Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

j
jsanta84
2021. január 7. 19:30
#455
Tisztelt Törté-net!
Egy régi történetet keresnék, ami emlékeim szerint megtalálható volt az oldalon.
Szerző: Cormac
Cím: A napozás ártalmai
Meg lehetne valahol/valahogyan találni ezt a tartalmat?
Köszönöm!
1
T
Törté-Net
2020. november 22. 23:49
#454
Kedves sztbali!

Sajnos a kérdésedre a pontos választ nem tudjuk. Igyekeztünk régebben minden ilyen hozzászólásra rákérdezni, hogy segítsen, linkelje be nekünk, hogy hol találkozott már az oldalon a történettel, de vagy egyáltalán nem kaptunk választ, vagy kiderült, hogy csak hasonlóság volt köztük.
És természetesen a hozzászólás helyétől függetlenül jóváírjuk az első pontos bejelentőnek a találatért járó 30 napos VIP tagságot, hisz a Szerkesztőségnek a végső célja, hogy egyáltalán ne legyen duplikátum a Törté-Net-en (és a több, mint tízezer történetet nézve a 0,05% alatti aránnyal nem állunk rosszul) és szeretnénk ezt mindenki számára átláthatóan végezni. 🙂

Mi továbbra is köszönettel fogadjuk (a "várjuk" szó talán nem lenne a legpontosabb) a segítséget, bárkitől és bármilyen helyre is érkezik. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2020. november 21. 15:56-kor írt üzenetére.
sztbali
2020. november 21. 15:56
#453
Tisztelt Törté-Net!
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a frissen felkerült történetek nagy részében az első 5 hozzászólásból legalább az egyik duplázásra utal. A kérdés az, hogy ezt miért nem jelzik a másik fórumban? Elvileg; ha én jelzem a fórumban, akkor mástól "rabolom" el a 30 napos VIP tagsági jutalmat.
1
Waderlaci
2020. november 1. 11:52
#452
Kedves Törté_net!

Hogy a 7. résszel mi történhetett, arról fogalmam sincs. A technika ördöge szólhatott bele valahogy, mivel jelenleg 9462 karaktert jelez ki nálam. Az említett, átment 1000 karakteres rész vége, ha jól sejtem, szóról szóra megegyezik az első rész első pár sorával. Eredetileg hosszabb lett volna az első bekezdés, de végül lerövidítettem, és a hosszabb kezdőbekezdést az egész írás befelyezésének illesztettem be. Ezt részről részre toltam magam előtt, főleg, mert az elején magam sem tudtam, hogy pontosan hány részből fog is állni a teljes történet. Hogy a hiba melyik oldalon történt, azt nem tudom, de szerintem lényegtelen is. Tervezem áttdolgozni a 7. rész is. Jelenleg az 5. rész átdolgozásával foglalkozom. Valahol érthetőnek tartom, hogy az egyes részek önmagukban is élvezetőek kell legyenek, ne csak a történet egyben. Ennek szellemében végzem az átdolgozásukat, és jelenleg pornográfabb részletek betoldásával foglalkozom. Ha ennek végére érek, újra küldöm őket.

Üdvözlettel: Waderlaci
1
T
Törté-Net
2020. november 1. 11:27
#451
Kedves Waderlaci!

Semmi probléma nincs olyan részekkel, részletekkel, amikben nincs (vagy nem sok) erotikus részlet, ez esetben általában több rész kerül fel egyben (látható ilyenkor, hogy a címben is az szerepel, hogy "1-3. rész"), amelyben elfér a történetmesélés is, és mellé az erotikus vonal is. De igazából ehhez még részekre sem kell bontani, elég megnézni pl. naiv1966 történeteit a maga 170 vagy éppen 260 ezer karakteres hosszúságaival, amelyek igen komoly történetvezetéssel íródtak.
Arra is elég sok példa van az oldalon, hogy az erotika nem feltétlenül egyenlő a "gagyipornóval". Nyilván vannak kevésbé jól sikerült történetek is a Törté-Net-en, de jó pár ezer történet cáfolja azt, hogy ne lehetne minőségi erotikus történetet írni. (Magunk részéről jópárat szivesebben látnánk például irodalomórán, olyan minőségi szintet képviselnek. 🙂 )

A hosszúságra ugyanez vonatkozik, egy-egy egyszerre felkerülő részlet hosszúsága minimum 5000-5500 karakter kell, hogy legyen, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy ez alatt nem igazán lehetséges értelmezhető erotikus történetet kiadni. Nyilván az író saját belátása, hogy ezen az elváráson belül ő hogyan, hány részre szervezi a történetét. Ha ő tízezer karakterben ír egy 10 részre szedett (de egybe felkerülő) történetet, a Szerkesztőség nyilván nem szól bele, az irodalmi kvalitásokról (a minimumszint után) az Olvasók tudnak legjbban véleményt mondani. 🙂
Ugyanez a lehetőség természetesen ez esetben is járható, a nem-erotikus részeket együtt küldeni be a következő erotikus résszel, így a történetvezetés egysége is sértetlen marad és az Olvasók igényei is kielégítésre kerülnek.

És végül a konkrét, hetedik rész kérdése: Elképzelhető, hogy egy félkész történetverzió került részedről feltöltésre, de az biztos, hogy a hozzánk beérkezett fájlban 1012 karakternyi szöveg szerepel (címmel együtt), 11 sor, az utolsó mondat a "De remélem, sikerül majd az a küzdelem is."

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Waderlaci 2020. november 1. 07:14-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2020. november 1. 07:14
#450
Kedves Tötrté-Net!

Sértődés ne essék, de szerintem a leginkább az kellene, hogy a szerkesztők ne csak nézzenek, hanem lássanak is!

Egy hosszabb (összesítve több, mint 60.000 karakter) saját történet utolsó 3 részét dobták vissza, szerintem nevetséges indokokkal. Kettőt azzal, hogy nem tartalmaz elég erotikus részletet. Azt elismerem, hogy ezekben a részekben már sokkal többet foglalkoztam a történetvezetéssel, mint azzal, hogy egy újabb gagyi pornót írjak meg, és emiatt a főszereplők szexuális ténykedésére már csak utalások történnel, és inkább külső szemlélői, vagy passzív résztvevői mások iyen ténykedéseinek. Rendben, ez még mondjuk érthető és javítható, kefélhetnek a főszereplők is.
DE! Hogy a majdnem 10.000 karakteres utolsó részt azzal dobják vissza, hogy nem éri el a minimum 5.000 karaktert, nálam lecsapta a biztosítékot. Ezen csak rühügni tudtam, majd megírtam ezt az észrevételt.
Minden esetre szívesen megpróbálnám megérteni a szerkesztők gondolkodását (valamint néhány olvasóét), hogy miért tilos itt TÖRTÉNETeket közölni? Miért csak észmentes, orrba szájba dugás az, amit itt megengednek leadni? Vagy miért nem változtatják meg az oldal nevét "gagyipornó-net" címre? (Mondjuk a magam részéről eszembe se jutna egy ilyen című oldalon bármit is publikálni)

Remélem nincs nagy harag a dühös kirohanásomért!
1
T
Törté-Net
2020. október 25. 23:31
#449
Kedves közös ülés!

Ilyen funkciót egyenlőre nem tervezünk az oldalra.
A pszichológiai mozgatórugók tényleg érdekesek lennének, de sajnos az internet sok ilyen viselkedési formát a felszínre hozott.
Szerencsére az oldalon ilyen relatíve kevés fordul elő, így valós, olvasottak alapján történő szavazatok elsöprő többségben vannak, így ellensúlyozni tudják az ilyen... khm.. rendellenes szavazatokat. (Mindenesetre az oldalon jelenleg is működik egyolyan rendszer, amely a tendenciózus lepontozásos szavazatokat igyekszik utólag szűrni.)

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz közös ülés 2020. október 25. 11:44-kor írt üzenetére.
közös ülés
2020. október 25. 11:44
#448
Nagyon örülnék egy olyan újításnak, hogy bizonyos nickek számára elérhetetlenné tehessem a feltöltéseimet. És hogy miért írom ezt? Lásd itt a #8-as, majd rá a #9-es és tőlem a #10-es kommentemet:

https://www.torte-net.hu/forum/tema/43402-Eva-tortenete-6-resz- -A-harmadik-buntetes

Mert az ilyen kivancsifancsi féle nickek tényleg megérdemelnék.

Egyébként kíváncsi lennék az ilyen emberek mögött lévő pszichológiára, a mozgatórugóikra, amikor látatlan osztják az 1 pontokat. Netán irigység? Irigység azért, mert neki fizetnie kell az oldal használatáért, mert akkora lúzer hogy még arra sem képes hogy valamit feltöltsön az oldalra?
1
JakeAmazing
2020. szeptember 20. 22:20
#447
Nekem sem jut most pincéres sztori az eszembe, de a többire rengeteg példát lehet találni.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2020. szeptember 19. 21:01-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2020. szeptember 20. 19:15
#446
Kedves közös ülés!

Elnézét, elírtuk, méghozzá kreatívan, "felírtuk" akart lenni, javítottuk.

Félreértettél minket, nem húztuk ki a pincér/pincérnő címkét a listáról, nyilván meg fogjuk vizsgálni.
És általában nem a címke létrehozása kerül energiába, hanem annak utólagos pótlása a tartalmakra, mert csak úgy nyer értelmet. De erre van egy elképzelésünk, ami meggyorsíthatja ezeket a dolgokat. 🙂

Az üzenetküldési lehetőséget értjük, viszont hogy a példádra konkrétan válaszoljunk, valólszínűleg hamarabb fog elkészülni az, hogy az író (opcionálisan beállítható módon) e-mailt kaphasson a történetére érkezett üzenetekről, így nem marad le semmiről. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz közös ülés 2020. szeptember 20. 18:58-kor írt üzenetére.
közös ülés
2020. szeptember 20. 18:58
#445
Kedves Törté-net!

Becsszó nem cseszegetésből, hanem mert így tényleg nem értem: mit jelent az hogy elisírtunk?

Továbbá: "Így hirtelen például a pincér témáról nem sok történet ugrik be."

Lehet nem sok, de már a nem sok is sokkal több mint a semmi. És szerintem ha akár csak egyetlen egy történethez illetve képregényhez is fel lehet használni a pincér címkét, akkor az mindenképpen csak előre viheti az oldalt, csakis az oldal hasznára válhat. Szóval amire ki akarok kilyukadni ezzel, hogy szerintem ezek, tehát hogy melyik címke mennyire lenne népszerű elvileg nem is kellene hogy mérlegelés tárgyát képezze annak kapcsán, hogy be legyenek-e vezetve az oldalra vagy sem. Főleg ha abból indulok ki, hogy ezek az új címkék bevezetése amúgy is gondolom kb. 5 perc lenne az oldal webmesterének, és gyakorlatilag egy fillérbe sem kerülnének (bár ami magát az oldal üzemeltetését illeti e tekintetben bevallom abszolút laikus vagyok, tehát ennek kapcsán term. a tévedés joga fenntartva). Tehát kenyeret úgysem kérne, csak hasznot hozhat, bármennyit is.

Amúgy meg én viszont igenis belefutottam jó pár olyan történetbe illetve képregénybe is már most ezalatt a bő egy hónap alatt is amióta aktívabban használom az oldalt, amelyben voltak pincérek.

De jó, lehet azt mondani hogy ez a címke valószínűleg akkor sem fontos annyira. Na de a pincérnő, az igen! Mert mondja nekem valaki hogy nem szuper szexik az ilyen klasszikus pincérnő uniformisok 🙂

https://i.postimg.cc/fRLhsyXf/0003.jpg
https://i.postimg.cc/rsJvX2wH/0006.jpg

Persze ezt a történetek olvasásakor nem látod, na de a történetek olvasása közben pont az a lényeg, hogy az olvasottakhoz valamilyen elképzelt, eszményi képet társítasz, és hát a pincérnőknél az ember pont valami ilyesmit szokott nem?

A dicséretért amúgy igazán nincs mit, én mindig törekszem arra hogyha valaki, valami megérdemli az elismerést akkor megkapja azt is, ne csak a kritikát. Pont azért hogy érezze az akihez szólok, hogy nem rombolás a célom, a parttalan, rosszindulatú fikázás, ezért fontos hogy kapjon megerősítést arról is hogy mi minden az amit viszont jól csinál, vagy egyenesen nagyon jól.

Más kérdés persze, hogy a kettő nyilván összefügg, mert nyilván a kereső is úgy tudná még inkább, egyre jobban ellátni a feladatát ha egyre több címkét lehetne nála alkalmazni.

Továbbá: "A privát üzenetküldő lehetőség többször felmerült, egyenlőre nem látjuk, hogy mennyire lenne rá jelentős igény."

Csak erre is egy javaslat: mi lenne ha erről is lenne egy szavazás? És akkor fel tudnátok mérni rá a valós igényeket.

Egyébként én már annak is örülnék, ha legalább kapna egy emailt vagy legalább az oldalon rendszerüzenetet a feltöltő arról, ha hozzászóltam egy általa feltöltött anyaghoz (meg akkor már persze akár arról is ha ott valaki erre viszont válaszolt is, akár maga a feltöltő, akár egy másik olvasó). És ez meg azért lenne jó, mert jelenleg sokszor tartok attól, hogy hiába írok egy-egy történet alá, a feltöltő sosem fogja megtudni. Persze tudom, az általunk feltöltött anyagok fórumtémáját alapból bejelöli nekünk kedvencnek az oldal, meg azt is, hogy van olyan is hogy Utolsó aktív topikok. De ezek így azért akkor sem az igaziak szerintem, utóbbi már csak azért sem mert onnan egy topik, ha épp nagyon pörög az oldal akkor nagyon gyorsan el is tűnhet újra. Szóval ha valaki hacsak nem félnaponta lép be az pont le is maradhat róla.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2020. szeptember 19. 21:01-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2020. szeptember 19. 21:01
#444
Kedves JakeAmazing, közös ülés!

Az említett címkék közül felírtunk jópárat (pl. csak orál, mostohaszülő, étterem, fürdő/mosdó, swinger, sztriptízbár, kórház, nyilvános szex, pincér/pincérnő, apáca, prostituált), ezeknél a fő kérdés az lenne (ahogy közös ülés is említette), hogy vajon lenne-e elég tartalom hozzájuk. Így hirtelen például a pincér témáról nem sok történet ugrik be. 😉
A kereső dicséretét köszönjük, örülünk, hogy másnak is tetszik.

Waderlaci, szó lehet az S/M kategória bontásáról is, de ehhez szükségünk lenne némi segítségre, hogy milyen al-címkékre gondoltál.

Kedves Málna!
A privát üzenetküldő lehetőség többször felmerült, egyenlőre nem látjuk, hogy mennyire lenne rá jelentős igény. (A minimum, amin gondolkozunk, hogy emberek megoszthassák a regisztrált e-mail címüket egy-egy kiválasztott felhasználóval, anélkül, hogy mindenki más is láthassa.)

Kedves sztbali, Kedves Waderlaci!
A "Legutóbb olvasott történetek/képregények" felsorolás érdekes hangzik, megnézzük, hogy mennyire működőképes. Lehet, hogy a megnyitott-gyorsan bezárt történetek miatt érdemesebb lenne csak azokat belevenni, ahol szavazat/hozzászólás is történt, de ezt majd a gyakorlat eldönti. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Waderlaci
2020. szeptember 17. 16:37
#443
Ha már további cimkékék lehetőségéről van szó, az S/M kategóriát sem ártana széjjel szedni light/hard kategóriákra, mert sok hozzászólásból kiderül, hogy sokakat becsap az egyszerű cimke. Konkrétan: s/m kategóriába sorolnak olyan írásokat, amiknek szinte semmi közük a témához, viszont lehúzzák az igazi s/m írásokat, csak mert fogalmuk sincs az olvasóknak a téma igazi oldaláról.
1
JakeAmazing
2020. szeptember 17. 15:39
#442
Jókat írsz. Az Orál kategória valóban hiányzó elem itt az oldalon. A mosdót/WC-t, a publicot meg a prostituáltat szerintem már én is ajánlottam.
1
Ez egy válasz közös ülés 2020. szeptember 17. 13:56-kor írt üzenetére.
közös ülés
2020. szeptember 17. 13:56
#441
Kedves Törté-net!

További címke javaslataim: eleve a bizarr-t több részre is lehetne bontani legalább az Egyebeknél, mert szerintem pl. sokaknak nem mindegy, hogy egy történet úgy bizarr, hogy pisivel, vagy úgy, hogy pisi-kakival. Megint csak magamból tudok kiindulni: mert pl. az első nálam is még belefér amennyiben az egy úgymond normál hetero aktus része, de a második már nem, mármint sehogy sem.

És hogy miért pont most írom ezt: mert amit ma beküldök sztoriban is van pisi is, de mivel nem arra van kihegyezve a dolog így nem gondolom azt hogy jobb helyen volna a bizarr főkategóriában mint a gruppenben. De ha volna pisi címke is, akkor a gruppen mellé szívesen bejelöltem volna azt is, mert biztos volna aki kerüli ill. kerülné az olyan történeteket amikben ez is van.

Aztán a szereplőnél sem mindegy szerintem hogy anya-mostohafia, apa-mostohalánya ill. mostohatestvérek, tehát amiről kb. lassan a teljes amerikai pornó film gyártás is szól angolosan mindenféle step- előtaggal, vagy anya-vér szerinti fia, apa-vér szerinti lánya ill. édestestvérek. Mert itt is, és már megint csak magamból tudok kiindulni, nekem is az első még belefér, de a második már nem. Ja, és mert a ma beküldött történetem tartalmaz anya-mostohafia kapcsolatot is, amire jobb híján akkor kiválasztottam az anya-fia címkét, csak mondom, ez még úgy érzem nem eléggé fedi a teljes tényállást.

Továbbá helyszíneknél fel lehetne még venni pl.: étterem (mint a ma beküldött enyémnél is), mosdó/WC (mint a ma beküldött enyémnél is), swingerklub, sztriptízbár, kórház, park/nyilvános szex, stb.

Ill. szereplőknél pedig még pl. pincér/pincérnő (mint a ma beküldött enyémnél is), apáca, prostituált, stb.

Mert ezek is még elég gyakori és népszerű subkategóriák ill. fétisek, szóval ezeket is tényleg csak azért hogy minél inkább mindenki megtalálja a maga számítását az oldalon.
1
közös ülés
2020. szeptember 15. 22:04
#440
Kedves Törté-net!

Jó lenne egy "csak orál" címke is. A múltkor ennek hiánya miatt majdnem átsiklottam Pavlov Sorakozó című története felett, mert csak gruppen címkével rendelkezik, miközben egy remek kis rövid, de velős blow bang sztori. Mert nekem pl. szextörténeteknél, képregényekben és pornóban a sima vaginal szex valahogy kevés, szóval vagy legyen benne anál is, vagy ha az nincs akkor inkább legyen csak orál.

Azt nem állítom hogy az egyik legnépszerűbb címke lenne, de azért lefogadom hogy még mindig több történetet lehetne vele felcímkézni mint mondjuk a szilveszterrel, a karácsonnyal vagy a Valentin-nappal. Vagy legalábbis szerintem.

Amúgy a Kereső maga szuper, szerintem az oldal egyik legnagyobb erőssége!
1
M
Málna
2020. augusztus 24. 21:43
#439
Kedves Törté-net!
Egy privát üzenetküldő lehetőség szerintem sokat dobnak az oldalon és biztos,hogy igény is lenne rá. Jelenleg csak egy-egy történetnél kommentként lehet beszélgetni,ami néha kicsit gáz.
Lehet volt már róla szó,ez esetben elnézést a felvetésért.
1
Waderlaci
2020. augusztus 5. 20:40
#438
Valóban jó ötlet lehetne! "Legutóbb olvasott történetek/képregények"
Bár benne van a pakliban, hogy azok is bekerüknének, amiket két sor elovasása után be is zárnak.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2020. február 9. 21:21-kor írt üzenetére.
sztbali
2020. február 10. 23:01
#437
Tisztelt Törté-Net!

Igen, pontosan ilyenre gondoltam.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2020. február 9. 21:21-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2020. február 9. 21:21
#436
Kedves sztbali!

A bárki által utoljára megnyitott történetekre gondolsz, tehát nem saját listára, hanem az 5 utolsó olyan történetre, amit bármely más olvasónk éppen megnyitott?
Érdekes felvetés, ránézzük, hogy mit is jelentene ez a lista, egy próbát feltétlenül megér. 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2020. február 1. 11:53-kor írt üzenetére.