A+ A-

Legénybúcsú 1. rész - A tanúk körében

- Ted, azt hiszem, mindjárt indulnod kell - szólt az ágyvégéből Loren, míg közben éppen a harisnyáját kezdte felhúzni -, ahogy nekem is lassan mennem kell. - majd hallottam lépteit az ágy mellett, majd fölém hajolt és megcsókolt, egyből kinyitottam a szemem.
- Jó ébresztő, de mi lenne, ha folytatnánk azt, amit elkezdtünk a délután folyamán - közelebb húztam magamhoz leendő feleségemet és újra megcsókoltam, kezeimmel máris a melltartóját kezdtem kigombolni, amikor is megfogta a kezeimet hátul.
- Nem lehet, Tina és Erika vár már rám, ahogy rád is a tanúid, emlékszel?
- Nem felejtettem el szívem, de gond, ha mégse mennénk el és inkább együtt töltenénk el az utolsó napunkat, mielőtt végleg összeházasodunk - közben visszament és a ruháját kezdte fel venni, amikor is visszanézett rám.
- A barátnőim megölnének, ha nem mennék el a saját lánybúcsúmra, ahogy téged is a fiúk. - odament a tükörhöz és megigazította piros koktélruháját, majd újra felém fordult. - Hol is lesz a legénybúcsúd? Egy hotelben? - melyre már kiszálltam az ágyból és elindultam felé.
Hátulról átkarolta, figyeltem magunkat a tükörben és néztem a gyönyörű nőmet, akit holnap el fogok venni feleségül.
- Igen, egy hotelben lesz, még a fiúk küldtek is egy sms-t, hogy hol kezdjem a kirándulásomat. - közben beszívtam Loren parfümjének isteni illatát, melytől a farkam keményen meredezni kezdett barátnőm popója felé.
- Az jó lehet, az enyém valahol egy chippendale klubban fog kezdődni és azt hiszem ott is fog véget érni. - elmosolyodott és kezével lenyúlt a farkamhoz - Tele lesz a hely izmos pasikkal, akik csakis nekem fognak táncolni fél pucéran.
- Akkor lehet, hogy nem is szabadna elengednem téged oda, nem de? - ujjaival le-fel húzogatta rajta a fitymámat, melytől újból nagyon beindultam, és még mielőtt letéptem volna róla a ruhát elengedte a szerszámomat.
- Légy jó szívem és ne igyál túl sokat. - ahogy ezt mondta felkapta a táskáját, elindult az ajtó felé, de aztán megállt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 03. 3. kedd 05:58
Azért nem olyan rossz.
#5 mif23 2014. 09. 27. szombat 07:38
Miért nősül meg a ferde gyerek?
#4 zsuzsika 2014. 09. 24. szerda 06:53
Gyenge.
#3 veteran 2014. 09. 23. kedd 07:36
Unalmas,gyenge.
#2 Rinaldo 2014. 09. 23. kedd 06:15
Gyenge.
#1 Törté-Net 2014. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?