A nem unalmas szombat

A témához tartozó történet:
Waderlaci
9 879 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2024. február 9. 21:16
#11
Kedves Waderlaci!

Önhatalmúlag nem tettük hozzá a címkét, de természetesen ettől függetlenül most eltávolítottuk. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 9. 12:29-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. február 9. 12:29
#9
Mint korábban már írtam, nem rémlik, hogy oda tettem volna a "romantikus" cimkét. Mivel szerintem sem az, és nem is annak szántam. Az előző megjelent írásomat (Mindent odaadó szerelem) romantikusnak szántam, szerintem az is volt, és ment is hozzá a megfelelő cimke. Tehát vagy a szerkesztő(k) tették hozzá a cimkét... vagy én nyomtam hozzá, de akkor viszont véletlenül.
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 9. 10:49-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 10:53
#8
Rám szóltak, hogy ne mindig csak kötözködjek, hát írom a pozitívumot is. A történet stílusa tetszik, ha maga a történet középszerűnek is tűnik a szememben. Emiatt "Csak azért sem sikerült elbaszni a péntekemet! "
Köszi, hogy közzé tetted.
2
Arya
2024. február 9. 10:49
#7
Akárki is tette ki ennél a romantikus címkét nekem erről az jutott eszembe, hogy az illetőnek fura fogalma lehet a romantikáról. Áruba bocsátott nők csak égő gyertya mellett lennének romantikusok. Inkább még úgy sem. Talán csak annyira, mint amennyire egy leláncolt, véresre korbácsolt férfi. 
A sztori magva hetero/családi. Egy családi kapcsolat lehet érzelgős, de romantikus? 
Tegnap olvastam egy könyvet. A történet a 870-es években játszódik, ahol egy norvég hadúr ígéretet tesz az ellenségnek, hogy nem támadja meg őket, amire aztán elfelejt emlékezni. Természetesen az amnéziája csak akkor jön elő, amikor sikeresen elaltatta az ellenség éberségét. Az ígéretéhez tartozott az is, hogy az ellenség hercegnőjét feleségül kéri a saját fiának – aki az egyezségnél és a harcoknál nem volt jelen. Ebbe mindkét fél beleegyezett. A feledékenysége folytán mégis leigázott hercegnőt rabszolgaként tartják fogva, aki az első találkozása során beleszeret a neki ígért férjbe. A fogva tartott emberek vonzódását fogva tartói iránt Stockholm-szindrómaként tartják nyilván, azonban a fenti esetben ez nagyjából annyira lenne igaz a hercegnő esetére, mint amennyire ez a sztori romantikus.
1
veteran
2024. február 8. 13:36
#5
Jobbat vártam.
0
Lolamacko
2024. február 8. 00:25
#2
A cimkéket nézve, szinte mind megvolt, amit bejelöltél, csak azt a romantikust nem érzem. Az utóbbi 3 történetednél szerepelt a romantikus cimke. Ennél a történetnél nem annyira éreztem romantikusnak a sztorit.
2
T
Törté-Net
2024. február 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1