A+ A-

Leszboszi kalandok 3. rész - Lia barátnője

április 11.
Peti hétfőn délután a suli előtt várt. Nagyon meglepődtem, amikor megpillantottam. Megcsókolt, átkarolt és szótlanul hazakísért. Mielőtt beléptem volna az ajtón újra magához vont és megcsókolt.
- Kislány, sajnos most el kell búcsúznom. Lesz 3-4 húzós hetem a fősulin, Zh-k, rajzok, referátumok... sokon az év végi jegyem is múlik. - újra megcsókolt, óvatosan megsimogatta a mellemet, majd folytatta. - Addig rábízlak Liára. Jó kezekben leszel. Én majd írok neked, ha lesz időnk csetelhetünk is.
Megcsókolt, végigsimított a hátamon, megvárta, amíg bemegyek a lépcsőházba, majd elindult.
Nem örültem ennek a hírnek, mégis nyugodt voltam, hiszen tudtam, hogy Lia kezeiben jó dolgom lesz. Persze a szombati orgia után egyre jobban vágytam újra és újra érezni magamban kőkemény dákóját, mellemen Lia szorgos ujjait... Alig vártam a keddet, hogy újra találkozhassak kis tanárnőmmel.
Kedden reggel Anya Szegedre indult, Apával. Így tudtam, hogy kettesben leszünk Liával, hiszen csak késő estére szoktak hazaérni.
3-kor pontosan szólt a csengő, én kipirult arccal fogadtam a felérkező, mostmár barátnőmmé avanzsált Liát. Azt hittem ő is örül annak, hogy újra találkozunk, de leült, és komolyan kérte, hogy vegyem elő a könyveimet. Ügyet sem vetett aprócska trikómra és a belőle kidudorodó melleimre.
Kínos másfél óra volt - nekem legalábbis. A kiszabott tanulási idő után sem történt semmi szokatlan. Odaadtam neki az óráért járó pénzt, ő pedig a táskájába süllyesztette, majd hirtelen megszólalt:
- Basszus, erről teljesen megfeledkeztem! - Kezembe nyomott egy újságot. Nem kellett hozzá nagy ész, hogy tudjam, leszbikus lapot kaptam. - Olvasgass, igazán érzéki cikkek vannak benne. Péntekre, ha lehet ne hagyj nagyon házit, csak amit aznap kaptál. Lesz egy kis meglepetésem.
Futólag megölelt, éreztem, ahogy melle hozzámért. De már el is lépett, és be is csukta az ajtót maga mögött.
Bizseregni kezdtem, ahogy belelapoztam az újságba. Gyönyörű, esztétikus fotósorozatok voltak benne, izgalmas történetek illusztrációiként. Végül megakadtam egy több szereplős fotónál. Ezen hat lányt láttam, akik négykézláb körben helyezkedtek el. Nyelvük félreérthetetlenül az előttük lévő pucijában járt. Olvasni kezdtem, szétnyitottam combjaim és simogatni kezdtem puncimat. Gyorsan faltam a betűket, és egyre vadabbul nyúlkáltam lábaim közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:21
Jó írás.
#3 zsuzsika 2013. 11. 30. szombat 18:07
Szerintem közepes.
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:01
Finooooom smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?