Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ilyen alaposan és érzékién leírt "csúcsra" juttatásoka soha nem olvastam más írásokban. Ez a 6. rész volt, de már nem tudok vissza emlékezni, hogy összesen e részeken hányszor "élveztem én is el"!!!
Úgy látszik, ahogy múlik fölöttem az idő, annál kekeckedőbb leszek: Gyenge helyesírás, rossz nyelvtan, körülményes fogalmazás. Sajnálom, hogy képtelen vagyok olyan elragadtatással dicsérni, ahogy az eddigi hozzászólók többsége. Számomra ez jóindulattal is csak 5 pont.
Istenem, nem semmi story! Bárcsak a férfi helyében lehetnék, bármelyik lánnyal megelégednék a háromból... 26 vagyok de sajnos eddigi barátnőim közel sem voltak ilyen érzékiek és játékosak. Remélem egyszer találok végre egy szenvedélyes érzéki lányt.
1
Gréty
2009. augusztus 23. 18:15
Én bizony masztiztam rá és nem is eredménytelenül! Már most is nedves vagyok úgy hogy..... !!!
1
Diakyra
2008. június 3. 15:58
Kedves Steve! Én nem azért olvastam el, hogy masztizzak rá, vagy akármi, csak megláttam az 1ik oldalon mind a 6Gittás történetet, és gondoltam letöltöm és elolvasom...leért..és 3-4óra alatt elolvastam mind a 6ot..csak gratulálni tudok...naygon nagyon jók a történetek, bár kiváncsi lettem volna, hogy kata terhességével mi lesz..ugy enem kapott gyóygszert...és az is érdekelt volna, hogy a lányok elkeztek szedni vmi tabit? vagy mivel védekeznek....Amúgy teljesen jó...és tényleg cska gratulálok....üdv...és remélem olvashatok még gittás történeteket...
1
fiest
2008. május 28. 11:07
lehet 11?
1
muthafucka
2008. május 23. 13:52
Jó történet, kár hogy van benne néhány elkeserítő helyesírási, és nyelvtani hiba...ellenben a szituáció és a részletezés, is nagyon ott van!:-) Mitagadás elélveztem rajta:-)
1
Mr X
2008. május 23. 12:50
Végre ismét jó sex sztori , nem az az unalmas rádiós napló Remetétől !!!!! Még sokat ebből.
26 vagyok de sajnos eddigi barátnőim közel sem voltak ilyen érzékiek és játékosak. Remélem egyszer találok végre egy szenvedélyes érzéki lányt.
Már most is nedves vagyok úgy hogy..... !!!
Én nem azért olvastam el, hogy masztizzak rá, vagy akármi, csak megláttam az 1ik oldalon mind a 6Gittás történetet, és gondoltam letöltöm és elolvasom...leért..és 3-4óra alatt elolvastam mind a 6ot..csak gratulálni tudok...naygon nagyon jók a történetek, bár kiváncsi lettem volna, hogy kata terhességével mi lesz..ugy enem kapott gyóygszert...és az is érdekelt volna, hogy a lányok elkeztek szedni vmi tabit? vagy mivel védekeznek....Amúgy teljesen jó...és tényleg cska gratulálok....üdv...és remélem olvashatok még gittás történeteket...
Még sokat ebből.