Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
hali,nem rossz történet, de én mintha ezt olvastam volna már valahol... valamelyik régebbi oldalon... vagy nagyon jó vagyok,mert kitaláltam ami következni fog:)
1
Gabi
2008. szeptember 30. 10:14
remélem,jo lesz
1
sihupapa
2008. szeptember 30. 04:33
én meg egyszersem.bocs. de kurva jóóó
1
pandur
2008. szeptember 9. 22:45
nem kell itt firtatni a helyesirást a tartalma a lényeg itt nagyon jó
1
Diakyra
2008. augusztus 31. 20:24
Szia, eddig minden Gittás történeted elolvastam, és egyre jobban tetszik:) naon ügyes vagy, és sok sikert kívánok a folytatáshoz..már naon várom..
1
biharos
2008. július 30. 17:04
Folytassad, hiába az ifjuságnak meg van a bája.... Zamatos a történet...a végén még magunk is (olvasók)p..filokkákká válunk.......
1
47
2008. június 20. 16:03
Nekem is nagyon tetszik , kérlek folytasd minél hamarabb.
Kis építő kritika sztem túl sokszor használtad a kavar szót. és a névelőket is lehetne hanyagolni. De ezek csak szépítések, nagyon ó az égész sztori.
Hihetetlen rokonság, minden nő azonnal kefélni akar. De hiányzik egy legényke aki az összeset seggbe dugja.
Zamatos a történet...a végén még magunk is (olvasók)p..filokkákká válunk.......
Kis építő kritika sztem túl sokszor használtad a kavar szót. és a névelőket is lehetne hanyagolni.
De ezek csak szépítések, nagyon ó az égész sztori.