Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Emiatt éreztem azt, hogy csak szimpatikus jó emberekről szabad írnom, mert különben lepontoztok, mint amikor a Helló! Béla vagyok címűt írtam. Azóta már megírtam a folytatását, ahol egy nagyon kedves, szerelmes pasi köszöni meg Bélának, hogy szemét volt mert így megkaphatta Lolát. Ennek a történetnek az írója is kezdjen el kedves emberekről írni, mert itt csak akkor kap jó pontokat, ja és ha van szendvics, gruppen is.( a családtagokat nem említem)
Nem tudtam, hogy ez itt egy ki-kicsoda játék. Azt hittem egy erotikus oldal, komoly felnőttekkel.
Én lehetek bátor, mert senkit sem ismerek. Nekem jó volt ez egy 1-esre.
Ez csak egy első rész lehetett, talán majd folytatja. Innen még bármerre elviheti, amerre akarja. Mondjuk pórul járhat a kukkoló, vagy lehet boldog végkifejlet is, ha egymásba szeretnek a tanárnő lányával.
Úgyhogy szerintem igazad van. Nekem az írás stílusa tetszett, a jellemábrázolás is jó, ami a mellékszereplők reakcióiból szűrhető le jobban. Szóval akárki írta is, tud valamit.
A jelen irány nem tetszik. Az írás stílusa nem rossz.
Én lehetek bátor, mert senkit sem ismerek.
Úgyhogy szerintem igazad van. Nekem az írás stílusa tetszett, a jellemábrázolás is jó, ami a mellékszereplők reakcióiból szűrhető le jobban. Szóval akárki írta is, tud valamit.