A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 4. rész

Az utóbbi időben, bár perverz vágyait viszonylag sikerült kiélnie, Eve nagyon hiányolta a faszt a lábai közül. Utoljára Steve dugta meg, azóta csak pótlékokon élt. Többször elment a bevásárlóközpontba, hátha összefut Scottal vagy Tommal, de nem volt szerencséje. Órákat üldögélt a parkban, nézte a fiúkat ahogy futnak, fociznak, de egyiket sem találta méltónak arra, hogy magába engedje. A hét vége felé már teljesen elkeseredett, amikor a péntek dél körül meglátta Scottot a sportboltban. Vidáman indult felé, de sajnos nem egyedül volt. Egy helyes szőkével vásárolgatott, s mivel nem akart balhét, így csak messziről figyelt, hátha a fiú észreveszi. Amikor a lány bement a próbafülkébe, odaosont a fiú mögé, és halkan megkérdezte: - Neki is topot veszel?
Scott megpördült, majd elvörösödött.
- Nyugi nem buktatlak le. Már itt sem vagyok. Gondolom egész nap vele lógsz?!
- Nem. Kb. 1 óra múlva el kell mennie.
- Hát lehet hogy akkor még én is itt leszek valahol. - kacsintott, majd otthagyta a fiút.
Nézelődött, vásárolt egy-két apróságot, majd bement a hatalmas cipőboltba. Felpróbált párat, de egyik sem nyerte el igazán a tetszését. Egyedül egy kicsit kurvás hosszú bőrcsizma amit el tudott volna képzelni magán, de elég drágának találta.
- Ha ügyes kislány leszel, akkor megveszem neked - hallotta meg Scott hangját
- Na és mit kellene tennem érte? - érdeklődött Eve.
- Hát a múltkori akciód nem volt semmi! Bevállalós csajnak tűnsz! De ezért a csizmáért nem elég csak mereszteni a csöcseidet!
- Na álljunk meg egy kicsit! Nem vagyok kurva! Egyszerűen csak szeretek szórakozni. Azt hiszed, hogy múltkor azért engedtem, hogy ráverjétek a farkatokat a mellemre mert annyira kellett az a kurva top? - Eve teljesen felhúzta magát. Mekkora bunkó! Így tegyen velük jót az ember. De Scott nyugtatni kezdte:
- Ok, bocsánatot kérek, tényleg durva volt, amit az előbb mondtam. Szeretném valahogy jóvátenni a dolgot. Meghívhatlak ebédelni?
Eve kicsit megenyhült, mert látta a srác szemében, hogy tényleg komolyan gondolja a bocsánatkérést. Ebéd után beültek egy moziba. Rajtuk kívül szinte senki nem volt, csak valahol az első sorokban ült pár gyerkőc. Eve felmérte a terepet és alkalmasnak találta egy kis huncutkodásra. Alig kezdődött el a film, máris masszírozni kezdte Scott farkát a nadrágján keresztül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:04
Mi jöhet még?
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:26
Nagyon jó.
#2 listike 2013. 10. 7. hétfő 13:42
Tetszik.
#1 Törté-Net 2009. 10. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?