Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Jól sikerült írás. Én nem találtam semmi lényeges hibát benne, pedig nem állíthatom, hogy elnéző kritikus lennék...
1
j
joe013
2018. október 28. 20:16
igen jó lett....
1
O
OnePoorMan
2015. december 27. 13:56
Hát ez nagyon jó lett! Sok erotikus családi történetet olvastam már, de ez nagyon megfogott. Eszméletlen jól leírtad az egészet. Beindított engem is az irományod 😀
gyuri0926 kemény ledorongolása után nem tudom, folytassam-e a történetet. Aki nem tud megkülönböztetni olyan - egymástól teljesen különböző - sportágakat, mint a bowling, a kugli és a teke, az inkább írjon meséket a kistestvéreinek, nem igaz? Ami pedig a 35 éves anyukát illeti, annak szerintem nyugodtan lehet 15 éves, de akár 17 éves fia is.
Csak úgy mellesleg , a kugli , vagy teke (bár a kettő sem ugyanaz) köze sincs a bowlinghoz és ezt egy német tudja , így nem kellene ennyire szabadon fordítani , mert butaság sül ki belőle A footbal és a soccer is eléggé különbözik egymástól , de hagyjuk sokkal izgibb lehet a haverod 35 éves anyukája , akivel szexeltél , a haverod hány éves ? A szex leírás pedig az öndicsőítő hencegésen kívül , semmi különleges .
Jöhet a folytatás, nagyon jó!
A szex leírás pedig az öndicsőítő hencegésen kívül , semmi különleges .