat" -> helyesen: "Felhajtotta szoknyámat" v. "Felhajtotta a szoknyámat"
Kétszer volt szoknyafelhajtás mind2 helyen rosszul leírva.
#14 Sierra 2013. 12. 17. kedd 22:09
Paja, azt hiszem igazad lehet abban, hogy az 50+ nem orál fixált, bár én a 30+ommal ezt sose fogom megérteni, hogy hogy lehet azt nem szeretni. Tehát...simán lehet hogy aki egyszer kapott belőle olyan igazán jót, az soha többet nem szokik le róla.
Nem lett rossz ez a sztori, bár egy kicsit tényleg fantázia szagú.
#13 Paja 2013. 12. 2. hétfő 10:54
Csak egy baj van ezzel, hogy a beígért "valóság" helyett ez is fantázia, mert tapasztalatból tudom, hogy:
1. Egy évek óta pókhálós pina, bármilyen nedves is, eléggé beszűkült. Egyből nem lehet csak úgy betolni. Az fájna.
2. Egy ma 50+ nő nem igazán van az orális szexre kihegyezve, hogy befogadja és azonnal tövig kapja. Nem mondom, hogy nem lehet rávenni, de nem egyszerű. Abban a korban, amikor ők szex-szocializálódtak, ez még nem volt akkora divat.
#12 Pavlov 2013. 11. 28. csütörtök 22:11
Szerintem gyengén volt megfogalmazva. Nem tetszett.
#11 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:22
Tök jó, folytasd.
#10 veteran 2013. 11. 28. csütörtök 16:17
Klasz.10pont
#9 utazo 2013. 11. 28. csütörtök 11:47
folytatast kernek smile !!!
#8 Andreas6 2013. 11. 28. csütörtök 08:07
Tetszett!
#7 listike 2013. 11. 28. csütörtök 06:58
Nagyon várom a folytatást. 10pont.
#6 hairy_pussy 2013. 11. 28. csütörtök 06:50
Nagyon jó 10p
Kedvencek között van.
#5 Rinaldo 2013. 11. 28. csütörtök 06:44
Jó lesz.
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:09
Egész jó.
#3 feherfabia 2013. 11. 28. csütörtök 05:43
Remélem lesz folytatás!Szerintem jó!!
#2 tiborg 2013. 11. 28. csütörtök 05:41
Etvagy gerjeszto eloetel....
#1 Törté-Net 2013. 11. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?