A+ A-

Mesterem 1. rész

Nadya vagyok. Amit elmesélek, az 13 éves koromban történt. Nem vagyok egy széparcú nő, de a testem már akkor is arányosan csinos volt. Akkoriban hosszú sötétbarna hajam volt, a vége a fenekemet csiklandozta. Mellem is kezdet már kidudorodni, és én anyámtól megtanultam, arra büszkének kell lenni. A punimon már kunkordtak a szörszálak, ami nem igen tetszett, de láttam, a felnőtt nők pamacsait, így nem ellenkeztem a sorsom ellen.
Táncolni jártam, így testem igen edzett, rugalmas és hajlékony volt, illetve még ma is az. A lányokkal már sokat fecserésztünk a fiúkról, szerelemről, szexről. Otthon megkerestem a szakirodalmakat, mivel egyre kíváncsibb lettem. Én az érett férfiakhoz húztam, így nem csoda, hogy beleszerettem tánctanáromba.
Már hét éve jártam hozzá és mindig is felnéztem rá, de simogatásai egyre érdekesebb érzéseket hoztak ki belőlem. Különösen élveztem, ha meghúzódott lábamat masszírozta. Egyik táncóra után úgy húztam az időt, hogy utoljára végezzek az öltözéssel. Mikor kész voltam kifele menet erősen sántikáltam, így persze, hogy feltűnt a mesternek.
- Mi a gond? - kérdezte.
- Az óra végén a spárgázás közben meghúzódott, és nagyon fáj.
- No űllj le, átmasszírozom!
Úgy vártam erre a mondatra, hogy a szívem már a torkomban dobogott. Tom bácsi krémet hozott, és rám szólt:
- Nadrágon keresztül nehéz dolgom lesz!
Olyan zavarban voltam, hogy elfelejtettem, de most gyorsan lekaptam magamról. Tom bácsi bekrémezte a kezét és munkához látott. Finoman elkente a krémet combomon, majd erősebben masszírozott.
- Jobb már? - kérdezte.
- Igen, de fentebb olyan égető érzés...
Fentebb csúsztattatta kezét és folytatta a kellemes munkát.
- Még fentebb! - mondtam és mesterem eleget tett kérésemnek, de már csak úgy tudott masszírozni, hogy kénytelen volt a bugyimon keresztül a punimhoz is hozzáérni.
Testem lázasan égett, és én lehunytam a szemem hogy még inkább átéljem az élményeket. Hirtelen remegés jött rám, a combom összerándult és görcsösen szorítottam rá tanárom kezére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:12
Nem rossz.
#6 papi 2013. 04. 19. péntek 06:08
Aranyos
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 23. szerda 20:42
Izgalmas.
#4 Ede 2008. 04. 7. hétfő 15:20
Igazán izgalmas bevezető!
#3 Nóra 2008. 02. 19. kedd 22:16
Nagyon fincsi!
#2 loui 2003. 01. 16. csütörtök 17:24
nem rossz törtenet
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?