Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Igazuk van egyébként. Csak ezt álmodtam, és gondoltam megírom, mert ez azért nagyon kemény volt. Maga mikor érzi jobban magát? Ha a víz alatt van? Vagy ha még csak közeledik a víz felé? 🙂 Erős🙂 Egyébként szerintem az, hogy a melletünk levő ágyon egy 30 körüli nő aludt, vagy tán halott volt, az azt jelentheti talán, hogy az idősebb nő elaltatta a vágyam a fiatalabb nők iránt, és most őt akarom. Na mindegy, majd az ébredés után történtek lesznek az izgalmasak! Az már a valóságról szól, csak ez bevezetésként hozzá tartozik. De amúgy tényleg nincs értelme ilyeneket írnom, csak ez azért nagy élmény volt! Remélem hamarosan felkerül a második rész. Üdv nektek a vonattól, aki a túlvilágra visz🙂
Vagy ha még csak közeledik a víz felé? 🙂 Erős🙂
Egyébként szerintem az, hogy a melletünk levő ágyon egy 30 körüli nő aludt, vagy tán halott volt, az azt jelentheti talán, hogy az idősebb nő elaltatta a vágyam a fiatalabb nők iránt, és most őt akarom. Na mindegy, majd az ébredés után történtek lesznek az izgalmasak! Az már a valóságról szól, csak ez bevezetésként hozzá tartozik.
De amúgy tényleg nincs értelme ilyeneket írnom, csak ez azért nagy élmény volt! Remélem hamarosan felkerül a második rész. Üdv nektek a vonattól, aki a túlvilágra visz🙂
de ilyeneket nem írok többet!🙂 Azért remélem az jobban fog tetszeni!