A+ A-

Tornacipő

Janine beharapta alsó ajkát, mert már tudta, mi következik ezután. Oly kemény volt ez a harapás, hogy érezte, mikor foga felsértette a bőrét. Megérezte nyelvével az összetéveszthetetlen fémes ízt, ugyanekkor azt is érezte, hogy valami meleg folyik le lassan az ajkán az álla felé. Kézfejével törölte le a vért, hisz nem akarta, hogy a férfi meglássa, mert rögtön leblokkol és már épp elég nehéz volt idáig is eljutni.
Hétfő volt, ám nem közönséges nap, mert ma volt Janine negyvenedik születésnapja. Férjével, Ricky-vel már elmentek péntek este egy ünnepi vacsorára. Abba a görög étterembe vitte őt a férfi a Hide Streetre, amit szeretett. Janine bárányt evett, mint mindig, és sikerült megbirkózniuk két üveg Retsinával, amiből talán még fél üveg is túl sok, aztán Ouzót ittak a kávéhoz. Nem valami jó ötlet!
Ricky akkor felállt és megkerülte az asztalt, odajött hozzá a másik oldalra és mellé préselte magát, mire a kávét kihozták. Aztán arcon csókolta őt és megfogta kezét.
- Kívánsz valami különlegeset a szülinapodra? Tartogatok valamit a számodra, ám az most titok.
De ha van bármi, amire vágysz, talán még lesz elég időm, hogy felhajtsam neked - mondta egyszuszra, az italtól indíttatva.
Janine közelebb húzta magához férjét és gondolkodás nélkül azt suttogta:
- Verd el a seggem!
Ricky bizonyára nem hallotta jól, mert azt felelte:
- Majd reggel? Nem értem, mért kéne addig várni, most is nyugodtan elmondhatod!
Janine most újból megpróbálta.
- Na, menj a fenébe! Most hülyéskedsz velem? - kérdezte Ricky hitetlenkedve, de túl hangosan, hogy a fél étterem feléjük fordult, hogy lássák, mi folyik ott.
- Cssssssttt! - pisszegte le a férjét Janine.
- Azt akarod, hogy rávágjak a seggedre?
- Nem! - felelte Janine és igyekezett megőrizni nyugalmát, hangját suttogássá halkította, hogy a mögöttük lévő asztalnál ülők abbahagyják a hallgatódzást.
- Nem! Hanem fel akarok öltözni iskolás lánynak; te rajtakapsz, hogy csintalankodtam, ezért a térdedre fektetsz, és elvered a seggem egy tornacipővel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 04. 16. szerda 05:17
Nem rossz
#3 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:53
Egész jó írás lett.
#2 Rinaldo 2012. 07. 3. kedd 12:47
Ez a csaj megérdemli,hogy jól elverték a seggét és utána jól meg kurták.
#1 Törté-Net 2012. 07. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?