A+ A-

A Nílus gyöngye 1. rész - Merititesz vágya

A felkelő nap sugarai ragyogóan világították be a Nílus deltáját, a folyó habját már e korai órában hajók tucatja szelte, és dolgos asszonykezek mosták a vásznakat a folyó parton. I.e. 1401. évben járunk, a leendő fáraó, Szihathor házasságkötésének napján, mikoris nászban egyesül unokanővérével, a szép Nebet hercegnővel, majd pedig átveszi a hatalmat az egész birodalom felett.
A korai óra ellenére az udvar egész háza népe talpon volt, mindenki az ünnepség előkészületeivel volt elfoglalva. Szolgák hordták a finom aranyneműket a palota folyosóján, virágkompozíciókat egyengettek, melyek messzi földről érkeztek, és mindezt a nyüzsgést egy élénk, fekete szempár figyelte a nők helységeit elkerítő függöny mögül. Nebet hercegnő alig múlt 17 éves, nyúlánk, karcsú testét egyszerű Nehé-ruhája fedte, arca pedig lángolt az izgalomtól és gyermeki kíváncsisággal figyelte a tucat szolgát, amint a dolgával foglalatoskodott. Hirtelen megkönnyebbült kiáltás harsant:
- Hát itt van, hercegnő! – szólt Merititesz, Nebet dajkája, és könyökénél fogva megragadta. – Haszontalan leány, már vagy egy órája kereslek.
- Ugyan, dadus... - dacoskodott gyermekien Nebet, miközben követte Merititeszt a fürdőbe. – Annyi izgalmas látnivaló van odakinn!
Merititesz csak csóválta a fejét, miközben gyengéden, de akkurátusan a kádhoz húzta a hercegnőt, és lesegítette róla a ruháit. Pillanatokon belül a hercegnő ököl nagyságú, formás keblei előbukkantak a ruhából, ahogyan a rövid, pelyhes szőrrel borított szemérem dombja is.
- Hát nem hihetetlen? – kacagta, és ahogyan volt, anyaszült meztelenül táncra perdült, apró mellein megfeszültek a barna mellbimbók. Merititesz előtt nem volt szégyenlős, ismerte, mióta az eszét tudta. – Férjhez megyek.
- Ejj, te leány... - somolygott sopánkodva Merititesz, majd besegítette a ficánkoló hercegnőt a kádba.
Finoman elkezdte lemosni a leány testét, miközben amaz folyamatosan csacsogott. Szivaccsal végigtörölte Nebet karcsú nyakát, finomívű hátát, majd a feszes has és a keblek következtek a pénzérményi kemény bimbókkal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 07. 15. szombat 03:53
Kezdetleges.
#5 veteran 2017. 06. 26. hétfő 14:16
Nem ragadott magával.
#4 vakon54 2017. 06. 23. péntek 08:57
Folytazsd!
#3 cscsu50 2017. 06. 22. csütörtök 12:58
egynek elmegy
#2 genius33 2017. 06. 22. csütörtök 07:37
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2017. 06. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?