A+ A-

Anyám Barátnője

Normál, kisvárosi család vagyunk, anyám Vera, aki 37, apám Bálint 40, húgom Csilla 12, én pedig Ádám 14 éves vagyok. Normális, és szinte kicsit unalmas életet élünk, hiszen alig történik velünk valami. Bár amit el szeretnék nektek mesélni, az, jócskán megváltoztatta az életünket.
Történt egyszer, hogy anyám régi osztálytársnője meglátogatott őt, hiszen régen nem látták egymást, bár a gimibe a legjobb barátnők voltak. Lilla gyönyörű nő volt. Nem túl nagy, de hegyes cicik, széles csípő, formás fenék, és gyönyörű vállig érő fekete haj, hosszú combok, formás vádlik. A tekintete pedig mindig mosolygott. Ahogy megérkezett hozzánk, egyből megmozdult férfiúi fantáziám.
Anyám a vendégszobába szállásolta el, én pedig kezemet, lábamat törve jelentkeztem, hogy segítsek a csomagjait bepakolni. Ezt az igyekezetet aranyos mosolyával nyugtázta. Este együtt vacsorázott a család. Anyám és Lilla hangosan csacsogtak a régi időkről, néha apám is közbeszólt. Én pedig csak ültem és bámultam ezt a gyönyörű nőt. Teljesen megbabonázott. Vacsora után mindenki a szobájába vonult. Lilla és anyám maradtak a konyhába elmosogatni. Én is elvonultam lezuhanyozni. Fürdés után a szobámba tartva elhaladtam a konyha mellett, és meghűlt bennem a vér, azon, amit láttam.
Anyám átölelte Lilla derekát és közben simogatta a fenekét. Lilla pedig mosolyogva tűrte, szorosan anyámhoz bújva. Közben egyszer kétszer nyelvük összeért. És persze, hogy reagál erre egy tini? Azonnal megmerevedett a kukacom. Gyorsan a szobámba siettem. Lefeküdtem az ágyamra és gyorsan a hímvesszőm után nyúltam, ami már teljes pompájában díszelgett. Az előbőr már hátracsúszott, a makkom meg lilásan duzzadt a belepumpálódott vértől. Rányúltam finoman és húzogatni kezdtem a bőrt. Szemeim előtt pedig egyfolytában Lilla képe lebegett. Néhány mozdulat után éreztem, hogy itt a vég, ezért gyorsítottam, Pár pillanat múlva már tört is ki a láva, beterítve az egész hasamat. Nagyon jó volt. Alig tudtam magamhoz térni. Ahogy az ajtóra tévedt a tekintetem, látom, hogy akkor csukódik be. Nagyon megijedtem. Valaki látta, hogy maszturbálok, de ki? Összekaptam magam, kinéztem az ajtón, de nem láttam senkit. A konyhában sem tartózkodott már senki. Összezavartan lefeküdtem és vegyes érzelmek közepette aludtam el.
Reggel frissen ébredtem, és már nem zavart a tegnap esti kis incidens. Persze azért kíváncsi lettem volna, hogy ki volt az éjjeli kukkolló.
Reggeli közben próbáltam fürkészni az arcokat, de semmi különöset nem tudtam megállapítani.
Mivel nyáriszünet volt, semmi dolgom nem akadt mára, ezért visszamentem a szobámba és olvasgattam. Apám elment dolgozni, anyám beugrott a városba, a húgom átugrott a barátnőjéhez, én pedig egyedül maradtam Lillával a lakásban. Ő mondta, hogy addig, amíg anyám nincs otthon, addig tévézik egy kicsit.
Egyszer csak nyílik a szobám ajtaja és Lilla állt ott mosolyogva. - Láttalak ám tegnap este, mikor fürdés után elhaladtál a konyha mellet és észrevetted, hogy anyáddal mit csinálunk. Tudod a gimibe volt egy - két közös kalandunk, és csak azt idéztük fel. Aztán utánad jöttem és láttam a produkciódat, ami nagyon tetszett, teljesen felizgatott, amit a fütyiddel csináltál. Szeretném, ha megint elővennéd és játszanál vele. Ugye nem bánnád?
Köpni, nyelni nem tudtam. Hogy zavaromat palástoljam, megkérdeztem, hogy - Mi?-
Ő nem szólt semmit, odalépett hozzám és érzékien megsimogatta az arcomat. Na jó segítek egy kicsit!
Leült az ágyra átölelt és egy forró csókot nyomott a számra, amitől azonnal ágaskodni kezdett a fütyim, amit azonnal megérzett. Na látod, megy ez! - szólalt meg Lilla. Most már csináld, egyedül kérlek! Nekem több se kellett, elővettem a szerszámom és finomam húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Egyszer kint volt a megduzzadt makk, egyszer eltakarta a fityma. Lassan csináltam, hogy Lillának is tetsszen. Eközben ő elővette a melleit, és érzékien masszírozni kezdte azokat. A bimbók hatalmasan meredeztek előre, mint valami irányjelző tábla. Bevadultam teljesen a látványtól és gyorsítottam a tempón. Lilla odanyúlt és nem engedte, hogy gyorsan elmenjek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 veteran 2017. 02. 27. hétfő 17:39
Ez nem egy remekmű.
#10 papi 2014. 12. 12. péntek 13:05
Mese - mese meskete.
#9 listike 2014. 01. 17. péntek 07:53
Egy gyerek fantáziája.
#8 Bikmakkocska 2013. 09. 21. szombat 20:24
Ha megőrjítette a történés a srácot, mint őrült, nem kellene szakorvoshoz fordulnia?
#7 Kaszkadör 2012. 03. 4. vasárnap 14:45
Mese:(
#6 sihupapa 2008. 11. 8. szombat 19:31
kissé álom szerű.
#5 wehhehh 2008. 09. 8. hétfő 14:14
ezaz!
#4 smutz 2007. 09. 11. kedd 08:53
Sztem ez elég fantáziás, mert este egy pillanat alatt elsült a fütykös délelőtt meg szinte nem is akart?!?
#3 Novák János 2007. 09. 10. hétfő 07:21
Remélem Te is folytatod !
#2 Howard 2007. 09. 10. hétfő 02:07
Lehetet volna egy kicsit hosszab is,remélem lesz folytatása az egyész családdal.
#1 Törté-Net 2007. 09. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?