A+ A-

Ikertesómmal - A viszony

Ezt a történetet egy olyan kamaszkorú ismerősömtől kaptam, aki hozzám hasonló helyzetbe került, de kicsit másképp oldotta meg a dolgokat.
Lehet, hogy hosszú lesz a bevezetőm. Előre elnézést kérek érte, de remélem mindenkinek (legalábbis azoknak, akik elolvassák) megéri majd végig olvasni és tetszeni is fog a történetem. Én Zsolti vagyok, és 18 éves éppen hogy múltam, van egy ikertesóm, Vince. (Egypetéjű ikrek vagyunk,) A folyamatok és a történet teljes megértése érdekében egy kicsit visszább kell, hogy menjek az időbe, de mindenekelőtt néhány szó a Vincével meglevő „kapcsolatommal” kapcsolatban. Szóval, tehát az ikertesómmal mindig mindent megtudtunk beszélni és mindig készek voltunk mindenben segíteni másiknak. A szexszel, vagyis inkább a szexualitással kapcsolatban viszont sosem beszélgettünk. Szerencsére az iskolába sosem jártunk ugyan abba az osztályba, amelynek két oka volt. Az egyik az, hogy egy évfolyamon általában 2-3 párhozamos osztály volt, míg a másik ok az volt, hogy a tanárok és az iskolavezetés sem igazán szerette azt, ha egy testvérpár ugyan abba az osztályba járjon, ez kiemelten igaz volt az ikrek esetére.
Innen kezdve a saját fel- és beismerésem menetét írom le pármondatban. Szóval már az általános iskolában, pontosabban azt hiszem, hogy 4. osztálytól az egyik (akkori) osztálytársammal, vagyis haverommal (Barna) gyakran viccelődtünk azzal, hogy mennyire szeretjük egymást. Ez a „viccelődés” 6. évvégére odáig fajult, hogy gyakran jártunk ki együtt WC-re, ahol simogattuk, ölelgettük egymást. (A simogatást ekkor „még csak” az egymás hátának vagy seggének simogatása volt.) Ez a helyzet a rákövetkező félév vége felére még durvábbá vált, hiszen már nem csak együtt jártunk ki és nem csak simogattuk, ölelgettük egymást, hanem többször megpróbáltuk egymást megcsókolni. Ez eleinte egyoldalú volt, vagyis volt egy kezdeményező, aki a visszautasítást tapasztalván mindig leállt. Ekkor viszont, az egyik „közös mosdózásunk alatt”, már nemhogy a hátamat vagy a seggemet fogdosta, hanem egyszerűen se szó, se beszéd megmarkolta a faszomat, amire én Rá néztem, hogy ez mit jelentsen. De magát a kérdést már nem volt időm ki is mondani, hisz abban a pillanatban megcsókolt. Én is megcsókoltam Őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.34 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ricsi1990 2017. 11. 5. vasárnap 22:30
#4 Ha nem tetszik, akkor van ezen az oldalon is más kategória, ami esetleg jobban elnyeri tetszésedet!

Jók a családon belüli homo dolgok! 10p
#6 deajk2008 2017. 11. 1. szerda 09:06
Imádtam a csaldon belüli homo és pisiszexet... 10p
#5 A57L 2017. 09. 1. péntek 04:32
Sokan biztos szeretik,én nem.
#4 cscsu50 2017. 08. 17. csütörtök 21:17
elég már a homóból
#3 sunyilo 2017. 08. 15. kedd 22:50
Túl sok már ebből...
#2 Andreas6 2017. 08. 15. kedd 17:20
Nem az én világom.
#1 Törté-Net 2017. 08. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?