A+ A-

Klári kalandjai 1. rész

Szevasztok!
Klári vagyok, és boldog házas egy éve. Gábor egy nagyon szimpi srác, nagyon szeretem. Jó két hónapig udvarolgatott nekem, amíg odaadtam neki magam. Bevallom őszintén, kicsit többet vártam tőle, de a hosszú farka így is elbűvölt. Imádom ugyanis, ha a szerszámot két kézre fogom, és még mindig kilátszik valami szopogatni való. És neki látszott rendesen.
Az esküvő után a szüleihez költöztünk. Aranyos szülei vannak Gábornak. Az anyja, Erzsike már elmúlt negyven, de senki nem mondaná meg róla.
Szerencsére nem volt az a tipikus anyós alkat, percek alatt összebarátkoztunk, és a házasság után teljesen fesztelenül viselkedtünk egymás előtt. A fürdőszobában gyakran voltunk együtt meztelenül. Kiderült, két apró eltéréssel szinte ugyanazok a méreteink, a magasság, a cipőméret, sőt még a testsúlyunk is egyforma volt. Nekem kicsit nagyobb volt a mellem, neki viszont olyan csábosan gömbölyű és erős feneke volt, hogy minden alkalommal, amikor eszembe jutott vagy megláttam, folyton arról álmodoztam, hogy de jó lenne egy kicsit malackodni a lábai között. Őt viszont gyakran kaptam azon, hogy a melleimet bámulja meglehetősen furcsa arckifejezéssel, amiről sokáig azt hittem, irigyli. Pedig neki sem volt semmi szégyellni való a mellein. Kicsit már megereszkedtek ugyan, de ennyi, a körte formáját így is megtartotta.
Apósomat teljesen más szemmel néztem. Vele is összetegeződtem, de soha nem tudtam másképp szólítani, mint: Apuka. Olyan komoly és megközelíthetetlen volt. Valamikor sportolt, nagyon jó alakja volt, de azért a kappanháj már meglátszódott a dereka körül. Egyszer visszaszaladtam a kocsitól, és amikor beléptem a lakásba, pont ő jött velem szemben... anyaszült meztelenül. Hát mit mondjak, a fütyköse egyáltalán nem hasonlított a fia farkára. A két golyója fölött szinte alig látszott ki a szőrből egy kis csutka.
Mégis volt Apukában valami nagyon izgató és főleg vonzó. De ezt még magamnak sem mertem sokáig bevallani.
Egészen a születésnapjáig. Negyvenöt éves lett, és Erzsi rendezett egy kis ünnepséget a tiszteletére. Először ekkor ért egy olyan élmény, ami azt mutatta, hogy Erzsivel több is lehetünk, mint barátok. Szokás szerint a férfiak egy idő után abbahagyták a táncot, ezért unalmunkban elmentünk Erzsivel táncolni. Egy idő után kicsit szorosabban fogtuk egymást, és azt éreztem, felizgulok az érintésétől. A szemébe néztem, és látszott rajta, benne is hasonló érzelmek kavarognak. Főleg, hogy egyre többet fordult úgy, hogy az alkarját a mellemnek nyomhassa. És amikor nem nézett bennünket senki, egy piciny csókot nyomott a nyakam hajlatába. Jeges borzongás futott rajtam végig, legszívesebben szétnyaltam volna a punciját. Ám ő véget vetett a táncnak, és leült a többiek közé.
A java azonban még hátra volt. A vendégek távoztával még egy jó órát ücsörögtünk négyesben a nappaliban. Erzsi időnként kiszaladt a konyhába, egyszer-egyszer Gábor is kiment, segített neki kivinni a sok mosatlant. Egy ilyen alkalommal, magam sem tudom, miért, de áthajoltam Apuka felett egy üveg piáért. Volt benne persze némi provokáció is, hogy megmutassam neki kicsit közelebbről a melleimet, és láttam is rajta, hogy nincs ellenére a látvány. Azt azonban nem kalkuláltam bele, hogy elvesztem az egyensúlyom, és ráestem Apukára. A mellem nekinyomódott a mellkasának és a kettőnk közé szorult kezének. Amikor a tekintetünk találkozott, szinte kiabált, hogy egyre gondolunk. De neki még további bizonyítékai is voltak, mert éreztem, hogy a csípőm alatt a farka olyan lett, mint a kő. És egyáltalán nem abban a méretben, mint amekkorát meztelenségében láttam.
Apuka olyan vörös lett, mint a rák, de én sem lehettem kevésbé színtelen. Zavartam kértem bocsánatot, ő meg még zavartabban mondta, hogy nem történt semmi. Amikor visszaültem végre a helyemre, a tekintetem állandóan a nadrágja azon részét vizslatta, ahol a farka rejtőzött. Ettől szegény még inkább zavarba jött, de úgy látszik a vágy erősebb volt a zavaránál, mert bizony egyre jobban feszült a nadrágja. Végre bejöttek Erzsikéék, és vége lett a varázsnak. Apuka lecsillapodott, bennem is lenyugodott a vágy. Egyébként is lassan valamennyien visszavonultunk.
De az ágyban, miközben Gábor farkát szoptam, azon gondolkodtam, hogy vajon neki mennyi látszik ki a két markomon felül, és amikor Gábor belém nyomta a hosszú fütykösét, az járt az eszembe, vajon neki is ilyen vékony, és meddig tudna belém hatolni.
Attól a naptól kezdve rendszeres erotikus álmaim voltak Apukával. Harcoltam ellene, mert ő eleve úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna azon az estén. De hiába próbáltam elűzni a perverz gondolataimat, újra és újra előjöttek, és amikor elaludtam, rendre megjelent előttem az izmos alakja. És én szoptam, basztam vele mindenféle pózban, és ő úgy nyalt nekem, hogy a nyelvét rendszeresen belemélyesztette a popsimba. Néha olyan nedves lettem az irodában is, hogy kénytelen voltam a fiókban állandóan tiszta bugyikat tartani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (170 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andrea írónő 2017. 08. 15. kedd 17:19
Nagyon izgalmasra sikerült.
#15 papi2007 2016. 02. 2. kedd 22:10
Nagyon jó
#14 Andreas6 2015. 03. 17. kedd 18:06
Nem először olvastam, most is nagyon tetszett!
#13 feherfabia 2014. 11. 23. vasárnap 06:36
8P
#12 zoltan611230 2014. 01. 28. kedd 04:59
Nagyon jo.
#11 listike 2013. 11. 27. szerda 19:19
Olvastam itt már jobbat is.
#10 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:22
Egész jó.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 28. kedd 12:23
Egy állat is megszokta, hogy nem a saját szobájába piszkít.
#8 papi 2013. 04. 17. szerda 05:38
Egész jó
#7 PEGS_59 2013. 02. 24. vasárnap 15:10
Jó az "öreg" a háznál smile
#6 charli64 2012. 10. 30. kedd 14:58
Elhittem, hogy egy nő írta.
#5 kutyaborka 2010. 11. 10. szerda 05:16
Igazad van tiborg. Valóban sablonos, de egy erotikus írásban nem egyszerű elkerülni a sablonokat, mivel abban Apuleius óta szopnak, nyalnak, basznak. Ehhez kéne körítést adni...
#4 tiborg 2010. 11. 10. szerda 05:05
Sablonos, de jol megirt kis sztori.
#3 kutyaborka 2010. 11. 10. szerda 04:58
Megpróbálom!
#2 gyuri0926 2010. 11. 9. kedd 20:53
Nagyon jó , folytasd !
#1 Törté-Net 2010. 11. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?