Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tizeneves szemszogebol nagyon jol halad a sztori. Jani-a kefeles szretkezesben az utolso akt.Neked meg noni kell!! Tuti a gyakorlott/felnottes leszbizes tulkapas...
1
jani
2003. július 5. 23:09
És mikor fognak kefélni ?
1
Kefe
2003. július 4. 14:24
Amennyire jól indult és lépésről-lépésre következtek az események, annyira "összecsapott" a befejezés.
1
Kukac
2003. július 3. 22:42
Nekem az a kedvencem - nem ebből a storyból - "IZMOS 25 centis vastag farkát". izom... az az ember anatómiailag NULLA!
1
bismaster
2003. július 3. 18:41
TheCronic, valahogy egyetértünk. ez az alapsablon. Igaz, kezdő vagyok, még csak 1 storyt írtam
1
TheChronic
2003. július 3. 13:18
Huh,kezd átborulni a túloldalra...közös maszti,aztán kvázi-gruppenszex...a félénk,kísérletezö kislányok már vad leszbik lettek...Jah,és minden "öcsi"nek hosszú kemény vastag fasza van... Jól van na,csak kritizálós kedvemben vagyok,de az eddigiektöl tényleg elüt.
Jani-a kefeles szretkezesben az utolso akt.Neked meg noni kell!!
Tuti a gyakorlott/felnottes leszbizes tulkapas...
Jól van na,csak kritizálós kedvemben vagyok,de az eddigiektöl tényleg elüt.