A+ A-

Elcsábított az anyósom 3-4. rész

3. rész
Ismét van egy mesébe illő sztorim amit a tegnap éltem át természetesen az anyósommal.
Szóval beköszöntött az ősz, és jöttek a hűvös mellbimbófeszülős reggelek. Nem tudom, ki hogy van vele de én ilyenkor már lecserélem az autón a nyári gumikat télire. A nejemén is és az enyémen is. Persze nem csak nekünk van autónk a rokonságban, hanem az anyósoméknak is van egy kis Puntójuk. Minden évben én szoktam intézni az autóval - főként a téli átállással - kapcsolatos tennivalókat. Tudjátok akku, fagyálló ellenőrzés, szélvédőmosó és persze az abroncsok cseréje.
Tegnap előtt szólt a nejem, ha megjöttem az éjszakás műszakból és kipihentem magam akkor menjek el a szüleihez és csináljam meg a kisautóval kapcsolatos tennivalókat. Úgy is tettem amikor odaértem már délután volt 14:00 körül járt az idő. Az apósom jött kaput nyitni, mert már volt cipő a lábán. Suttyomban, dicsekedve kacsintott és mondta, hogy „megy az egységbe” pálinkázni, meg fájerozni. „Tudod fiam ! Egységben az erő!” Biciklire pattant és már sehol sem volt. Nem nagyon örültem neki, hogy elment mert egyedül kell le illetve felhordanom a padlásra a kerekeket. Na mindegy.
Anyósom nagyon megörült mikor meglátott, sebtében készített nekem kávét és felajánlkozott, hogy segít majd a kisautónál. „Ez olyan izgi !” mondta, miközben néztem a fagyálló mértékét. Olyan érdekes formája van a műszerednek. Megfoghatom? – kérdezte. Hát persze! Na itt volt az első „hiba” amit elkövettem, mert abban a pillanatban nem a fagyállómérő hengert érintette meg, hanem a dudorodó nadrágom kezdte el határozottan gyúrni. Úúúú ezt most nem lehet, hagyd abba ! Mondtam, és arrébb álltam. Megmértem az akksit, majd lecsuktam a motortetőt. Már kész is vagy? Kérdezte meglepődötten és mérgesen az anyósom. Nem. – mondtam és rámutattam a kerekekre. Ő meg felmutatott a padlásra. Elindultam, hogy lehozzam a téli kerekeket, aztán visszajövet látom ám, hogy az anyós pokrócot terített a kis Puntó elejére, rá van hasalva és deréktól lefelé csupaszon, széttett lábakkal maszturbál. Egyből megállt bennem az ütő !
Most mi a fene legyen? A kereket majdnem leejtettem a létrán még a lábam is megrogyott egy pillanatra. NA MI LESZ MÁR? Lekászálódnál végre? Tudod mit akarok nem? Én meg ott álltam a létrán megkövülve, a farmeromról meg majd lepattant a gomb annyira megdagadt a farkam. A kereket elengedtem ami jókorát huppant a betonon (anyósom össze is rezzent egy pillanatra) majd odaléptem az anyósom gömbölyű fara mögé és elkezdtem simogatni. Lágyan nyögdécselt Aaaahhhh-aaahhhh és piros pozsgás arcán látszott, teljesen fel van izgulva. Ekkor jött el az a pont ahol már én sem bírtam magam visszafogni és kigomboltam a nadrágom, majd bevezettem neki a majd szétrobbanó hímtagom. Hirtelen forróság öntötte el az agyam és ütemesen elkezdtem tolni-húzni, tolni-húzni, ki-be, s ki-be. Egyre mélyebben és egyre határozottabban. Csak toltam és toltam !!! A kis puntó motorteteje néha huppant egyet, mikor anyósom megmozdult és kicsit nyikorogtak a rugók is, de ez az egész csak fokozta az élményt. Egyszercsak anyósom légzése felgyorsult és hátranyúlt a lábai között, megmarkolván a zacskómat, hogy ne menekülhessek az orgazmusa elől. (Nem mintha akartam volna) Majd lábai megremegve jelezték, hogy elkészült a remekmű. Én ekkor még nem voltam a csúcson és mondtam neki, hogy nem hagyhat így. Nem is foglak !!!
Majd kivette a kispárnát az autóból, a dereka alá tetté és hanyattfeküdt a motorháztetőn. Na gyere folytasd. S én folytattam. Addigra már a hideg garázs sem tűnt olyan hidegnek, sőt, csupán kellemesen klimatizáltnak, hiszen lángoltam, égtem a vágy tüzétől. Beillesztettem ismét az anyósom fazonra borotvált és egyszer már kielégített pinusába a dákóm és először óvatosan, majd a tempót fokozván dugtam az anyósom ahogy csak az erőmből tellett. Hálálta is sűrrű úúúhhhh–al meg aaaaaahhhhhh-al aztán a amikor már énis nagyon közel voltam a robbanáshoz, jött a harmadik magánhangzó az ÓÓÓÓÓÓóóóó. Löktem még néhányat és hatalmasat beleélveztem az anyósom igencsak kipirult pinájába !!!! Ráfeküdtem az anyósra kicsit megpihentem, majd hátraléptem megtöröltem a botom, és leültem a kerékre. Az anyós is rendbe tette magát, megigazította a haját és mosolyogva ennyit mondott. Látod-látod tudtam én, hogy kell ez neked !!! Majd hátat fordított és ott hagyott. Befejeztem a kerékcserét, majd bementem elköszöntem és hazajöttem. Az após valamikor 23:00 körül ért haza egy fillér nélkül tök részegen.
4. rész
Múlt héten történt, hogy esedékessé vált a KGFB váltás. Mint azt már megírtam nektek, ugye anyósoméknak is van egy kis puntójuk. Szóval jöttek hozzánk, hogy kössük újra a biztosítást, mert csak nálunk van számítógép meg internet. Én nem voltam itthon, mikor jöttek a nejemhez és sajnos nem is sikerült nekik a váltás. Nem tudtak belépni az online biztosítási alkusz felületére. Haza is mentek bosszankodva, de nem elkeseredve, mert ugye még bőven időben vannak, és legalább találkoztak a lányukkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 fercso0709 2015. 03. 22. vasárnap 13:44
ez már jó
#12 A57L 2015. 03. 5. csütörtök 06:11
Közepes történet.
#11 papi 2015. 02. 14. szombat 08:15
Egész jó
#10 tiborg 2015. 02. 14. szombat 02:33
Nem ertem a pontozast??!! Ez a resz tukorkepe az elozo reszeknek es megis 2 pontal tobbet kapott, mint az elozoek!!?? Nem jobb, nem rosszabb...6
#9 deajk2008 2015. 02. 13. péntek 17:25
szeretem, mikor az anyós elcsábítja a vőt és jól megdugatja magát vele
#8 veteran 2015. 02. 13. péntek 14:05
Szegény vő, mindig dugni kell az anyóst. 8p
#7 szekely18 2015. 02. 13. péntek 12:40
Nem rossz!
#6 deajk2008 2015. 02. 13. péntek 10:10
szeretem a családon belüli szexet és az anyós-vejes szexeket is
#5 Andreas6 2015. 02. 13. péntek 09:17
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2015. 02. 13. péntek 08:28
Közepes.5 pont.
#3 Rinaldo 2015. 02. 13. péntek 07:14
Szuper.
#2 listike 2015. 02. 13. péntek 07:09
Nem egy részletgazdag történet.
#1 Törté-Net 2015. 02. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?