Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Bizse, örömmel olvastam újabb hozzászólásodat, hogy örömöd és gyönyöröd találod, ha olvasod a részeket és felkeltve érdeklődésem érdekelnének emgem is részletek, milyen is az a párna, ami már a strapát is bírja? Lentebb van egy elérhetőség kedves Bizse!
Be kell vallanom, hogy azért tértem vissza egy hónap után, mert nagyon izgatott a családon belüli szex. Itt volt minden majdnem. Bízom a folyatásokban lesz mélyebbre hatoló "hátsó kapus" támadások, s talán valamelyik anyukát vagy leányukat "szendvicsbe" kényeztetik...
Az elmúlt 5 rész olvasása után minimum 3-4 alkalommal feljutottam a csúcsra. Már van új párnám, ez bírja a strapát.
MIND, MIND, KÖSZÖNHETŐ KORIANDER SZAFTOS ÍROMÁNYÁNAK! Nem vezetek statisztikát, de az írásai alapján én legalább két év alatt 25-30 alkalommal "beteljesülten" keltem fel a billentyűzettől!
1
P
PEGS_59
2019. szeptember 12. 15:51
Szépen alakul,építkezik a történet. Gyanítom lesznek még izgalmas fordulatok. Legyen is,pl. egyik család fiatalja a másik felnőttjével ? 😉 (Két év után kiváncsiságból váltottam hozzáférést,jó döntés volt,izgalmas volt egyben olvasni a sorozatot. 10 P.
Vegre minosegi tartalom (nem, mintha idorol-idore nem lenne gyongyszem, csak tobb a fercmunka egy ideje). Koszi, szuper volt ez a sok izgalmas korites!!
Mindegyik hozzászólás kizárólag Koriander kimagaslóan, gyönyörű érzelmekkel dús,írásai váltottak ki. Dicséret az Övé! Nagyon is igaza van Málnának, aki a lényeget szépen megfogalmazta. Én is ezekért az írásokért vagyok még itt. Sajnos egyedül maradtam, mint nő. Zsuzsika e l m a r a d t, okát nem olvashattuk mert.. Hozzá hasonló rövid véleményei vannak " feherfabiának ", a megérzéseim szerint. Én nőnek érzem írásai alapján. Tévedhetek is óriásit és ffi lenne? Tévedni emberi dolog.
Sikeres találkozást kívánok Málna-Koriander kapcsolatához.
Lentebb van egy elérhetőség kedves Bizse!
Üdv,
Koriander
Az elmúlt 5 rész olvasása után minimum 3-4 alkalommal feljutottam a csúcsra. Már van új párnám, ez bírja a strapát.
MIND, MIND, KÖSZÖNHETŐ KORIANDER SZAFTOS ÍROMÁNYÁNAK! Nem vezetek statisztikát, de az írásai alapján én legalább két év alatt 25-30 alkalommal "beteljesülten" keltem fel a billentyűzettől!
Legyen is,pl. egyik család fiatalja a másik felnőttjével ? 😉
(Két év után kiváncsiságból váltottam hozzáférést,jó döntés volt,izgalmas
volt egyben olvasni a sorozatot. 10 P.
Érezd magad meghívva! Várlak szeretettel!
Koriander
Hozzá hasonló rövid véleményei vannak " feherfabiának ", a megérzéseim szerint. Én nőnek érzem írásai alapján. Tévedhetek is óriásit és ffi lenne? Tévedni emberi dolog.
Sikeres találkozást kívánok Málna-Koriander kapcsolatához.
Üdv
Koriander
koriander.koriander1@gmail.com