Jan anyósa 1. rész

A témához tartozó történet:
salsa
42 431 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

G
Gaiai
2024. május 2. 13:56
#10
Ez a mű azért érdemel egy tízest, mert valójában éppen annak a folyamatát írják le, ahogyan az emberek igyekeznek a párjuk elé tárni a titkos szexuális vágyaikat: Nem csak úgy durrbele közlik azt, hanem vinoman, egyre közelebb és közelebb kerülve beszélnek a lényegről, miközben azt vigyelik, hogy a párjuk hogyan reagál És az külön tetszik, hogy éppen ezért a történet szakaszokra van bontva, hogy kihangsúlyozza: Egy ilyen terv nem születik meg egy szuszra, hanem napok, hetek és sok párbeszéd eredménye lehet. Nem életszerű az, hogy egy feleség azt mondja spontán a férjének: Én baszni akarok a barátnőm férjével, hiszen nem tudhatja, hogy a férje hogyan reagálna, azt ki kell puhatolni.
Érzékletes az is, hogy úgy tudom, álltalában a nőktől indulhat el egy ilyen ötlet, mivel ők a csábítók és ők a bátrabbak. Emellett, talán ők jobban vágynak a változatosságra, az új dolgokra is, mint a férfiak. Nem kell ezzel egyetérteni, de én ezt tapasztaltam.
Ami még érdekes, hogy az emberek gyakran fantáziálnak valaki másról, miközben a feleségükkel szerekeznek. Hazudik, aki azt állítja, hogy nem "gondolt még félre" soha. Talán, éppen egy ilyen gondolat ébreszti fel néha a szeretkezés iránti vágyat.
"Huh, de jó volt végig nézni Sarah barétnőjének a testén, mégha ruhában volt is! Szinte láttam magam előtt a meztelen testét! Vajon, mmilyen lenne bele merülni abba legalább gondolatban?... Nagyon izgató. Megyek és úgy megb.szom a nejem, mint még soha, miközben a barátnőjére gondolok!"
Igy is megtörténhet ez, ilyenek vagyunk. Fantázilunk és azt szeretjük át is élni, ha lehetséges. De ehhez kell egy megbízható társ, akivel harmónikus és nyílt a kapcsolat. Az pedig egy nagy marhaság, hogy sokan még mindig azt gondolják, az ember monogám lény... Egyszerűen nem erre vagyonk genetikailag és ösztönök által kódolva, szinte kizárólag az erkölcsök és a társadalmi elvárások kényszerítenek bennünktet a monogámiába. Szinte, mert azért van olyan is, akinek a párja tökéletesen megvelel és elegendő minden téren, ezért nem kíván mást a szexuális életében. Van ilyen is, el kell fogadni. De, azt is el kell fogadni, ha mások máskhogy éreznek és máshogyan gondolkoznak.
Néha, én is fantáziáltam swinger partikról és megnéztem néhány videót... és tetszett, amit azon láttam. Rettenetesen izgató az, hogy egy ilyen parti olyan, mint egy marha nagy svédasztal, ahonnan bárki bármiből annyit meríthet, amennyit csak akar! "Előbb abba a fekete hajú nőbe merítem bele a fegyverem, majd át sétálok a szőkéhez és abba. Azután a harmadikba és így tovább." Ezért lehet lebilincselő erejű drog az ilyen parti és akár a párcserés szex is.
Voltam már ilyen eseményben? Nem... sajnos. A rejtett félelmeim akadályoztak abban meg. "MIt szólna hozzá a párom? Mit szólna hozzá a legjobb barátnője, vagy a férje?"
Ezért kell puhatolózni előtte a párunk véleményét és fantáziálásait, mert féltjük a párkapcsolatunkat is.
Végezetül, a fordítás ugyanúgy tíz pontot érdemel, mert remekül ültette át a száraz angol elemeket a magyar változatosságba és megfelelően ki is használta a nyelvünk lehetőségeit! Gratulálok a fordítónak!
3
Fluxus
2023. november 15. 08:29
#9
Nagyon jó fordítás.
1
t
tibee72
2023. november 9. 15:43
#8
Tetszik. A folytatás még jobb is lehet.
1
kivancsifancsi
2023. október 27. 16:20
#7

Jó írás lecke, hogyan kell felkészülni egy párcserére. Lássuk a megvalósítást. 

1
l
listike
2023. október 9. 11:55
#5
Nagyon várom a folytatást.
1
gyuri0926
2023. október 9. 08:04
#3
Nem igazán értem miért pontozták le ennyire, ez egy jól megírt, izgalmas történet, a párcseréről, az arra való felkészülésről.
4
Andreas6
2023. október 9. 07:57
#2
Nagyon jó írás, remélem, hamar jön a folytatás.
1
T
Törté-Net
2023. október 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1