Anyja lánya 1. nap - A nőstényördög

A témához tartozó történet:
vidraa
27 105 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Torkos
2007. október 28. 18:10
#34
Látod Vidraa? Amit mondtam, megmondtam. Amit várnak az késik. A hülyeség, az mindíg tolakodó. Na nem a Bálnára céloztam, hanem erre a mentalításra. Szar ügy, ha a köhögés előbb jön mint az orgazmus!
1
vidraa
2007. október 28. 09:10
#33
két hete feladtam a befejező részt. a 3 nappal később feladott "a bálna" megjelent..
majdcsak sorrakerül...
1
italia
2007. október 27. 16:30
#32
huu.hát elolvastam.mondjuk nem igazán szoktam ilyeneket olvasni, de nagyon jo volt.marha jo a stílusod, meg a karakterek is.van ennek folytatása is ? csak mert azt nem találtam....na mindegy szóval tetszett .üdw zs
1
Torkos
2007. október 26. 17:38
#31
A balatonföldvárit én is nyúztam. Mint magyar, jó házigazdaként öregbítettem az ország jó hírnevét. A rendszerváltás már akkor megvalósult. Igaz, csak érzelmi síkon. Rendszeresen szabadként szárnyaltak a baráti országok csajai. Hála az égnek. ( A maiak meg égnek! De nagyon nagyon!)
1
vidraa
2007. október 26. 16:46
#30
Köszi, de ne ess túlzásba!
(azért jól esik ám a májamnak...)
Van itt a 4000-en sok nagyon jó szori...(irigylem is marhára az Írójukat...) én csak mesélek...
Mozgalmas és szextöl sem igazán mentes ifjúkorom volt... Most azon agyalok, hogyan meséljem el mikor diákkoromban kipateroltak az "expessz táborból", szocialista diákhoz nem méltó erkölcstelen magatartás miatt...
Amúgy sok volt bent mikor föltettem. És abba a blokkba mindjárt kettőt..-
Ki kell várni a sort...
1
Torkos
2007. október 26. 15:52
#29
Vidraa! Az az érzésem, hogy húzóerővé váltál. Azért nem teszik fel a második részt, mert a népek többnyire ezért kattintanak ide. A remény hal meg utoljára! Ha felteszik, egy darabig fut a szekér, de utánna hosszú csend következik. Ezt ők is tudják! Inkább még ügyesen szemetelnek egy kicsit. Persze van köztük sok jó is, de te egy különleges színt vittél az egyhangúságba, ezért lehettél húzó erő. Szerintem megérdemelnél egy féléves tagságit.
1
vidraa
2007. október 25. 09:28
#28
én is..........
1
pandur
2007. október 24. 22:26
#27
nekem tetszett várom a folytatást
1
vidraa
2007. október 16. 14:22
#26
elsülni jó...
1
Asura
2007. október 16. 12:52
#25
Aha,remélem jó sül el.
1
vidraa
2007. október 16. 11:29
#24
Feladtam a második (befejező) részt.
Akit érdekel...
1
Torkos
2007. október 9. 09:04
#23
Így már minden érthető, de attól még a helyzet változatlan. Egy érdekesség azért csak van, bár lehet, hogy tévedek, mintha több lenne a színvonalas írás és ritkulna a "fércmű" (hogy finom legyek). Remélem a szex is elkezd jó irányba mozdulni. Ebben hatékony szövetségeseink lehetnek a lányok, akik nemcsak a cerkákkal bánnak jól, hanem a tollal is. Be kell bizonyítani, hogy a szex bensőségesebb műfaj, aminek a művelése bizonyos ismeretanyagot igényel. Ez az un. ismeretanyag a hogyan válaszra a pornót igényli, de a
miértre nem ad jó választ. A miértre csak egy jó válasz van: Azért hogy örömet szerezzek neked!
Egy kocsmai klasszikus példa:
- Haver! Úgy megbasztam a tyúkot, hogy sistergett a pinája.
- És ő élvezte? - kérdezte halkan a többiek közül egy.
Döbbent csend volt a válasz.
1
vidraa
2007. október 9. 07:50
#22
Csak a tisztánlátás kedvéért.
akellla egy jó cimbora aki nálam jártában, itt az én gépemen olvasta el.(aztán jól kiveséztük persze, neki lehetősége volt különböző részletekre is rákérdezni... hülyére röhögtük magunkat...)
Tegnap láttam, hogy rövid(elfogult) véleményt is idebiggyesztett. Akkor válaszoltam rá. Csak azt nem vettem észre, hogy még az Ő nickje van a fejlécen, mikor elküldtem.(sőt utána sem, csak Torkos hozzászólása után esett le a tantusz...)
1
Torkos
2007. október 8. 12:27
#21
Az aktus, ami a lényegretörő része a dolognak, az általában sematikus. Nincs benne semmi különleges.
Csak csupa leszopta, kinyalta, megbaszta eset. Ami fontos, az tulajdonképpen rejtve marad. A pornó az
igazából az aktusra koncentrál. Az ottani vizuális
élmeny jelent számára gyönyört. Az erotika már arra is figyel, hogy az ember hogyan jut el a döntésig, addig a pontig, amikor azt mondja ki magában, hogy ez az ember fontos nekem, és minden eszközzel azon leszek, hogy neki örömet szerezzek, azaz, nem én vagyok a fontos, hanem Ő! Az aktus részletes leírása is fontos dolog, mert nincs ma olyan példa a fiatalok előtt, amelyik megmutatná, hogy a szeretet kifejezésére milyen eszközök állnak rendelkezésre. Mi az, ami csak provokációra működik és mi az ami spontán. Sokan itt keresik a választ. Nagy az írók felelősége! Az itt megtapasztalt pontozás is ezt tükrözi. Ami extrém és a maga nemében bűnösnek számít, az nagy pontszámot kap. Ami normális és nem az egoizmusról szól, az keveset ér. Ahogy mondani szokták, egy az egyben mindenki megmérettetik. A kiskorúaknál és a családtagoknál nincs összehasonlítási alap, mert az egész dolgot titok lengi körül, ugyanis mindenki vétkes, vagy egy különleges élmény részese, amelyről nyilvánosan nem illik beszélni. Nem kell attól félni tehát, hogy itt bizonyosan beégünk. Csak mi tudjuk, hogy kevesek vagyunk a szeren, de ezt nem tudja meg senki, mert mindenki valamilyen szinten bűnrészes.
Kedves Akella! Az írástudó ember csak a másik írástudónak partner. Általában ők nemcsak írni, hanem olvasni is tudnak. Az olvasók egy része bizony csak olvasó marad. Írni nem mer, csak pontozni. Sajnos!
1
akellla
2007. október 8. 10:51
#20
4000ből az első 50ben lenni is nagy dolog. Nem is számítottam ilyen sikerre.
Sok és sokfajta ember jár ide.Sokféle okból. Aki a sztoris, érdekes írások miatt olvasni jön(ahogy én is), annak bejön.
Aki erotika miatt(mégis csak egy pornó oldalon vagyunk..), annak nemannyira. Aki azért, hogy egy jó, szafos leírásból "ihletet merítve" önmaga örömét keresi annak végkép nem. Az én írásaimra nem igazán lehet recskázni. Nem bántom őket, sőt természetes dolog, ha nincs az embernek éppen partnere, vagy túl fiatal ahhoz, hogy legyen.
Mi annó "A szerelem iskolája" című, a szomszédék családi könytárából kilopott könyre fényeztük a répát.
Ízlések és pofonok... Én pl az 5-6 pötty közti írások között is találtam szuperjó, szinte irodalmi értékű alkotásokat. Csak köszönet annak aki szavazott. Akár így akár úgy. Megtisztelt vele. Ők vették a fáradtságot. 3500 letöltésből 55-en.. Köszi mégegyszer Nekik!
Más! A másik fele olyan 80-100ezer karakter körül lesz. Nem túl hosszú? Ne osszam két felé és két részletben adjam le? Vagy mehet egyben? Ezen dilemázok..
1
akellla
2007. október 7. 10:17
#19
Jó.Tényleg jó! Láttam, hogy sokáig a Top10-ben is bent voltál. Kár, hogy kipontoztak!
Várjuk a folytatást!
1
Pete
2007. október 7. 03:32
#18
Kiváló. Asszonyomnak is tetszett:
-Legalább tudom mit gondolsz rólam mikor félbehagylak amíg pihenek.

Szó bejött, csak így tovább, remélem a folytatás is jó lesz...
1
úlászló
2007. október 6. 00:23
#17
Szintén gratulálok neked . Az igazi élményben gazdak leírást olvashattam, sok-sok humorra
tüzdelve. De, az utolsó bekezdésre elfogyott az az igazi öszinte humorod. Nagy álmény volt olvasnom.
Kérlek, folytassad neked ez nagyon megy. Akár indulhatnál a humor fesztiválon is.
üdv. László.
1
Nanetuddki
2007. október 5. 08:56
#16
Irigykedve olvastam, fiatal koromban mindig ábrándoztam róla, hogy egy ilyen idősebb hölggyel hasonló szituációba keveredek. Hát, felnőttem enélkül, de örömmel olvasom az ilyen sztorikat, különösen, ha ilyen remek stílusban készült.
1
Palesz
2007. október 4. 20:30
#15
Grat. Nagyon jó, bele képzeli az ember magát, és áttéli a sztorit...
Folytatást...
1