Megcsalt a szexbabám

A témához tartozó történet:
Titti
11 631 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kaliban
2024. május 28. 18:22
#12
Titti!  Dávid értékelése vitte a pálmát, jobban tetszett mint maga történet! Grat!
3
I
Indiana Jones
2024. május 28. 16:44
#11
A cég elérhetőségét kérném, ha lehet, mert rendelni szeretnék.
3
Lolamacko
2024. május 28. 15:32
#10
🤣 Imádlak!Így kerek a történet!! Azért ezt a sztorit Niki szájából hallani is érdekes lenne.🤣
3
Titti
2024. május 28. 15:17
#9
Utóirat::
Elnézést, hogy a jelentésből kifelejtettem az elején említett életmentő szerepet, ami részben abban nyilvánult meg, hogy a sok szexuális teszt következtében keletkezett légszomjamon Niki mindig szájból-szájba lélegeztetéssel segített és külön parancsra a lankadt szerszámomba is életet lehelt. E külön parancs későbbiek során már nem volt szükséges, ami miatt arra gondolok, hogy mégis beprogramozták Nikibe a tanulási képességet.
Maradok tisztelettel:
David
2
Titti
2024. május 28. 15:10
#8
Röviddel ebéd után volt pár percnyi időm és ha Niki véleményét nem írhatom, mert egy robottól nem kérnek értékelést, ám a programozótól igen, így  csak Davidre hagyatkozhattam.
David értékelése talán ilyen lehetne:

Tisztelt Főnökség!
Azt a feladatot kaptam, hogy szakemberként értékeljem a Niki nevű robot teljesítményét. Bevallom nem egészen értettem, mert szigorúan meghagyták nekem, hogy szét nem szerelhetem és a programjába se nyúlhatok bele. Az értékelés mibenléte emiatt kissé homályos utasításként csapódott bennem le.

Elsőként annyit elmondjatok, hogy a robot engedelmesen tudja teljesíteni az egyszerűbb utasításokat. Niki engedelmesen követett hazáig és a szeme se rebben, amikor egy gyalogátkelőhelyen majdnem a piroson mentem át vele, csupán rezignáltan figyelmeztetett, hogy piros a lámpa. Így arra  következtetésre jutottam, hogy a vakvezető kutyát felválthatná, ha a külsejét csinosabbra terveznék, egy dekoratív barátnő látszatát kelthetnék vele. Mindenesetre életmentő szerepét nem csupán ebben látom, mert egyéb elsősegély feladatokra is használható lenne, ezekre később térek majd ki a jelentésemben.
 Hazaérve első dolgom volt az életszerűség vizsgálata. A robot a ruhát természetesnek tartja, a mozgásában nem akadályozza, de levetkőztetve is egész élethűnek tűnt. Külön kiemelném a tervezőik zsenialitását, miszerint a fanszőrzetét olyanra készítették, mintha előző nap borotválta volna le, de e kis borosta nem szépséghiba szerintem, kivéve, ha valaki a babapopsi tapintású puncit részesíti előnyben.
Nikinél a továbbiakban eltekintek a robot megfogalmazás használatától, mert tényleg nagyon élethű. Olyannyira, hogy még a vizelet és egyéb funkciókat is mesterien produkálja. Elmondhatom ugyanis, hogy a vizsgálatom közben lehugyozott és leszart, majd parancs nélkül is megtisztította önmagát. A programozásánál tehát az automatikus karbantartáshoz hozzávetetném az vevő szükségszerű és önkéntes tisztántartását is. Niki ugyan ezt utasításra megtette és elég kellemes élményben volt részem, mert úgy fürdetett, mint anya a hülye gyerekét. Ezt ugyan szavakkal nem juttatta kifejezésre, csupán a tettei és a gúnyos mosolya miatt jutottam erre a következtetésre. Mivel a gúny kimutatása a megfelelő helyen és időpontban különleges programozást igényel, emiatt arra gondoltam végigfuttatom őt más érzelmeket kiváltó teszteken a főzés és takarítási feladatokat követően.
A takarításban és a főzésben ugyanis alapszintű a programozása, de egy kezdő robottól nem várhat el többet az ember. Port remekül törölt, de a porszívó porzsákjának kiürítését egyértelmű programhibának kell tekintenem. Javaslom ezt korrigálni olyképpen, hogy ne a vevő jelenlétében és főleg ne a fejére ürítse.
A főzés során tapasztalható ízvilág is javításra szorul, mert egészen robotikus, vagyis ehető a feltálalt étel, azonban teljesen ízetlen.
A háztartási gépeket kitűnően tudja használni. Nem keveri össze a porszívót a habverővel és a mosógép rendeltetését is ismeri, bár a mosószer megválasztása során azt tapasztaltam, hogy egyedül a hypót tudja használni. Sajnos a színes ruhák mosása során is azt alkalmazta, emiatt igényt tartok prémiumként a ruhatáram pótlására.
Más érzelmi reakciókat is teszteltem bár nem tértek ki külön a szexuális szolgáltatások előre programozott voltára, de Niki az esti fürdetéskor annyira gyengéden érintett engem bizonyos ponton, hogy merevedésem lett attól, ezért gondoltam rá, hogy letesztelem ilyen téren is őt.
El kell mondanom, hogy ezen a téren finombeállításra szorul a programja, mert Niki ugyan hajlandó volt, sőt készségesnek látszott a gyengéd csókolózásra, mint előjátékra és a szopásra is, de az utána következő nedvesedési parancsra nem egyből reagált, csak jókora késéssel. A feleségem általában a szopás alatt már benedvesedik és a legtöbb barátnőm is ekként viselkedett eddig, de Niki programja eszerint e téren hibás, mert neki kellett még minimum öt perc stimulálás ehhez. A vaginális behatolás a szokásos érzelmi és testi reakciókat váltotta ki belőle, ezért azokra 8 pontot adnék egy tízes skálán, ha értékelni kellene. A mell izgatása és a csókok hatása misszionárius pózban szintén a szokványos dolgokat váltotta ki belőle.
Az nagyon dicséretes és ötletes volt a programozók részéről, hogy ekkor már minden utasítás nélkül vitt a fürdőszobába és tisztított meg minket. Talán beleprogramozták a tanulás képességet is, bár ilyen rövid idő alatt ebben még nem lehetek biztos. Abban viszont igen, hogy a fürdőszobában a zuhany alatt stabilan állt, nem tudtam a legnagyobb erőfeszítéssel sem ledönteni a lábáról, miközben egy hátsó behatolás során teszteltem az állóképességét. Az életszerűségre ebben az esetben már elérte nálam a 9 pontot, mert miután ejakuláltam benne teljesen élethűen remegtek a lábai, méghozzá annyira, hogy muszáj volt egyiket megemelni és még egyszer tesztelni. Második alkalommal már némi kreativitásról is tanubizonyságot tett, mert megfordult és a nyakamba csimpaszkodva a ránk csobogó víz alatt fogadott magába. Nem mintha én ezt elleneztem volna, sőt! Kitalálta a gondolatomat is ezzel, bár talán ez csak a belé táplált véletlenprogramnak köszönhető. Az viszont nem volt véletlen, hogy a meleg víz alatt a forró testébe hatalmas adagot lőttem. Az is a programozók tudását dícséri, hogy a vaginaizmokat is tökéletesre fejlesztették, mert Niki nem csupán orgazmus látszatát keltve tudja azokat használni. Megjegyzem, hogy amikor orgazmust produkál azt is teljesen emberi módon teszi, sokkal élethűbben, mint a nejem és eddigi barátnőim. Ezen tehát nem kéne változtatni, de az anális behatolás előtti ellenkezésén igen. Elég sok parancsot kellett ahhoz kiadni, hogy olyan formában is tesztelhessem, de amikor végül sikeres lett a teszt elmondhatom, hogy a sikert nem csupán a behatolásnak tulajdonítom. Vagyis nem az volt a látható sikere egy anális közösülésnek vele, hanem, hogy azt is nagyon életszerűen tette. Még szerencse, hogy ekkor is a zuhany alatt álltunk, máskülönben újabb takarítási szolgálatait kellett volna tesztelnem, így viszont azt kihagyva egy következő szintre léphettem, ami nem csupán az én érdemem. Ugyanis minden előzetes megbeszélés és értesítés nélkül ebben a kései időpontban érkezett egy barátom, akinek gondjai támadtak egy általam írt program egyes moduljaival kapcsolatban, pedig az tökéletes volt. Miután mindent alaposan kitárgyaltunk Niki minden parancsot nélkülözve szolgálta fel kettőnknek a whiskyt. Nem zavarta a saját meztelensége, talán egy szemérmesebb program beiktatásával ezen javítani lehetne. A barátomnak nem mondtam el, hogy Niki nem ember így ő elsőre nagyon meglepődött, de tetszett neki a robotunk nőiessége és gondoltam mi baj lehet abból, ha bevonom őt a tesztbe.
Nos, a barátom értékelését is közvetíthetem, mert nagyon tetszett neki, hogy Niki nála már nem ellenkezett egy anális aktus során sem, pedig én ugyanabban az időben vaginálisan teszteltem.
Ezt a tesztet többször is megismételtük és Niki állóképessége és találékonysága rendkívülinek bizonyult ezek során. Sajnos mi sokkal hamarabb kifáradtunk mint Niki, bár ezt természetesnek vehetjük. Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy az életszerűség beprogramozása olyan jól sikerült, hogy Niki még alvást is színlelt. Ráadásul nagyon aranyosan szuszogva alszik, ezt meg arra alapozva állíthatom, hogy az értékelésem megírása előtt keltem ki az ágyból mellőle, ahol hozzám bújva helyezkedett el kettőnk között, kezével átfogva a mellkasom, a lábát átvetve a combomon. A barátom most is hátulról átölelve fekszik mellette és nem sejti, hogy Niki csak egy robot, így az értékelésem később folytatom, amennyiben más szempontokat is meghatároznak majd.

Tisztelettel: David.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 28. 10:48-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 28. 10:52
#7
Niki köszöni szépen 😀
Biztosan van Neked is ötleted, akár közzé is tehetnéd. Át is lehet írni, mert itt tulajdonképpen csak beszélgettünk. Részemről biztosan nem lenne sértődés, ha bárki tollából olvashatnék hasonló témában ettől jobbat.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 28. 10:48-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 28. 10:48
#6
Nekem nagyon tetszik! Niki véleményére azért még kíváncsi lettem volna, hogy mit mond a tesztről, ő mennyire élvezte. 10 pont megy.
1
Titti
2024. május 28. 10:37
#4
Kedves Andreas!
Ez az ötlet ikejás gumibabája után vetődött fel bennem és csak ötlet maradt. Akkor nem akartam mutogatni, mert sajnáltam szegényt és lehet megsértődik ennek láttán. Kidolgozni meg nem volt kedvem, bár ezzel kezdve lehetne akár regényt is írni ebből, ha valakinek lenne kedve hozzá. Lehet elég lett volna feltenni a google-s ötlettáramba, de arra gondolva, hogy itt többen láthatják és hátha valaki kedvet kap hozzá, hogy rendesen megírja... 😇😀
Köszönöm a biztatást 😀
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 28. 08:20-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. május 28. 08:20
#2
Kedves Titti! Ennél sokkal jobbat várok tőled.Ez nagyon gyenge volt.
1
T
Törté-Net
2024. május 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1