A+ A-

Forró nappalok és még forróbb éjek 1. rész

Elhívott, hogy segítsek neki rendbe rakni a kertjét, mert az előző hetekben elfoglaltságai miatt kiszaladt minden a keze alól. Reggel fél hét körül csengettem. Kijött, beengedett a kapun és már kérdezte is:
- Kérsz kávét? Most fő.
Leültem a teraszon és rágyújtottam. Pár pillanattal később már kortyolgattuk is a forró feketét.
- Nem iszunk egy korty pálinkát? - kérdezte, amikor kézbe vette a csészéinket és elindult a konyha felé.
- Miért is ne... - mondtam - ...hisz a parasztemberek is így szokták.
Hozott egy fonott üveget és két féldecis poharat. Töltött, majd "Isten-Isten" mellett fölhörpintettük a torkot égető italt. Kicsivel később hátramentünk a kertbe.
- Mivel kezdjünk? - kérdeztem, mert látszott itt bizony van teendő bőven. Jó gazos volt minden és már a borsót, babot, uborkát is lehetett szedni, a meggyről és barackról már nem is beszélve.
- Szerintem szedjük le a borsót - kezdte - majd a babot és utána azokat az ágyásokat már fel is lehet számolni.
- Rendben, akkor viszont hozzunk valami kosarakat a leszedendő zöldségeknek - feleltem.
Visszamentünk az udvarba és kosarakkal felpakolva tértünk vissza. Ő a borsóval bevetett terület egyik végére, én a másikra mentem és nekiláttunk szedni.
Egy bő, lenge, polószerű, de annál valamivel hosszabb, ruhában volt, így hajlongásainál jó belátást engedett a ruhája alá. Bikiniben volt. Kicsit bánkódtam is miért nem öltözött fel kevésbé ebben a nagy melegben, mert úgy esetleg még a melleit is megpillanthatnám. A nap egyre erősebben tűzött, lekaptam hát magamról a pólót és már folytattam is a munkát. Tekintetem lopva, újra meg újra a ruhája alatt kalandozott, különösen mikor már egész közel voltunk egymáshoz. Gyönyörködve legeltettem szememet ringó keblein, a hasán és a bikinialsóval fedett ágyékán. Egész biztos voltam abban, hogy semmit sem vett észre a gyerekes kukkolásomból, hisz legkisebb jelét sem mutatta esetleges zavarának, vagy rosszallásának. Leszedtük a borsót. Folytattuk a babbal. Mivel már minden kosár megtelt bevittük azokat, hogy kiöntsük egy kamrában.
- Nem vagy szomjas? - kérdezte.
- Nem - válaszoltam röviden, de egy kicsit megtoldottam - Úgyis csak kijönne egy pillanat alatt - és nagy mozdulattal töröltem le a homlokomról a verejtékcseppeket.
Visszamentünk a kertbe és szedtük a babot. Többször is azon vettem észre magam, hogy ábrándozok. Tehettem, mert semmi komoly dologról nem beszélgettünk. Minduntalan megpróbáltam elképzelni milyenek lehetnek a fedetlen mellei, milyen lehet a puncija. Az is egyre többször eszembe ötlött, valahogy rá kellene vennem egy jó kis baszásra. Mert bizony mindig kívánatos volt számomra, amióta csak ismertem, de az évtizedes barátságunk, a családjaink, azért mégiscsak mérlegelésre kényszerítettek.
Két teli kosarat felkapott, majd így szólt:
- Kaptam az egyik szomszédtól egy nagy üveg fehér bort - kezdte - csinálok fröccsöt és hozok. - és már indult is a ház felé.
Kicsit később, két jó nagy pohárban hozta a fröccsöket. Megittuk.
- Ez vérré fog válni bennem - mondtam, felé nyújtva az üres poharat. Ő felkapott megint egy kosarat és elindult újra a ház felé. Pont végeztem a babszedéssel mire visszajött. Kiöntöttünk minden kosarat és áttértünk az uborkára. Kalandozó tekintetem ismét a megszokott irányba, a ruhája alá tévedt, de most majdnem földbe gyökerezett a lábam. Ugyanis mikor bent járt a házban levetette a bikinijét, így hajlongásainál immáron mindenét láthattam. Egyértelművé vált, hogy titkosnak hitt pillantásaimat már jóval előbb észrevehette, mert továbbra is pontosan ugyanolyan természetesen viselkedett, mint korábban. Ettől nagyon zavarba jöttem, s bár szerettem volna látni formás melleit, puncijának sötét bozontját, de alig mertem feléje nézni.
- Befejezed az uborkát? - kérdezte egyszercsak - Mert én elkezdeném szedni a meggyet, hogy haladjunk. - folytatta, válaszomat meg sem várva és már ment is a nem túl magas meggyfához. Háttal állt nekem mikor felpillantottam. Rafináltan kigondolta, hogy így az erős napfényben, a lenge ruháján keresztül jól láthatóvá válik testének sziluettje és ha még egy kis terpeszbe is áll, a lábaköze szőrpamacsából is kirajzolódnak részletek a ruhán átsejlő fényben. Tán mondanom sem kell, hogy többnyire kis terpeszben állt, úgy nyújtózkodott a gyömölcsökért. Már nemcsak zavarban voltam, hanem izgalomban is. Szinte fájt, ahogy rövidnadrágomat szétfeszíti merevvé váló farkam. Arra gondoltam mekkora mákom van, hogy amikor a pólómat lekaptam, a szűk shortot nem vetettem le, mert a fürdőgatyát már egész biztosan lelökte volna magáról az ágaskodó faszom.
- Jövök mindjárt! - kiáltottam oda neki - Elszaladok pisilni. - és már mentem is a ház felé.
A WC a fürdőszobában volt. Bíztam benne talán csökken valamelyest az erekcióm, de nem igen akart, így kénytelen voltam visszaigazgatni a nadrágomba a még mindig álló farkamat. Kilépve a fürdőbe, a szemem megakadt a bikinijén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 01. 10. szombat 06:22
Nagyon jó!
#7 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 12:00
10
#6 listike 2014. 04. 9. szerda 14:56
Nagyon jó.
#5 papi 2014. 04. 1. kedd 04:50
Nem rossz
#4 papika 2012. 08. 25. szombat 19:47
Kéjenceknek meg tanulandó.
#3 Rinaldo 2012. 08. 23. csütörtök 13:46
Már azt hittem sose fogja megbaszni.
#2 cervelo 2012. 08. 23. csütörtök 07:15
Kicsit hosszú,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2012. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?