A+ A-

Egy meleg élete 4. rész – Fiatal felnőttkor II. – Az első igazán stabil kapcsolat

Ez a történet sorozatom újabb része, amely továbbra sem valós, így a magánélettel mindenféle esetleges egyezés teljesen a véletlen kategóriája.
Áron életéből újabb kb. 9 hónap eltelt, amikor véletlen végre találkozhatott avval a fiúval (legyen Robi), akiben lényegében mind a három korábbi barátjából (Lajos, Gábor és Árpi) úgy vélte talált bizonyos dolgokat, ami még inkább biztossá tette számára, hogy erre a srácra (Robi) „le kell csapnia”, mert ha nem akkor az élete legnagyobb hibáját követné el. Szóval először csak leveleztek egymással, majd végre egy hivatalos randit is megbeszéltek. Lényegében ezen a randin még csak „háttérileg mutatkoztak be” egymásnak. Párnappal később a randit megismételték, ekkor viszont már a lényegesebb dolgokról is beszéltek. Itt leginkább a korábbi kapcsolataikat érintették. Áron ekkor éppen 2 hete múlt 21 éves, míg Robi már 1 hónap híján 23 éves. A randi végeztével egy újabbat beszéltek meg. Erre 1 héttel később került sor, ezen a randin már végre a leglényegesebb dolgokra is kitértek. Kimondható, hogy végre összejöttek.
A következő 6 hétben 2-3 naponta randiztak. A randevúk egyre hosszabbak voltak és egyre jobban sikerültek. Egyszer-egyszer még meglepték egymást egy-két tábla csokival vagy egy-egy szál virággal vagy egy-egy doboz bonbonnal. A fiatalok eddigre végre már komolyabb (szexuális) dolgokat is felmertek egymásnak hozni. Eltelt még 2 hét, mire eljutottak odáig, hogy sor kerülhetett az első orál szexre. Ez ekkor még „csak” egymás hímvesszejének kiveréséből állt. Ezt az „aktust” a következő 1 hónapban gyakran megismételték, mire egy újabb lépést tettek és egy „másik típusú” orál szexre került kettejük között sor, ekkor már faszszopás következett. Először Robi szopta le Áront, majd rögtön utána a fiú szopta le a pasiját. Már a szopás előtt elkezdték egymást felizgatni, majd az „első szopó” elkezdett szájjal is közeledni a partnere péniszéhez és a makkjához, majd óvatosan a szájába vette és a fejét fel-le mozgatva elkezdte szopni. Nagyon élvezte, amit csinál és a lényeg a számára a volt, hogy a párja is élvezte, amit Ő csinál éppen vele. A szopás közbe Robi el is élvezet, így az ondójával teli lövelte a szerelme száját. Az „Ároni szopás” nem sokkal ezután befejeződött és „fordulhatott a kocka”, szóval jöhetett a „Robis szopás” vagyis Áron Robi általi leszopása.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 11. 18. szerda 04:58
A homo élet nem az én világom,de azért érdeklődve olvastam.
#6 Rinaldo 2015. 08. 17. hétfő 11:49
elmegy.
#5 cscsu50 2015. 08. 13. csütörtök 16:09
Nem tetszik.
#4 veteran 2015. 08. 13. csütörtök 11:20
Nem tetszik
#3 deajk2008 2015. 08. 13. csütörtök 09:24
nekem azért tetszett, bár én se szeretem az érzelmes részeket inkább a szexet azért 9p lett...
#2 papi 2015. 08. 13. csütörtök 07:42
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 08. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?