A Titok 1. rész

A témához tartozó történet:
Liliana
22 491 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kid
2004. október 31. 10:48
#81
A sztori szuper, teljesen felizgatott.
1
Laci
2004. október 29. 16:58
#80
Liliananak: A sztorid helyesirasilag 10-es, esztetikailag 9-es, stilisztikailag 8-as, csak ideologiailag 1-es. Ez megfelel kritikanak? Nem az a baj vele, hogy azt mondod,hogy novel IS jo, hanem az, hogy azt mondod,ferfival nem olyan jo.
1
Liliana
2004. október 29. 13:08
#79
Lacinak: Amit Te és Kover írtok ide, az semmi esetre sem kritika.
Nem érzem úgy, hogy meg kellene védenem magam vagy a történetet veletek szemeben.

Tudomásul vettem hogy nektek nem tetszik.... szívetek joga.
Ettől én még jól alszom. ;)
1
Laci
2004. október 28. 13:15
#78
Liliananak: a 2004. oktober 7-i levelemre meg nem valaszoltal. Talan azert, mert nem is tudsz. No comment-tel mindenesetre konnyu elintezni a kritikat...
1
Liliana
2004. október 28. 07:51
#77
Laci: Mire kellene válaszolnom?
Kover: no comment.

Mr.Bause: Én meg a vizilovakkal vagyok! :)
Amúgy kösz a támogatást!
1
Kover
2004. október 22. 05:26
#76
Mr. Bouse-nak: Ugy erted, hogy az gyakrabban megesik, hogy a csaj sikloval, csikoval, csapos UFO-vak vagy dobermannal izelteti meg magat, es ezert irnak a noi szerzok ilyen sztorikat?
1
Mr.Bause
2004. október 21. 15:34
#75
Hali mindenki!

1: A történet a kategóriának és az oldal szellemiségének is meglelel.
2: Épp ezért nem kell benne ideológiai kérdéseket keresni.
3: Azt hiszem, hogy olyan történentek, mint amiket Kover felsorolt, azért nincsenek, mert nem írnak olyanokat. Mert ilyen nem történik túl gyakran. És miért nem? Mert a férfi rosszabb szerető? Dehogyis! Csupán mindenki abban leli kedvét, ami hozzá közel áll. Izgatnak a leszbikus nők, ezért is kerültem ide... De hogy ebből valaki ilyen súlyos személyiség zavarokat vonjon le következtetésként... Tudod én sokkal durvábbat, le is fogom írni, bár az "csak" hetero. Kover majd azt fogja mondani, hogy ízlésficamos vagyok.
4: Egy férfi igenis lehet olyan jó, mint bármi más, csak érteni kell hozzá...

Majd, ha fent lesz a történet, jelentkezem...

Sok puszi Lilinek és én Veled vagyok :)
1
Laci
2004. október 19. 18:45
#74
Na, erre persze nem tudsz mit valaszolni...
1
Kover
2004. október 10. 07:54
#73
Liliananak: Abbol lehet legjobban latni, hogyan ideologizalod meg Andras megcsalasat, hogy a torteneteid pontosan beleillenek abba a trendbe, ahova Toth Anita, leticia 63, DonnaFlo, santiago, Panni meg masok tartoznak. Valamennyien azt nyomjatok, hogy egy ferfi sose lehet olyan jo, mint egy no, egy siklo, egy lo, egy csapos UFO vagy akar egy szobor. Hol az a baj, hogy vastag a ferfi farka, hol az, hogy nem eleg nagy. Eleg jellemzo, hogy rengeteg olyan sztori van itt, amiben egy addig hetero csaj lefekszik egy masik novel (vagy egy allattal), de olyan nincs, amiben egy addig leszbi csaj belezug egy ferfibe, egy no megnezi ket biszex ferfi kefeleset vagy egy ferfi megkefel egy allatot. Ez mind azt sugallja, hogy noi szempontbol a ferfi sose olyan jo, mint barmi mas. Te ott arulod el magad, amikor azt irod, hogy Andrassal kapcsolatban "majd csak tortenik valami" (remelhetoleg magatol eltunik az eletedbol, nem szamit, mennyi ideje tartott addig a kapcsolatotok), de Zsanat NEM akarod elvesziteni, pedig meg csak egyszer fekudtetek le egymassal.
1
Laci
2004. október 7. 14:03
#72
Liliananak: ja, ha te csak hatul tudsz igazan elvezni, az mas. Az erved igy se tul meggyozo, mert keves olyan ferfit talalsz, akinek ket farka van es egyszerre akarja oket beled dugni, egyet elol, egyet hatul. Ujja pedig a ferfinek is van (a legtobbnek).
1
T
Törté-Net
2004. október 6. 22:27
#71
Általában törlöm Kover idiótaságait, de most mivel ilyen "szép" kis eszmefuttatás került köré, ezért marad, mert csak az egészet együtt törölném ki. De a következőkben a politikai tartalmú hozzászólásokat törölni fogom (Kovernek szól elsősorban.)

Lili, szerintem nagyon élvezetes a stilusod, folytasd nyugodtan az írást, igen sok embernek szerzel vele örömet. :)
1
Liliana
2004. október 6. 07:55
#70
.. kicsit nyugodtabb hangvételben....

Politikai hovatartozásom itt nem tartozik senkire.
Hogy a torténetben kinek mit engedek meg, azt pedig nem érzem úgy, hogy meg kellene magyaráznom - miért.
De az fel sem merült senkiben, hogy mekkora külömbség van egy erősen duzzadt, vastag férfi farok és egy vékony női újj között?
Aki nem tudná, annak elárum: végbél repesztő a külömbség...
Akinek ezt el kell magyarázni, az valószinüleg önző férfi.

Továbbá még mindíg nem értem, hogy a történetben hol ideologizáltam meg András megcsalását? Ezt Kover árulja már el!!!

1
Laci
2004. október 6. 06:09
#69
Engem nem nagyon erdekel a politika, de szerintem igy is napnal vilagosabb, hogy Panni meg L. szovege szocis. Mikor hallottal ilyet a masik oldaltol? Es miert tuskozol le valakit csak azert, mert van onallo velemenye es nem csak azt ismetelgeti, hogy "igen, ferfival sosem olyan jo"? Szerintem Toleransnak van igaza.
1
gazell
2004. október 6. 02:08
#68
Aki szocizni kezd azert mert nem tetszik a masik stilusa, es aki erkolcsi kerdest csinal abbol hogy mas hogyan almodozik, az menjen el filozofusnak vagy szerzetesnek...Az erotika nem mindig jar kezenfogva az erkolccsel, mint tudjuk (kb.6000 eve).De nem baj, nem kell mindenben mindig mindenkinek egyeterteni. Azonban szerintem pofazni sem kellene feltetlenul, mert a sztori jo es talan ossze lehet (de nem feltetlenul erdemes) hasonlitani mas tortenetekkel. En nem vagyok szocis, de amikor valaki ilyen tusko modon hozza elo ezt a kerdest mint Kover Lilivel kapcsolatban, olyankor felmegy a cukrom. Miert kell ilyen idiota kovetkezteteseket levonni...
1
Laci
2004. szeptember 29. 15:46
#67
Attol, hogy tehetsegesebb, mint Igus vagy Don Szimba, meg neki is lehet hibaja, nem? Szerintem se magyarazta meg, mert engedte meg Lili Zsananak azt, amit Andrasnak megtiltott. Ez a kicsavart logika tenyleg eleg szocis. De L. legalabb nem olyan durvan nyomja ezt, mint Panni.
1
anti-politika
2004. szeptember 28. 19:24
#66
Abszolut nem tartozik ide, hogy lili szoci-e vagy sem. a történet nekem baromira tetszett, és egészen biztos, hogy a tehetség pártállástól független, Lili-t pedig tehetségesnek tartom. Kövér a tehetetlen kategóriába tartozik, ha ilyen apróságokba beleköt. nem mondom, h kényszerzubbonyt neki, mert akkor hogyan hokizna... másra ugy sem képes...
1
Kover
2004. szeptember 24. 03:26
#65
Szocis bizony!
1
Mónika
2004. szeptember 20. 15:49
#64
Kovernek igaza van...
Ha nem akar írni,akkor miért hallgasson?
Hm?
Ez ám a szólásszabadság!Biztos nincs senkid és ezért vagy ilyen szocis..
1
Kover
2004. szeptember 16. 17:28
#63
Liliana, nem vagy te veletlenul MSZP-s? Azoknak ilyen a stilusa: ha nem tudnak valaszolni a masik fel erveire, akkor karomkodnak, kiszallnak a vitabol es el akarjak hallgattatni a vitapartnert.
1
Liliana
2004. szeptember 16. 15:50
#62
Egy nagy csomó mindent szeretnék mondani, de nem teszem.
Ha te erkölcs csőszt akarsz itt játszani, akkor tedd meg... de ha ennyire szemérmes vagy, mi a fenét keresel egy ilyen oldalon? Neked maga a szex a durva.
Ha ennyire nagy a szád és ennyire negatív a véleményed minden egyes írásról, akkor írj te valamit!
Ha meg nem akarsz írni, akkor halgass a másokéról.
Részemről befejezettnek tekintem a további reagálást a hozzászólásaidhoz.
1