A+ A-

Az angyali - Emlékek 1. rész

Már a fesztiválbuszon kiszúrtam. Gyönyörű angyali pofi, kék szemek, szőke tincsek, kerek mellein majd szétrepedt az apró fehér atléta. Ő is észrevett. Szemezgetés, egy-egy lopott mosoly. Tiltott gyümölcs, nekem van barátnőm, az ő pasija meg mellette ül. Gondoltam élvezem, amíg lehet, mert pár perc és úgyse látom többé.
Egy-két órával később a pultnál egy ismerős pofa kezd velem beszélgetni. Tudtam, hogy láttam már valahol. Odahívott a társaságukhoz. Bemutatja a barátnőjét. A szőke cukiságot a buszról. Most már tudom honnan volt ismerős. Sajnos a lány nevét nem hallom, de le is szarom. Szórakozok azon, amit csak ő meg én tudok. A buszos szemezgetésen. Telt az idő, koncertek jöttek mentek, a sör fogyott. Beszélgettünk, buliztunk, aztán eltűntek. Sajnáltam, mert jó fejek, jól szórakoztam velük, ráadásul ötletem sem volt, hogy mit csináljak egyedül reggelig. Az összes koncert lement már, maximum csöves punkokkal ihattam volna. De nem.
Van egy mondás. „Ha az Isten neked teremtette, akkor az Ördög talicskán tolja eléd!” Már értem mit jelent. Nem akartam hinni a szememnek, amikor a kis szőke angyalka jött velem szemben. Egyedül!
- Tamás?
- Alszik. Én meg még nem vagyok álmos. Még buliznék. Nem baj, ha maradok veled?
- Öö... - hatásszünet. - Végül is nem! Gyere, igyunk valamit és dumáljunk. Koncert ma már úgysincs több.
Így is lett. Beültünk egy sörsátorba és órákon át beszélgettünk. Közben reggel lett. Nagyon jól kijöttünk egymással. Persze, hogy nem maradt ki a szex téma sem. Meg voltam rajta lepődve mennyire nyíltan beszélt a vágyairól fantáziáiról. Ne felejtsük el... úgy néz ki, mint egy angyal. Egy kurva angyal! De, hogy szó szerint?! Rájöttünk, hogy az ágyban nagyon egyezik az ízlésünk, kezdődtek a flörtök és a huncut beszólások, kacér mosolyok, véletlen érintések. Ha nem lett volna mindkettőnknek kapcsolata, ekkorra már valószínű a harmadik doboz kotont bontottuk volna ki, annyira forrt a levegő. Így viszont... óvatosak voltunk. De hát hatott az alkohol, hatott a tiltott gyümölcs utáni vágyakozás, hatottak a hormonok és mivel én már őszintére ittam magam, nem szaroztam.
- Egyszer tuti meg foglak dugni! Meg kell! Kurva jó lehetsz! - mondtam. Felnevetett.
- Miért nem dugsz meg most?! - kérdezte, majd a kezét a combomon a farkamig csúsztatta. Teljesen közel hajolt hozzám. Egy hajszálnyi hely lehetett az ajkaink között. A zene és a tömeg számomra elhalkult. Nem hallottam mást csak a szívverésemet, nem láttam semmit csak egy csábító, kihívó angyali lányt és nem éreztem csak a leheletét a számon, na meg az apró kezét az én egyre nagyobb farkamon. Tudtuk jól, hogy innen nincs megállás. Minek is lenne?! Vadul csókoltam meg, csoda, hogy a pad nem borult fel velünk. Ő is viszonozta a szenvedélyt. Lábaival átkarolt, az ölébe húzott. Már ettől a smárcsatától teljesen kikészültem. A szemében veszett vágy látszott. Megfogta a kezem és a sátrak felé indultunk. Közben nevettünk, kacérkodunk egymással. Lehengerelt. Legszívesebben ott mindenki előtt dugtam volna meg egy sörpadon. A kis ribancnak is tuti bejött volna.
Mindig imádom ezt az érzést. Amikor tudom, hogy perceken belül egy új lányt kapok meg. Hihetetlenül izgalmas. Sosem fogom megunni!
A sátornál derült ki, hogy odabent alszik a barátja... Csodás.
- Na, ennek lőttek - gondoltam, de szerencsére nem sok időm volt elmélkedni, de még elkenődni se, ugyanis ártatlan mosollyal az arcán közölte:
- Ne aggódj! Hozok ki takarót majd csináljuk a hegyen.
- A hegyen?
- Ott még sosem csináltam! Gyere már kurva jó lesz! Nem bánod meg ígérem! - kacsintott sokat sejtetően.
Vigyorogtam és elindultunk. Kimásztunk a fesztiválról a kerítésen. Pár száz métert gyalogoltunk, a nap már sütött nem volt hideg. Ledobtuk a takarót és egymásnak estünk. Szerintem egy perc sem kellett, hogy minden ruhát letépjünk egymásról. Agyament szenvedély volt.
Letérdelt elém, felnézett a gyönyörű kék szemeivel, kéjesen nevetett. Látszott rajta, hogy imádja ezt. A farkam már szinte teljesen felállt, de amikor a két apró kezével megfogta és lassan elkezdett szopni, akkor kővé változott. Tetszett neki a hatás, amit rám gyakorolt. Ettől csak még jobban beindult.
- Ne fogd vissza magad - és nevettem, mert láttam rajta, hogy már alig bír magával. Nevetett ő is és sokkal vadabban folytatta. Őrült iramban kezdett szopni közben a kezei a heréimmel játszottak. Alig tudtam megállni a lábamon. Beletúrtam a szőke hajába egészen a tarkójáig. Nincs erre jobb szó - szétdugtam a száját. Kicsit megijedtem, hogy ez sok lesz, de neki is tetszett a szerep. A kihasználtság. A kurvám volt. A kurva angyalom! Majd én megmutatom. Míg én használtam a száját, ő ujjazta magát. Észbontó látvány volt. Csak még jobban spannolt és egyre durvábban szopattam. Már ekkor azt éreztem, hogy nem bírom és belerobbanok a szájába. Ő is érezte és akkor lassított. Olyankor inkább a golyóimat szopogatta odaadóan. Csoda volt, amit a forró nyelvével művelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 1. péntek 07:08
Kereknek kerek, de ami ilyen jó, azt folytatni kellene.
#4 listike 2014. 09. 26. péntek 04:44
Ha így kerek, miért elsőréyz?
#3 zsuzsika 2014. 03. 16. vasárnap 07:59
Közepes.
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 20:01
a sztori tetszett...csak 1 apró hiba:amikor beszélni kezdtek, akkor sem koncert, sem tömeg nem volt és 1x csak reggel lett...ekkor csattant el az 1. csók smile eddig ok, de a csók közben nem hallottad a zenét, nem zavart a tömeg sem smile ....ezt leszámítva egy jó dugás lehetett
#1 Törté-Net 2011. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?