Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Érdekes ez a közlekedés. Hogy miért? Mutatom: "A troli megérkezett a végállomásra, én teljesen elaléltam, .... .....A következő megállónál én is leszálltam a járatról. Aztán még két megállót gyalogoltam, ---" A végállomás után van még megálló. Akkor mitől végállomás a végállomás? Maga a történet pont olyan, mint ez a kis idézet.
Engem kizökkent a hangulatból, ha a nő nem szereti eléggé a cumit ahhoz, hogy le is nyelje, amit kap. Mindegy, ilyen is van, nem lehet minden tökéletes...
1
h
hairy_pussy
2013. november 23. 07:17
kicsit rövid
1
n
nwcastl
2013. november 23. 02:18
Nem rossz, de egy kicsit el van kapkodva. Továbbá a helyesírást nem ártana egy kicsit gyakorolni.
Maga a történet pont olyan, mint ez a kis idézet.