A+ A-

Zsuska és Zsoska 3. rész

Így mentem haza, mint egy alvajáró. Egyszerűen nem hittem el, hogy Zsuska és Zsoska lettünk egymásnak röpke két óra leforgása alatt, amikor hónapokon keresztül még megszólítani sem mertem.
Öveges professzor valamit a suliban hagyhatott, mert pont akkor ment vissza az iskolába. Rám nézett, látszott rajta, ismer valahonnan, még köszönt is. Talán tanítványának hitt.
Megfogadtam, Juli akárhogy próbálkozik, nem engedem magam. Mától kezdve csak Zsuska létezik a számomra. Esküdni azonban nem mertem magamnak. Mindenesetre elhatároztam, az öcsémmel együtt megyek le hozzájuk a táskámért.
Mire hazaértem, kezdett esteledni. A sötét lépcsőházban ott várt az a dagadt picsa, kikerülni sem lehetett.
- Ne foss - mondta fölényesen -, csak azért vagyok itt, mert a táskád nálam maradt!
Amikor a nagyszobában beledobtam magam a fotelba, lekapcsolta a villanyt, és egyből szemből az ölembe ült. Ha ez egy nappal korábban esik meg velem, biztos nagyon örültem volna neki, de most a friss szerelmem meggyalázásának éreztem. Persze a vágy igen erősen dolgozott bennem. Kézzel fogható jelét meg is érezte maga alatt. És gondoskodott róla, hogy kézzel fogható is maradjon.
- Nézd, Zsolti, nekem is nagyon tetszel! - mesélte el a kettőjük történetét. - Akkor támadt fel bennem ez az érzés, amikor a Dzsudinak elmondtam, hogy tetszik neked, és ő fellelkesült ettől. Arra kért, hozzalak össze benneteket. Ezért jártunk együtt el a meccseidre, hátha észreveszed a Dzsudit. De te olyan bamba vagy, szólni sem mertél hozzánk, pedig azért voltam ott én is, hogy ha velem szóba állsz, akkor könnyebben megismerkedtek. Aztán rájöttem, te már nem az a kisfiú vagy, akivel öt-hat évvel ezelőtt szórakoztunk. Emlékszel...?
Elhallgatott, a fenekét hozzádörzsölte a farkamhoz, és az ingemet széthúzva a mellemet simogatta. Már megjelentek rajta az első szőrszálak, és Juli egyet-egyet lekapva húzgálni kezdte, ami most csak fokozta bennem a vágyat. Borzalmas volt a vívódásom, de Zsuska segített. Leállítottam, mire folytatta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 06. 24. szerda 09:44
Egyre jobb.
#3 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:49
Egész jó.
#2 mackó2009 2012. 11. 10. szombat 21:37
Úgy látszik lehet még fokozni.
#1 Törté-Net 2011. 02. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?