Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ha nem olvasom el, hogyan alakítsak ki róla véleményt? A történet egy szemét állatról szól, akinek börtönben a helye. Az írás egyébként közepes.
1
s
selymes14
2021. február 17. 21:52
Hűha.. csodás írás! Bevallom én is örülnék egy ilyen apukának! Folytasd az írást, mert remek amit csinálsz! Szeretem a fantáziád. 🙂 Akinek meg baja van vele, az nem értem mit keres egy ilyen oldalon. 😉
Olvasom a kommenteket... Nekem nem kell a kamu duma... Ki nem baszna meg egy jól kinéző kislányt??? Látom hogy mások is megbámuljak, nem csak én. Mondjuk úgy is öltöznek fel... Szóval még több ilyet
Viccesek a negatív kritikák 🙂 Jelzem, semmiféle bűncselekmány nem történt, sőt a történetből egy betű sem igaz. Kitalált, mint a krimik, meg a fantasztikus történetek meg a többi irodalmi mű. Ezt hívják írói szabadságnak: azt írsz, amit akarsz. Nincs lányom, de ha lenne, akkor sem jutna eszembe ilyesmit művelni. Tetszik, hogy mindenféle állítólagos ellenérzésetek ellenére az első betűtől az utolsóig végig olvassátok a történeteket, utána pedig fújoltok 🙂Ti most a történet elolvasásával és véleményetek kinyilvánításával minf-mind egy általam végzett tanulmány részesei lehettek, amelynek tapasztalatait nemsokára publikálni fogom.
Krimit nem szoktatok olvasni? Akkor közlöm, abban gyilkosság is szokott lenni! Arról mit kommemtelnétek? Az írás már sokszor volt, de sok jót és rosszat is ki lehet belőle hozni...
Azt a képmutató mindeneteket! 🙂 Első mondattól lehetett számítani erre. Eleve 14 éves a "főhősnőnk" Onnan már bármi erőszak. Végig olvassátok, és jöttök fröcsögni 😀 Mindannyian betegek vagyunk itt. Ne legyetek már álszentek. A sztori már sokszor leíródott, elég ismerős. Jó kérdés hova fut ki. Egyenlőre elég közepes!
Szóval még több ilyet
Nyugodtan folytasd , többünknek tetszik .
Az írás már sokszor volt, de sok jót és rosszat is ki lehet belőle hozni...
Első mondattól lehetett számítani erre. Eleve 14 éves a "főhősnőnk" Onnan már bármi erőszak. Végig olvassátok, és jöttök fröcsögni 😀 Mindannyian betegek vagyunk itt. Ne legyetek már álszentek.
A sztori már sokszor leíródott, elég ismerős. Jó kérdés hova fut ki. Egyenlőre elég közepes!
a folytatás hosszabb legyen.