Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Igen! Igen! Én önként jelentkezem! Nem is értem, hogyan lehet erre kevesebb pontot adni, mint az enyémre? Na meg ebből is lehet tanulni. Kár, hogy nálam elkésett a tanulság. Azért jó volt olvasni, hogy a vége mégis boldogság.
Ennyire azért nem kellene ledorongolni. Sokkal rosszabb írások vannak itt tucatjával!
1
a
A57L
2014. június 3. 05:09
Nekem nem tetszett.
1
p
papi
2013. május 20. 06:57
Se füle se farka,gyenge a fogalmazás és a sztori is.
1
pamaci
2010. július 14. 05:27
Nem érdemes szavazni... Azért jó lenne, ha az admin-ok közül valaki elolvasná, mielőtt felkerül. Lehet (valószínű) hogy egy jó sztori helyét foglalja el!
Na meg ebből is lehet tanulni. Kár, hogy nálam elkésett a tanulság. Azért jó volt olvasni, hogy a vége mégis boldogság.
Azért jó lenne, ha az admin-ok közül valaki elolvasná, mielőtt felkerül. Lehet (valószínű) hogy egy jó sztori helyét foglalja el!