Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ez a töri lett az egyik kedvencem na meg a folytatásai.
1
Pontifex
2009. szeptember 17. 19:50
Sihupapa!Íme az egyik "forrásmű",ami minőségben még ma is megelőzi a "Netenapa műveket"!
1
sihupapa
2008. szeptember 30. 01:20
a test ördöge mirenem képes
1
fiest
2008. május 27. 15:35
csak igy tovább
1
shadow
2008. május 24. 23:33
Nagyok király volt. Nem is tudom miért nem bukkantam rá hamarabb. De legalább most egy darabig nem fogok unatkozni. 10 pont
1
Steve
2006. június 9. 00:27
Szia Gréty!
Édi vagy, de már csak a szerkesztő úron múlik, hogy mikor teszi közszemlére a többi részt. Ugyanis, én feltöltöttem már két újabb részt is. Egyébként öt vagy hat része lesz, ennek a sorozatnak.
Üdv; Steve
1
Gréty
2006. június 7. 23:38
Steve kérlek szépen küld már a következő részt! Qrvára kiváncsi vagyok a következő részre, vagy részekre! Puszillak érte, csak küld már végre!
1
915
2006. május 28. 20:06
FULL!!!! 10p.
1
Gréty
2006. április 19. 17:00
Hát én itt magamra ismerek! Steve! Mintha csak rólam írtad volna. 10p.
1
Bratyó
2006. április 3. 19:37
Steve!Remélem nem kell sokáig várni a folytatásra.Látom hoztad a szokásos jó formádat.Csak igy tovább.
1
banurr
2006. április 3. 06:26
Steve! Hasonló történetet már írtál, és azt se folytattad...:)
Édi vagy, de már csak a szerkesztő úron múlik, hogy mikor teszi közszemlére a többi részt. Ugyanis, én feltöltöttem már két újabb részt is. Egyébként öt vagy hat része lesz, ennek a sorozatnak.
Üdv; Steve
Qrvára kiváncsi vagyok a következő részre, vagy részekre!
Puszillak érte, csak küld már végre!
Steve! Mintha csak rólam írtad volna.
10p.
Hasonló történetet már írtál, és azt se folytattad...:)