A+ A-

Álmom: Eve Angel

- Igen, tudom, hogy mivel foglalkozol, de ez nem különösebben zavar - mondom mosolyogva a vacsoraasztalnál ülve. Eve csak mosolyog, kortyol egyet a finom borból, majd folytatjuk a kellemes beszélgetést.
Eve Angel. A tökéletes nő. Természetes, makulátlan szépség. Aki egy pillantásával is fel tudja izgatni a férfit. De ma éjjel jóval több lesz, mint egy pillantás. Az ízletes vacsora befejeztével, ahogy azt megbeszéltük, indulunk fel a szállodai szobába. Az előcsarnokban és a liftben visszafogottan viselkedünk... Ő a feltűnést, én a saját izgalmamból fakadó ügyetlenséget próbálván elkerülni ezzel. Ma éjjel kaland lesz. Nem érzelmek, csak kaland. De micsoda kaland!
A liftből kilépve Eve már csábítóan mosolyog rám.
- Gyere, a szobám itt van - mutatja, és már lépünk is be a csodás lakosztályba. Ezen a ponton már ideges vagyok... Végül mégiscsak megtörténik. Egy ilyen nővel fogok ágyba bújni. Az erotika egyik királynőjével. Mert amit ő csinál, az nem a giccses műpornó, hanem természetes, lágy leszbikus erotika, bár ő maga nem az. Ezen a ponton viszont bármi lehetne, nála vonzóbb lányt ebben a pillanatban elképzelni sem tudnék.
Izgalmamat palástolván lekapom a cipőt, aztán be a hálóba, ahol Eve már levett néhány ruhadarabot. Mosolyog rám, hívogat...
- Mit szólnál, ha elmennénk tusolni?
- Remek ötlet - mondom, és közben már Eve válláról húzom le a melltartót. Mielőtt ezt megtehetném, ő rólam "szakítja le" a pólót, így szinte egyszerre válunk félmeztelenné. Neki előbukkannak hihetetlen mellei, én pedig szóhoz sem jutok. Ismerkedünk egymás testével, néhány másodperc simogatás után én nem bírom tovább, oda kell hajoljak, néhány forró csókot kell lehelnem a melleire, a nyakára, a vállára. Bőre annyira friss és bársonyos, hogy arra nincsenek szavak. Érzem a fantasztikus illatát, átölelném, de ő inkább tovább vetkőzne. Ilyen kompromisszumot bármikor elfogadok.
Amikor meztelenné válunk, végigfut az agyamon, vajon mit szól hozzám. Erős lehet a kontraszt az ő szőrtelen, bársonyos, tökéletes teste és az én férfias - szőrös felépítményem között, de láthatóan nem zavarja. Kedvel, mint embert, a mai éjszaka pedig csak kaland. Most már tényleg átölelem, leszívesebben mindenét csak simogatnám. Egymás nyakát csókoljuk - rendes csók nincs, ezt megbeszéltük. Csak kaland.
Kézen fog, és bevezet a fürdőszobába. A vizet megengedve egymás testét mossuk, mellei, feneke izgatóan csillog, legszívesebben itt magamévá tenném, és ez látszik is. Mosolyog, lenyúl a farkamhoz, megfogja, végigsimít rajta. Itt már majdnem filmszakadás. Egy pillanatra emlékeztetem magam, hogy nem lenne jó ötlet máris beleélvezni a kezébe, és ezzel rövidre fogni az estét. De ha már ő is finoman kényeztet, én is a lába közé nyúlok, lassan, érzékien izgatjuk egymást, közben tusfürdős testünket egymáséhoz nyomjuk. Rózsaszín köd, vagy vörös köd? Teljesen mindegy, de én már alig látok tőle.
A hálószoba. Kényelmes, méretes franciaágy, melyen bármi elképzelhető, főleg egy ilyen nővel. Eve behúz a szobába, az ajtót becsukjuk. Vége, nem menekülök.
- Gyere, szeretkezzünk egy jót - mondja pajkosan. Én nem tudok válaszolni, mert újfent a melleit csókolgatom. Lágyan megfogja a fejem, és a mellei közé húzza. Intenzíven érzem a teste melegét, az illatát, selymes bőre körbefonja az arcomat... Elönt a vér, az izgalom, megfogom és gyors mozdulattal az ágyra fektetem.
- Hogyan szeretnéd? - kérdezi.
- Szeretném végigkóstolni az egész testedet - válaszolom. Most már nincs idegesség, szexre hangolódva könnyen oldódik az ember. Felfedezőútra indulok. A nyaka, mellei után lejjebb, a hasát puszilgatom végig, aztán még lejjebb...
Combjai belső részén haladok végig a térdtől egészen a punciig. Ő megadóan szétnyitja a lábait, kezeivel a melleit masszírozza. Nem habozok. Amilyen puha ajkakkal és nyelvvel csak tudom, megtámadom a punciját. Lágyan, lassan nyalom, nem sietünk. Eve sóhajtozni kezd halkan, ami az ő életében gyakran a produkció része, de talán most nem. És tényleg nem, türelmes nyalással előcsalom az első nedveket. Rám borul a köd. Finoman, de határozottan átfogom a combjait, és még mélyebben hatolok gyönyörnyílása mélyére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:10
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:37
Elmegy.
#2 sztbali 2011. 09. 19. hétfő 11:31
Kár, hogy csak álom. Eve Angel nagyon jó nő.
#1 Törté-Net 2011. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?